Acil cevap...

Lütfen ama lütfen cinsel ilişki konusunda bu kadar bilinçsizseniz ilişki yaşamayın. Hamile kalman bu konuda imkansız ama bu kadar bilinçsiz bilinçsiz ilişkiye girmeye devam edersen sonrakilerde bu kadar şanslı olmayabilirsin. Cinsel ilişki ve korunma yöntemlerini öğrenin. Elinizin altında internet var istediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz, ben üzülüyorum yıl 2017 artık.

Hamile degilsiniz bilmeden su islere bilmeden karismayin sonra azarliyorsun diyorsunuz
Cinsel iliski yasamissiniz canim her seyi yapip yapip zarim dursun demekle olmuyor o isler. Olan olmus kendinizi kandirmayin.

Ciddi cevaplar verelim.
1- biz doktor değiliz, olsak bile müneccim değiliz.
2- hamile kalmak üzere ilişkiye girenler bile hamileliğini onaylamak için bilimi referans alıyorlar.
3- madem spermin uzun atlamayla seni hamile bırakacağından korkuyorsun neden condom kullanmıyorsun?
4- sorumluluğunu kaldıramayacağın yüklerin altına girip psikolojini bozmana değer mi?
5- madem ilişki yaşıyorsun (ister birliktelik normal yoldan sağlansın ister başka şekillerde sağlansın bunun adı ilişkiye girmektir) doğru düzgün yaşa, biraz oku bilgilen, önlemlerini al.
Güvenmediğin adamla bir şeyler yaşama. hazır hissetmeden yaşama.

rezervatif veya kondom, dogum kontrol hapi, spiral olabilir hic olmadi ertesi gun hapi (ki bir korunma yontemi degildir ertesi gun hapi) internetten arastirin lazim.olur

Cinsel birliktelik penis vajinaya degmeden nasil oluyor?

Edit; yok yanlis anlamisim ben. Bu sekilde hamile kalinmaz korkmayin. Ama madem bu kadar paniksiniz korunma yontemlerini uygulayin iciniz rahat olsun

Lutfen evlenmeden boyle seyler yapmayin o insanla evlenip evlenmeyecegin ne malum? Boyle iliskilere devam edersen adam hevesini alir seni ortada birakir uzulen sen olursun gebe kalmakta oyle kolay degil ayrica hamile kalinca ne yapicaksin aldiracakmisin?

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Zaten konuyu açtığın bölüm de yanlış ama,yatmayı bilen hamile nasıl kalınır da bilsin artık.
Acil cevap diye buraya konu açacağına ilgili bir sayfayı aç da bilgi al biraz.
Mune Mune

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Zaten konuyu açtığın bölüm de yanlış ama,yatmayı bilen hamile nasıl kalınır da bilsin artık.
Acil cevap diye buraya konu açacağına ilgili bir sayfayı aç da bilgi al biraz.
Mune Mune

Açıklama bu şekilde mi degismis ? Çok sevindim buna.

Nasıl cesaret ediyosun?Olmaz ama neden evlenmeden böyle işlere açıksın bu kadar gençliğine yazık değil mi?

Acilen hamile miyim bölümü açılmalı. Haftada 2 3 kez bdvde hamile miyim diye konu görüyorum

Nereye yazdıysam cvp alamadım yardım lütfen hamileyim Allah'ın izniyle beşinci ayima yeni girdim ama bı kaç gündr gözlerim sürekli bulanık görüyor sonra baş ağrısı var bide dktr randevuma var daha ama çok korkuyorum internetten biraz araştırdım gebelik zehirlenmesi flan dedi korktum yüksek tansiyon san oluyormuş yard edin

Nereye yazdıysam cvp alamadım yardım lütfen hamileyim Allah'ın izniyle beşinci ayima yeni girdim ama bı kaç gündr gözlerim sürekli bulanık görüyor sonra baş ağrısı var bide dktr randevuma var daha ama çok korkuyorum internetten biraz araştırdım gebelik zehirlenmesi flan dedi korktum yüksek tansiyon san oluyormuş yard edin
Buraya yazmanizin size bir faydasi yoo. Can tasiyorsunuz, sacma sapan yorumlarla ugrasacaginiza hemen doktora gidin. Durmaniz hata. Beklemeyin randevuyu falan. Acile gidin mutlaka nobetci kadin dogum doktoru vardir. Hic birsey yapmazlarsa tansiyonunuzu kontrol ederler

Back
X