• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap

berra6161

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Merhaba bayanlar ben 30+4haftalığm fena halde nefes darlığım var karnım sert uyku düzenim yok ara ara sancımd oluyo bu durumla karşılaşan varmı? Neyapmalıyım

Konunuz görünsün diye yazıyorum. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼

Karın sertleşmesi yalancı sancılardan oluyor. Daha doğrusu kasılma oluyor benim hamileliğimde de oluyordu doktor normal demişti ama tabi herkes aynı değil o yüzden doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı olur

Merhaba bayanlar ben 30+4haftalığm fena halde nefes darlığım var karnım sert uyku düzenim yok ara ara sancımd oluyo bu durumla karşılaşan varmı? Neyapmalıyım
Bildiğim kadarıyla karın sertleşmesi sancı belirtisi ama haftanız erken daha doktora görününce yazınız ciddi nefes darlığı yaşarsanızda beklemeyin bence ama bu haftalardan sonra ağırlaşmaya başlıyor insan

Bildiğim kadarıyla karın sertleşmesi sancı belirtisi ama haftanız erken daha doktora görününce yazınız ciddi nefes darlığı yaşarsanızda beklemeyin bence ama bu haftalardan sonra ağırlaşmaya başlıyor insan
Tesekkür ederim bilginiz için.. Ama doktor bana suyunda fazla nstd sanclar oldugunu sölemişti

Back
X