Acil cevap

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Kizlar keseyi gorduk bu gun ama bebegi goremedik kacinci haftada bebegi gordunuz ?

6+1 benmmde kese var bebek henüz yok dedi çarşamba günü bakıcaklar. yani 6 7 8 e kadar normal olarak görünmeyebilir diye biliyorum sizin kaç haftalık

Ins
Haftaya görünür inşaAllah bende de öyleydi 5gün sonra gördük canım sıkma canını
allah canim kan degerim 14 bin cikti bos gebelik aklima geliyo allah korusun benim ikinci gebeligim ilkini 8 kaftalikken kalbi durdu korkularim var tabiki

Ins

allah canim kan degerim 14 bin cikti bos gebelik aklima geliyo allah korusun benim ikinci gebeligim ilkini 8 kaftalikken kalbi durdu korkularim var tabiki
Kan değerin yüksek çıkmış belkide ikizdir tek kesede 2 bebiş olduğu oluyor ya tek yumurta ikizi dedikleri sabır etmek çok zor iyi biliyorum dua oku bol bol inşaAllah hayırlı sonuç alırsın canım

Insallah canim allahin izniyle sizlerde dua edin bebek olmazsa kan degerim yukselmez herlade
Kan değerin yüksek çıkmış belkide ikizdir tek kesede 2 bebiş olduğu oluyor ya tek yumurta ikizi dedikleri sabır etmek çok zor iyi biliyorum dua oku bol bol inşaAllah hayırlı sonuç alırsın canım

Kizlar keseyi gorduk bu gun ama bebegi goremedik kacinci haftada bebegi gordunuz ?
9. Hafta bile görülebiliyor. Bi de bazen doktor değiştirmeli. Çünkü arkadaşıma 7. Haftada görülmedi aynı gün başka doktora gitti. Göründü.

Merhaba kızlar bende bugün keseyi gördüm ama kaç haftalık olduğunu demedi

7. haftada görünmüştü.. Ama özeldeki doktor göremedi (görünmedi) ondan 4 gün sonra devlete gittim orada gördük.

Back
X