Acil destek ! Düşük belirtisi

msk24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
15
2
36
27
Kızlar merhaba en son adet 5 kasım ve beta 1666 17 aralık degerim bugün idrardan sonra pembe leke geldi acile gittik progeston başladı doktor ultrasonda bu şekildeydi ayaklarımı kaldırıp yattım düşük yapmaktan korkuyorum ve kalbini ne zaman duyarım

Eklentiler

• D00ED0AA-FE3C-4D09-9C67-2A9AD080A9D1.webp
    D00ED0AA-FE3C-4D09-9C67-2A9AD080A9D1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 60
Bende pembe akıntı falan yoktu, ona rağmen doktor progestana başlattı, önlem amaçlı olabilir, stres yapma dinlen, ben de yarın gideceğim doktora ama bu gece uyku yok tabi bana..

Çok zor bir durum kalp atışıyla ilgili bir şey demiyorlar doktorlar zorla laf alıyprum sora sora daha oluşmamış bir şey deyip geçiriyor

Kanama alanimi gördü canım
Bende kafa gitmiş :))
Yo, aslında çok yeni, bebeğim olacağını öğrendiğim günün ertesi günü gittim, ufak bir kahverengi lekelenmem olmuştu, sonra devam etmedi.
Doktor da onu çok umursamamıştı, değerler normal bebek seyrinde gidiyo dedi, on saniye sonra riskli ilaç yazayım dedi, yazdı.
Bana da bir açıklama yapma gereği duymadığı için bilemiyorum ne olduğunu. Sorunca da azarladı çünkü. Düşük riski için yazdığını biliyorum sadece.

Son düzenleme:
Bende kafa gitmiş :))
Yo, aslında çok yeni, bebeğim olacağını öğrendiğim günün ertesi günü gittim, ufak bir kahverengi lekelenmem olmuştu, sonra devam etmedi.
Doktor da onu çok umursamamıştı, değerler normal bebek seyrinde gidiyo dedi, on saniye sonra riskli ilaç yazayım dedi, yazdı.
Bana da bir açıklama yapma gereği duymadığı için bilemiyorum ne olduğunu. Sorunca da azarladı çünkü.
Çok saçma bilmek en doğal hakkin. Banada dedi ki bu odayı rahmin düşün bebeğin o duvara bu duvara tutunmus ama bu duvara tutunurken bir kanama oluşmuş o yuzden biz ne olur ne olmaz Progestena baslayalim dedi. Öyle hemende çağırmadı 2 hafta sonra çağırdı. Benim hamileliğim ilk zamanı adetim bitmedi sandim o zaman lekelerim vardı şuan yok çok hafif kalp atisini duyduk hatta 7+2ydi. Simdi ilacım bitti 9 haftaligiz salı günü randveum

Peki ben ne zaman gitmeliyim kalp atışı için şimdi progeston başlatı doktor folik asiti kullan demiri kullanma dedi yani çok karışıgım 😻

Çok saçma bilmek en doğal hakkin. Banada dedi ki bu odayı rahmin düşün bebeğin o duvara bu duvara tutunmus ama bu duvara tutunurken bir kanama oluşmuş o yuzden biz ne olur ne olmaz Progestena baslayalim dedi. Öyle hemende çağırmadı 2 hafta sonra çağırdı. Benim hamileliğim ilk zamanı adetim bitmedi sandim o zaman lekelerim vardı şuan yok çok hafif kalp atisini duyduk hatta 7+2ydi. Simdi ilacım bitti 9 haftaligiz salı günü randveum
Sorduğum sorulara bile yanıt alamadım, kaldı ki ekstra bilgi versin. Sanki bi işi varmış da ben gelip engellemişim gibi ters davrandı bana.

Sorduğum sorulara bile yanıt alamadım, kaldı ki ekstra bilgi versin. Sanki bi işi varmış da ben gelip engellemişim gibi ters davrandı bana.
Değiştirin doktorunuzu ben bir kimyasal gebelik gecirdim o kadar doktor gezdim hiçbiri o ihtimali demedi oyaladi birden kanamam başladı şok oldum acildeki doktora bile dedim yani insan yerine aldınız kadın doktor travmam başladı. Şimdi adam Allahtan özele geçmişte devamlı ona gidiyorum doktor gerçekten çok önemli

Değiştirin doktorunuzu ben bir kimyasal gebelik gecirdim o kadar doktor gezdim hiçbiri o ihtimali demedi oyaladi birden kanamam başladı şok oldum acildeki doktora bile dedim yani insan yerine aldınız kadın doktor travmam başladı. Şimdi adam Allahtan özele geçmişte devamlı ona gidiyorum doktor gerçekten çok önemli
Ben de değiştirdim yarın da aynı şekilde bir manzara ile karşılaşmam umarım

Back
X