Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar ben 30+4haftalığm fena halde nefes darlığım var karnım sert uyku düzenim yok ara ara sancımd oluyo bu durumla karşılaşan varmı? Neyapmalıyım
Karın sertleşmesi yalancı sancılardan oluyor. Daha doğrusu kasılma oluyor benim hamileliğimde de oluyordu doktor normal demişti ama tabi herkes aynı değil o yüzden doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı olur
Merhaba bayanlar ben 30+4haftalığm fena halde nefes darlığım var karnım sert uyku düzenim yok ara ara sancımd oluyo bu durumla karşılaşan varmı? Neyapmalıyım
Bildiğim kadarıyla karın sertleşmesi sancı belirtisi ama haftanız erken daha doktora görününce yazınız ciddi nefes darlığı yaşarsanızda beklemeyin bence ama bu haftalardan sonra ağırlaşmaya başlıyor insan
Bildiğim kadarıyla karın sertleşmesi sancı belirtisi ama haftanız erken daha doktora görününce yazınız ciddi nefes darlığı yaşarsanızda beklemeyin bence ama bu haftalardan sonra ağırlaşmaya başlıyor insan