• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap

Çok doğru bir karar vermişsiniz ... Bir bahane ile çıkın evden ilk otobüse binip gidin... Otobüse binene kadar telefonunuzu kapatmayın, sizi aradıkları zaman " kapalı telefondan" isgillenip terminale gelebilirler..

Yolunuz açık olsun...

Bu nasıl bir yaşam ya.. İzin vermiyorlar nedir, Korkum o ki çocuk yaşta evlendirildin bence sen ve görücü usulü, sadece tahminim bu ama ailen kabul edecek mi kaçmanı.. Onlarda ters davranmasın sana..
Yok eski konusuna bakarsanız severek isteyerek evlendiğini görürsünüz... Ama adamın yaptıkları o kadar iğrenç ki, görücü usulü de olsa, severek de olsa ya da kaçarak da evlenmiş olsa bir an önce o evden gitmeli ve boşanmalı...

Yok eski konusuna bakarsanız severek isteyerek evlendiğini görürsünüz... Ama adamın yaptıkları o kadar iğrenç ki, görücü usulü de olsa, severek de olsa ya da kaçarak da evlenmiş olsa bir an önce o evden gitmeli ve boşanmalı...
Iste burada sürekli eğitime onem verin mesleğiniz olsun. hayat tecrübesi kazanmadan evlenmeyin. koca kaçmiyor diyoruz ya ne kadar doğru. bir mesleği olsa elinde para olsa en basitinden ehliyeti olsa arabaya atlayıp gidecek ama gidemiyor. evden çıkamıyor çünkü.

Akşam akşam gerildim, üzüldüm. kendimi onun yerine koydum ben ne yapardım diye. çok zor bir durum.

Iste burada sürekli eğitime onem verin mesleğiniz olsun. hayat tecrübesi kazanmadan evlenmeyin. koca kaçmiyor diyoruz ya ne kadar doğru. bir mesleği olsa elinde para olsa en basitinden ehliyeti olsa arabaya atlayıp gidecek ama gidemiyor. evden çıkamıyor çünkü.

Akşam akşam gerildim, üzüldüm. kendimi onun yerine koydum ben ne yapardım diye. çok zor bir durum.
Biliyor musunuz bazen para pul eğitim de kâr etmiyor insanın davranışlarına, aklını kullanmak isteyene her yol açık... Tabiki okusun meslek sahibi olsun kenarda birikmişi olsun ama gel gelelim okumuş eğitim görmüş kişiler de bu hataya düşebiliyor, bazen insanın basireti bağlanıyor ya da toz pembe oluyor herşey...

İnşallah gider ve kurtulur o iğrenç heriftn..

tek başına çıkmak yasaksa polise nasıl gitceksin. ailenin haberi yokmu olanlardan gelip alsınlar seni

Biliyor musunuz bazen para pul eğitim de kâr etmiyor insanın davranışlarına, aklını kullanmak isteyene her yol açık... Tabiki okusun meslek sahibi olsun kenarda birikmişi olsun ama gel gelelim okumuş eğitim görmüş kişiler de bu hataya düşebiliyor, bazen insanın basireti bağlanıyor ya da toz pembe oluyor herşey...

İnşallah gider ve kurtulur o iğrenç heriftn..
Zor bir durumda kendini kurtarabilmesi açısından söyledim. egitim ve iş hayatındaki kişilerle kazanılan tecrübe sonucu kendini saglama alma, bir nevi hayatta kalma becerisi:)

yoksa dediginiz gibi evlilik hayatı bildiğin şans. aynı evde yaşamadan bilinmiyor.

Zor bir durumda kendini kurtarabilmesi açısından söyledim. egitim ve iş hayatındaki kişilerle kazanılan tecrübe sonucu kendini saglama alma, bir nevi hayatta kalma becerisi:)

yoksa dediginiz gibi evlilik hayatı bildiğin şans. aynı evde yaşamadan bilinmiyor.
İnşallah yolu açık olur... En büyük tesellisi bebeğinin olmaması, belki kötü görünecek ama inşallah da hamile değildir... O pislik ile hiçbir bağı kalmamalı... Diğer konusunda cesaret edemeyecek gibi duruyordu ama kararını vermiş ... Çok akıllıca bir karar olmuş ..

Esimden bosanicam ailemin yanina gidicem il disindalar polise gitsem onlar beni korumali gonderirlermi yoksa yine esime teslim ederlermi.evden kacicam
Darp yok bir şey yok polis senin özel soförün mü? Maddi durumun yoksa aile sosyal politikalar bakanlığına gidip, başka ile transfer istersin, belki bi ihtimal götürebilirler. Ayrıca sen çocuk değilsin ki seni kalkıp eşine teslim etsin, atla otobüse git.

Bin otobüse git be canım,polise gerek bile yok. Paran var,al bi bilet işte okadar. İnternetten otobüs saatine bak,o saate yakın çık evden. Gelip terminalde ararlarsa bulamasınlar.

Cocufum yok param var ailem il disina gelin verildim onun icin ailem il disinda surekli baski icerisindeyim esim ayri ev istemiyor en istiyorum ama kavga etsek esim mahremimizi odada olan biteni ailesine soyluyor buda beni rahatsiz ediyor bunu defalarca yapti bende kacip ailemin yanina gitmek istiyorum

Paran varsa durma kaç
Otobüs terminaline git ilk otıbüse atla
Nüfus cüzdanını al sadece eşya alma şüphelenmesinler
Sabah 5-6 gibi herkes uyurken sessizce sıvış

Paran varsa uçakla gitmeyi denesen.bir komşu kızı yada teyzelerden biri falan yokmu sana yardım edecek.sabah erkenden çıkıp gidersin terminalden daha güvenli olur.hangi şehir de olduğunu söylesen buradanda yardımcı olacak birileri çıkar sanirim

İnşallah bir yolunu bulup gidersin..yazık ya ..valla üzüldüm ..kimse bunları çekmek zorunda değil bir kere geliyorsun şu hayata..marketten birşey alma bahanesiyle çık olmazsa..ailene söyle önceden biletini alsınlar.. atla git ..hatta seni almaya gelseler daha iyi olur

Nerede yasiyorsun bilmedigimden alternatif olarak tren feribot kullanabilirsin.
Ailenin oldugu sehire bunlardan biri var ise onceden uygun saate ayirt biletini.evden ciktigin an taksiye bin ve git.
Havaalani yakinlardaysa onceligin ucak olsun yao chekini hemen gir bekle.
Ve tabi otobusle gidilecek 1 yer ise yine otobus saatini ayarla cok erken degilde ucu ucuna yetisecek sekilde bin taksiye git

Back
X