Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu dışı ama sen hamile mısınBize anlatmadigin seyler varsa bilemem ama tam bir birliktelik yasanmadigi surece hamilelik imkansiza yakin.
Kendinizi kandırmayın derken ?Hamile degilsiniz bilmeden su islere bilmeden karismayin sonra azarliyorsun diyorsunuz
Cinsel iliski yasamissiniz canim her seyi yapip yapip zarim dursun demekle olmuyor o isler. Olan olmus kendinizi kandirmayin.
Yani iliskiye girmedim diye kendinizi kandirmayin girmissiniz iste hamile olmaniz imkansiz caniniz cok sıkılıyorsa test yaptirin.Kendinizi kandırmayın derken ?
Konu dışı ama sen hamile mısın![]()
5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Zaten konuyu açtığın bölüm de yanlış ama,yatmayı bilen hamile nasıl kalınır da bilsin artık.
Acil cevap diye buraya konu açacağına ilgili bir sayfayı aç da bilgi al biraz.
Mune
konu disi ama ben de dun ogrendimmm, soktayiz hala ve halaaa
Geri cekme yontemini kullanan herkese selam olsun![]()
Buraya yazmanizin size bir faydasi yoo. Can tasiyorsunuz, sacma sapan yorumlarla ugrasacaginiza hemen doktora gidin. Durmaniz hata. Beklemeyin randevuyu falan. Acile gidin mutlaka nobetci kadin dogum doktoru vardir. Hic birsey yapmazlarsa tansiyonunuzu kontrol ederlerNereye yazdıysam cvp alamadım yardım lütfen hamileyim Allah'ın izniyle beşinci ayima yeni girdim ama bı kaç gündr gözlerim sürekli bulanık görüyor sonra baş ağrısı var bide dktr randevuma var daha ama çok korkuyorum internetten biraz araştırdım gebelik zehirlenmesi flan dedi korktum yüksek tansiyon san oluyormuş yard edin