Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 dedi kese var bebek gorubmedi uzuldum bende6+1 benmmde kese var bebek henüz yok dedi çarşamba günü bakıcaklar. yani 6 7 8 e kadar normal olarak görünmeyebilir diye biliyorum sizin kaç haftalık
allah canim kan degerim 14 bin cikti bos gebelik aklima geliyo allah korusun benim ikinci gebeligim ilkini 8 kaftalikken kalbi durdu korkularim var tabikiHaftaya görünür inşaAllah bende de öyleydi 5gün sonra gördük canım sıkma canını
Kan değerin yüksek çıkmış belkide ikizdir tek kesede 2 bebiş olduğu oluyor ya tek yumurta ikizi dedikleri sabır etmek çok zor iyi biliyorum dua oku bol bol inşaAllah hayırlı sonuç alırsın canımIns
allah canim kan degerim 14 bin cikti bos gebelik aklima geliyo allah korusun benim ikinci gebeligim ilkini 8 kaftalikken kalbi durdu korkularim var tabiki
9. haftaya kadar duyulabilir kısmet üzülme canım6 dedi kese var bebek gorubmedi uzuldum bende
Kan değerin yüksek çıkmış belkide ikizdir tek kesede 2 bebiş olduğu oluyor ya tek yumurta ikizi dedikleri sabır etmek çok zor iyi biliyorum dua oku bol bol inşaAllah hayırlı sonuç alırsın canım
9. haftaya kadar duyulabilir kısmet üzülme canım
9. Hafta bile görülebiliyor. Bi de bazen doktor değiştirmeli. Çünkü arkadaşıma 7. Haftada görülmedi aynı gün başka doktora gitti. Göründü.Kizlar keseyi gorduk bu gun ama bebegi goremedik kacinci haftada bebegi gordunuz ?
Ben 7 hafta da görmüştüm stres yapma canım hayırlı olsun bu arada bebeğinKizlar keseyi gorduk bu gun ama bebegi goremedik kacinci haftada bebegi gordunuz ?
Yazar canım mesela 6w3d gibi, w hafta, d gün yani öyle yazsa 6+3 olurdu.Verilen ultrosan kagıdında yazarmı