Acil! Çok endişeliyim kızlar öncesi & sonrası bir bakın nolur!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
35.997
598
Merhaba güzel hanımlar, güzel burunlar!

Bilenler bilir 26 Temmuz'da burun estetiğimi oldum. Doktorum güven veren, yaptığı işin sonucunu gördüğüm ve olumlu yorumlar aldığım bir doktor. Ama ben belki de burnum eskiden çok da kötü olmadığı için vicdan azabı yapıyorum ve " acaba olmamış mı ? " diyorum. Sanki güzel olmadı gibi...

Fotoğraflarımı ekliyorum kızlar bu ameliyatı olanlar yorumlarını paylaşır mı benimle ?

Bir de kalkıklığı gider diyorlar 1-2 aya, e zaten çok kalkık değil benimkisi hepten mi inecek ? Deliricem :50::50::50:

Öncem :

$önce-1.webp

$önce-2.webp

Şimdi :

$þimdi-1.webp
$þimdi-2.webp

Çok büyük sıkıntı yoktu tamamen estetik amacıyla istedim:43:kemikte irilik ve eğrilik vardı bir de ucu düşüktü.

Son düzenleme:
Pek bir sorun görünmüyor bende olmuştum 5 ay önce 1 2 milim düşüyor sadece o kadar😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acil teknikte zaten burun ucu daha çok sisiyormus. İciniz rahat olsun çok hoş bir burnunuz olacak.

Evet bitmez tükenmez internet araştırmalarımda bunu da okudum açık teknikle olan ameliyatlarda daha çok şişiyor diyordu. Aslında alın tarafımda hiç kalmadı şişlik burun ucum da çok rahatsız etmiyor ama şu kalan bantlar da çıksa ben de rahatlasam. Moral vermenize çok sevindim çok teşekkürler .

Back
X