Acil cevap...

Aserti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
4
0
1
31
Arkadaşlar erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamadık fakat boşladıktan sonra acaba bir şekilde sperm vajinama değmişmidir diye korkuyorum . Zevk sıvısı olduğunu düşündüğüm zaman bir ara popoma değdi ama hemen çektim . Adet oldum fakat hala korkuyorum . Böyle bir ihtimal varmıdır lütfen ciddi cevaplar verin?? Ciddi anlamda psikolojimi bozdu günlerdir aklımdan çıkmıyor boş bi kuruntu biliyorum ama içimdeki şüpheyi atamıyorum..

Bu kadar acilse test yaptır. Ne bilsin insanlar senin ilişkinin detaylarını? Anlattığın kadarıyla imkansız görünüyor, eğer hamile kalmaktan bu denli korkuyorsan korun en azından.

Ya zaten bu olay yaşandıktan yaklaşıl bir hafta sonra adet oldum ama geçen gün hamile kalanlarında adet olabildiği gibi bir şey duydum tekrardan kafama takıldı sanki gögsülerimde acıyor gibi psikolojik olarak kendimde belirtiler buluyorum . Yani direkt olarak sperm vajinama temas etmedi ama ya bi yerden bulaştıysa değdiyse diye korkuyorum yani

Cinsel iliski yasamadiysan sperm vajinana nasil bulasacak?
Popoma degdi demissin, popodan sperm iceri nasil gidecek?
Sperm dis ortamda saatlerce canli kalamaz.
Senin hamile kalma ihtimalin imkansiziin imkansizi.
Adet gorduysen hamilelik yoktur zaten ama cok cok nadir gorulen duzenli olarak adet gorup hamilelik gecirenler de var.

Velhasilkelam:
Bir daha uzulecegin is yapma.

Bize anlatmadigin seyler varsa bilemem ama tam bir birliktelik yasanmadigi surece hamilelik imkansiza yakin.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamadık fakat boşladıktan sonra acaba bir şekilde sperm vajinama değmişmidir diye korkuyorum . Zevk sıvısı olduğunu düşündüğüm zaman bir ara popoma değdi ama hemen çektim . Adet oldum fakat hala korkuyorum . Böyle bir ihtimal varmıdır lütfen ciddi cevaplar verin?? Ciddi anlamda psikolojimi bozdu günlerdir aklımdan çıkmıyor boş bi kuruntu biliyorum ama içimdeki şüpheyi atamıyorum..
Kesin hamilesin

bir şekilde sperm vajinana nasıl girecek?

elinde internet var aç bilimsel makale oku biraz. ilişki nedir, hamilelik nedir, nasıl gebe kalınır ....

sonradan üzülceğin şeyler yapma he madem bişeyler yapcaksın KORUNNNNN :deli:Artı hamile kalmak o kadar basit değil korkma deilsin

Lütfen bir daha yaşama böyle şeyler.ilerde kocana karşı mahcup olma.

Ya zaten bu olay yaşandıktan yaklaşıl bir hafta sonra adet oldum ama geçen gün hamile kalanlarında adet olabildiği gibi bir şey duydum tekrardan kafama takıldı sanki gögsülerimde acıyor gibi psikolojik olarak kendimde belirtiler buluyorum . Yani direkt olarak sperm vajinama temas etmedi ama ya bi yerden bulaştıysa değdiyse diye korkuyorum yani
Allah aşkına var mı böyle bir şey dünya üzerinde ? Üstüne görme ya da gebelikte adet görme durumu bambaşka bir olay. Oyle şakır şakır olmuyor kimse... Vajinaya degse bile spermler koşa koşa girmez içeri merak etme.. ve bir zahmet korunun

Bir gün adamın zevki için dünyan kararacak sonra ah vah. Gerçi şimdiden kararmaya başlamış. Dikkatli ol arkasında duracağın işler yap

Back
X