- 5 Aralık 2025
- 20
- 11
- 3
- 28
Kesinlikle kiz kardesi boyle yaptikca, kolundan tutup kendine gel diyemiyor musun diye eşime de demistim. O da kardesimle konustum, babama da söyluyorum daha ne yapiyim diyordu. Siddet gosterme egilimi olan birisi degil esim. Insanlara fiziksel olarak temas etmez. En fazla uyarir, konusur, kisaca bir derdi varsa insan gibi konusup anlamasini bekler insanlarin. Esimin ailesinin bunu anlamasi icin esimin farkli bir tepki vermesi gerekirdi, esim de o dediginiz sert tepkiyi verecek kisi degil. Sakin, konusup anlasmaci bir yapisi olmustur her zaman.Hata siz ve eşinizde. Siz ilk baştan çok fazla yüz vermişsiniz, sadece eşiniz kırılmasın diye "dul kadın" laflarına susmuşsunuz. O zamandan cevap/tavır koysaydınız bu kadar azamazlardı. Diğer sorun da eşiniz, en az 25 yaşında olduğunu varsayarsak annesinin her "hastalanmasında" manipule olmaması gerektiğini öğrenmesi lazım. Ya da kız kardeşi evde kapı çarptığında, kolundan tutup hayırdır diyebilmesi lazım. Ya da erkek kardeşi hem sizi paylayıp hem de eşinizin parasıyla alınan arabayla geziyorsa eşinizin o adamın altından arabayı çekip alması lazım. Eşiniz çok pasif.
Esimin erkek kardesi de tam dediginiz gibi hem abisinin abisinin arabasi ile geziyor, hem de abisine atarlaniyor. Kesinlikle komik bir durum. Ben de esime araba isini halledelim diyorum. Ama esim ben o arabayi babama verdim. Geri alamam diyor. Kardesinde zaten biraz gurur olsa abisinin parasi ile alinmis arabayla gezmezdi de işte. Nereden tutsan elimizde kaliyor konu.