- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Kesin demi canım mesenger yüklememle ilgisi yok demi.bide 5.sıradan 3.sıraya gelmesi bidaha arattığı anlamınamı gelirevet arandığğı anlamına gelir aranmayan isim çıkmaz baş harfini yazınca
Biraz karışık oldu farkındayım canımda başka türlü nasıl anlatırım bilemedimama hakkaten okurken beynim sulandı biraz daha açık yazsaydın keşke
yok arandığı için olmuş messengerı yüklemenle alaksı yok tekrar aranırsa ilk sıralara gelirKesin demi canım mesenger yüklememle ilgisi yok demi.bide 5.sıradan 3.sıraya gelmesi bidaha arattığı anlamınamı gelir
Kızlar bilgim olmayan bi konu hakkında yardım istiyorum.facebookta diyelim birini aradık hareketler dökümünden sildik ama ara kısmına baş harfini yazınca çıkıyo kesin o kişi aranmışmıdır.şöyle anlatıyım ben dün eşimin çok eski bi face hesabını aktifleştirdim.ilk girdiğimde o kişi baş harfini yazınca çıkmıyodu ama eşim girmiş.daha sonra benim baktığımda bakmasına çok kızcağım birinin baş harfini yazınca çıkmaya başladı.ilk aktifleştirdiğimde yoktu.he bide ben mesenger ı yükledim o kişi tanıyor olabileceklerin içindede çıktı.neye göre çıkmış olabilir.mesela ben kendi telefonuma daha önce başka bi numarayla mesenger yükledim orda görüşülmüş kişi benim daha sonra yüklediğimde çıkabilirmi.yani benim mesengerı yüklememle o kişinin ara kısmında çıkmasının bi alakası varmı.he bide dün 5.sırada çıkıyodu bugün 3.sırada çıkıyo bu tekrar arandığı anlamınamı gelir.lütfen yardım edin çok önemli.karışık olabilir biraz kusura bakmayın nolur.
Yok arkadaş değillerarkadaşlarsa aratmadanda çıkar
Anladım canım çok sağolyok arandığı için olmuş messengerı yüklemenle alaksı yok tekrar aranırsa ilk sıralara gelir
Evetkimki bu eski sevgili falan mı
Anladım canım çok sağol
rica ederim de kafayı bozma böle şeylerle aratsa nolcak aldattığı anlamına gelmz erkkler bizden daha farklılar sırf merk da etmiş olabilir kendine sıkntı yaratmaAnladım canım çok sağol
ya aratmıştır yada ortak arkadaş varsa yine çıkar.Ama eskiden aratmışsa bile yine çıkar ve arkadaş önerisi olarak gelir.Yok arkadaş değiller
Yok canım ilk aktifleştirdiğimde çıkmıyodu.ya aratmıştır yada ortak arkadaş varsa yine çıkar.Ama eskiden aratmışsa bile yine çıkar ve arkadaş önerisi olarak gelir.
ortak arkadaş var mı.Yok canım ilk aktifleştirdiğimde çıkmıyodu.
Hayır canım yok sanırımortak arkadaş var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?