Acil dedektif lazım

Esmila77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
7
3
47
Merhaba arkadaşlar ben cok caresız durumdayım. Esımle bosanıyorum bunun olmasını ben istedim cunku esımden yıllarca Sıddet gordum. Agzında surekli kufur, hakaretleri, Aşağılılamalari artık oniki sene boyunca canıma tak etmişti. Son olarak da beni aldattı beni iki çocuğumla şimdi mağdur ediyor. Nafaka ödememek için işten ayrıldı gösteriyor kısacası arkadaşlar benim bunu ispat etmem gerekiyor. Sizden ricam belki benim gibi başından böyle bir olay geçmiş olabilir bir dedektiflik işini kolayca halletmiş olabilir bu nedenle bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmı. Ayrıca kadını da ispat etmem lazım onada tazminat açmayı düşünüyorum lütfen biri bana yol göstersin nolur çok çaresizim...

Aldattığını nereden anladın, o zaman kanıt edinseydin ya. Darp raporun falan var mı. Özel dedektiflik şirketeri var amane kadar isterler bilmiyorum.

Mesajlarını yakalamıştım ama hiç değilim yok darp raporunda önceden çok korkuyordum o yuzden alamadım hep beni tehdit ediyordu. Birkaç dedektiflik bürosunu aradım ancak 5000 lira istiyorlar çok para o kadar nasıl verebilirim ki inanın ne yapacağımı bilmiyorum.

Mesajlarını yakalamıştım ama hiç değilim yok darp raporunda önceden çok korkuyordum o yuzden alamadım hep beni tehdit ediyordu. Birkaç dedektiflik bürosunu aradım ancak 5000 lira istiyorlar çok para o kadar nasıl verebilirim ki inanın ne yapacağımı bilmiyorum.

çok pahalıymış ya ,ya sen ya bir yakının peşine düşsün fotolarını çeksin

ne bileyim bir şekilde kanıtlara ulaşsın olmazsa

Malesef hiçbir yakınım yok varda yok kimse karışmak istemiyor. Öz kardeşlerim bile beni yalnız bırakıyor kimseden fayda yok neyazikki

Onunla konustuklarini tlf ses kaydi yap,ne bilim beni niye aldattin kim o kadin gibi sorular sor,kendisini ele vericek şekilde,sesini tlf kaydet,boşanma mahkemelerinde ses kaydi delil sayiliyo

Bu isler ozel hayat ihlaline girmiyor muydu?
hakliyken haksiz duruma bile dusebilirsiniz..

Cnm ben dedektifligi bizzat kendim yaptim ve davami kazandim ! Kendini aynn calismiyor gibi gosterdi ama arastirmalarim sonucu elime bir suru delil gecti dedektif olsam yeridir dedigim gunler bile oldu ! Simdi bende ucuncu sahiza tazminat acmayi dusunuyorum ama tek bildigim sey ismi soyismi onuda bulurum bir sekilde ! Alo 170 ihbar hattini duymusmuydun sigortasiz calisanlari ihbar edebilirsin ben hakketigimi alamasam eger ihbar edicem o salagi !

Genel kural bu olmakla birlikte yerel mahkemeler ve Yargıtay, evlilik birliği sınırları içinde kullanılan ortak yaşam alanı olan konutta, diğer eşten habersiz olarak kaydedilen ses kaydını boşanma davasının seyri açısından elverişli bir kanıt kabul etmektedirler. Yani, aldatıldığından şüphe duyan eşin, diğer eşten gizli bir şekilde aile konutuna ses kayıt cihazı yerleştirerek ortam dinlemesi yapması durumunda bu hal, özel hayatın gizliliğini ihlal olarak değerlendirilmemektedir. Türk Medeni Kanunu gereğince, eşler, evlilik birliğinde genel hükümler çerçevesinde birbirlerine sadakat göstermekle yükümlüdürler. Yargıtay’ın genel mantalitesine göre, sadakat yükümlülüğünün yerine getirilmemesiyle birlikte aldatma yönünde önemli şüpheler varsa, eşlerin her ikisi için de eşit kullanım alanına sahip aile konutunda ses kayıt cihazıyla dinleme yapmak usul ve yasaya uygun kabul edilmekte

YARGITAY 2. HUKUK DAİRESİ
2007/17220 E., 2008/13614 K., 20.10.2008 T.
BOŞANMA DAVASI (Eşlerin Sadakat Yükümlülüğü)
EŞLERİN KARŞILIKLI SADAKAT YÜKÜMLÜLÜĞÜ
KANUNA AYKIRI DELİL ( Ses Kaydının Özel Hayatın Mahremiyetini İhlal Edilerek Tutulması)
Evlilikte, evlilik birliğine ilişkin yasal yükümlülükler alanı, eşlerin her birinin özel yaşam alanı olmayıp, aile yaşamı alanıdır. Bu alanla ilgili de eşlerin tek tek özel yaşamlarının değil bütün olarak aile yaşamının gizliliği ve dokunulmazlığı önem ve öncelik taşır. Bu bakımdan evliliğin yasal yükümlülükler alanı, diğer eş için dokunulmaz değildir. Bu nedenle, eşinin sadakatinden kuşkulanan davacı-davalının, birlikte yaşadıkları her ikisinin de ortak mekanı olan konutta, eşinin bilgisi dışında ses kayıt cihazı yerleştirerek, eşinin aleni olmayan konuşmalarını kaydetmesinde bu suretle sadakat yükümlülüğü ile bağdaşmayan davranışlarını tespit etmesinde özel hayatın gizliliğinin ihlalinden söz edilemez ve hukuka aykırılık bulunduğu kabul olunamaz. Bu nedenle davanın kabulü gerekir.

ne gerek var dedektifliğe!!!!! boşanma davasını açtığınızda mahekemece eşinizin telefon dökümanlarını talep ettiğinizi belirtilrsiniz.zaten böyle bir durum varsa alanen ortaya çıkar dökümanlarla.
diğer sorunuza gelince işten ayrılması demek nafaka ödemeyeceği anlamına gelmez. nafaka ödemeye mecbur

Git sgk il müdürlüğüne, müdürle konuş, iyi tarafından kalktıysa bi Denetmen yollasın eşinin işyerine, çalıştığını ıspatlarsın. Yok müdür yanaşmazsa BİMERe eşim bu bu nedenlerle sigortasız çalışıyo diye ihbar et.

X