Acil çözüm..Aramalı mıyım?

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar merhaba..
size birşey danışcam..
benim ünivden bir arkadaşım vardı çok sevdiğim bir arkadaşımdı..
kendime çok yakın görürdüm,üniv.hayatını bilirsiniz çok şeyler paylaştık birlikte..
neyse gel zaman git zaman başkalarının vasıtasıyla çok kötü kavga ettik..
yani bu arkadaşımla değil,başka meselelerden dolayı başka kişilerle..
bunların hepsi bir olup bana cephe almıştı...durum çok farklıydı
neyse o mesele o kişiler şuan umrumda bile değil...hiçbir tarafıma da takmıyorum
size sormak istediğim şey bu en başta bahsettiğim arkadaşımın bugun doğum günü..
bir mesaj olsun çekmeli miyim sizce?
tekrar söylüyorum aramızda kırıcı,aşağılayıcı,üzücü hiçbirşey geçmedi..ama okul bitene kadar hiç ama hiç konuşmadık
okul bitiminde bana bir mesaj çekti..hakkını helal et seni sürekli rüyamda görüyorum diye..bende ettim..ondan sonra hiç görüşmedik
yanlız biran önce bir karar vermeliyim,gün bitmeden..
değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür edrim.

çekmezsem kötü olmaz..
ama aslında birazda yapmak istediğim şu..''sen beni sevmesende,anlamasanda seni hep sevdim'', mesajı vermek istiyorum
yanılıyor muyum?
okul biteli 2 yıl oldu..

canım çeksen de olur çekmesen de içinden geliyorsa .çek.çekmezsen de bir şey kaybetmezsin.

bir doğum günü mesajı ne olacak ki yolla gitsin
belki bu sayede aranızdaki buzlarda erir
eminim eski bir dostun kendisini hatırlamasına çok sevinecektir
çek gitsin bence

bir doğum günü mesajı ne olacak ki yolla gitsin
belki bu sayede aranızdaki buzlarda erir
eminim eski bir dostun kendisini hatırlamasına çok sevinecektir
çek gitsin bence

ne yazabilirim peki?
var mı güzel mesajlar bildiğiniz?

bence çek ileride çekmediğin için pişman olmaktansa çekmelisin.zaten arkadaşın aslında sana bir adım atmış sende ona gereken özeni göster

Buna benzer olay bende yaşamıştım. Benim 6 senelik arkadaşımdı. Ben kısa ve öz birşey yazmıştım..
" HERŞEYE RAĞMEN; ıYı Kı DOĞDUN.. KALBıNDEN GEÇEN BÜTÜN GÜZELLıKLERıN GERÇEKLEŞMESı DıLEĞıYLE..!" demiştim ve atmıştım.

Hazır dogum gunu yada kutlama mesajları bana hıc guzel gelmemıstır..
Sade ve oz içinden gelenı yazarak kutla bence... uzatmaya gerek yok zaten aranız bal kaymak degıl :)..

ne yazabilirim peki?
var mı güzel mesajlar bildiğiniz?

valla burda iş sana düşer
böyle önemli gün mesajlarını çekmeyi bir angarya gibi gören ben
sana ancak içinden geleni yazmanı tavsiye edebilirim
kalıplaşmış mesajladan yollamada ne yazarsan yaz

burada güzel fikir verecek arkadaşlarımız vardır canım mesaj hakkında.çek ozaman canım sen mesaj en iyisi :))

dogum günün kutlu olsun bugün yaninda olmayi cok isterdim seni cok özledim
cokmu abarrtim :)

kızlar..şöyle yazıcam
doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce...
kısa ve öz.

kesinlikle mesaj çekerdim canım.insan bazen istemediği şeyleri söyleyebiliyor ya da yapıyo.samimi ve gerçekten değer verdiğin biriyse ve sana karşı büyük bi yanlış yapmamışsa hemen ara bence.mesaj da çekmekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…