acil diş hekimi tavsiyesi

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.168
773
Ankara
Arkadaşlar ankara da tavsiye edeceğiniz diş hekimi var mı yardımcı olursanız çok memnun olurum sosyal güvencemle gidebileceğim yerlere öncelik veriyorum lütfen tavsiyelerini yazın

selam geçmiş olsun öncelikle,
sosyal güvencen ile gidebileceğin bir yer bilmiorum ama özel dr istersen Alp Köfteci yi öneririm Ankara da Olgunların arka sokağında yeri var. Çok memnunuz biz ailece ona gidiyoruz.

selam geçmiş olsun öncelikle,
sosyal güvencen ile gidebileceğin bir yer bilmiorum ama özel dr istersen Alp Köfteci yi öneririm Ankara da Olgunların arka sokağında yeri var. Çok memnunuz biz ailece ona gidiyoruz.
tşk ederim özelide düşünüyorum ama fiyat önemli tabi önerin için sağol
Canım Osmanlı Ağız Ve Diş Sagligi var. Etlikte ;););)
oraya gittim bi kaç kez baya sıra oluyor ama olmadı giderim yine tşk ederim

bende ne zamandır dişim için iyi bir yer arıyordum bu konuyu açmanız iyi olmuş :29:
dişimi temizletmem gerek ve ilk defa temizleticem onun için iyi bi doktor olmasını isterim..zaten temizletme konusunda bazı önyargılarım var..ama bi yandan da temizletmeden kurtulamıycam..

bende ne zamandır dişim için iyi bir yer arıyordum bu konuyu açmanız iyi olmuş :29:
dişimi temizletmem gerek ve ilk defa temizleticem onun için iyi bi doktor olmasını isterim..zaten temizletme konusunda bazı önyargılarım var..ama bi yandan da temizletmeden kurtulamıycam..
brn balgat ağız ve diş saglığı merkezine gittim bu aralar durumum özele gitmek için çok uygun deil dişime kanal tedavisi yapıldı şimdilik bi sıkıntım yok fazla beklemedim de

sorun neydi canım??.dolgu falansa eger özele yaptır dicem devlet yada özel hastanelerde kullanılan dolgu malzemesi biraz kalite olarak düşük o yüzden sordum

sorun neydi canım??.dolgu falansa eger özele yaptır dicem devlet yada özel hastanelerde kullanılan dolgu malzemesi biraz kalite olarak düşük o yüzden sordum

bencede özel gidilmeli. osmanlıya oğlumla ben gittim. uyuşturmadan dolgu yaptılar. çocuk çığlık çığlığa ben beyin sarsıntısı geçirecektim az kalsın

ulusa gittim. ordada 20lik dişimle birlikte yanındakini de çektiler:43:

şimdi ailecek özele gidiyoruz<. taksitte yapıyor. geçen eşime 580 tl lik işlem yapıldı ayda 100 tl ödüyoryuz

diş sağlığı önemli

Arkadaşlar ankara da tavsiye edeceğiniz diş hekimi var mı yardımcı olursanız çok memnun olurum sosyal güvencemle gidebileceğim yerlere öncelik veriyorum lütfen tavsiyelerini yazın

canım ankara hastanesine gitcen hemen müdahale ediyorlar benmde diş etim apse yapmış akşam gitcem bende :19:

canım ankara hastanesine gitcen hemen müdahale ediyorlar benmde diş etim apse yapmış akşam gitcem bende :19:

aman deyim sakın ihmal etme ben biraz daha gitmesem dişim çekilirmiş ....diş işi şakaya gelmiyor.bu arada ankara hastanesi nasıl kalabalık oluyor mu randevu durumları nasıl oluyor ....ben balgat ağız ve diş sağlığına gittim bugün yapıldı işallah sıkıntım olmaz çok fazla beklemeden yaptılar

bencede özel gidilmeli. osmanlıya oğlumla ben gittim. uyuşturmadan dolgu yaptılar. çocuk çığlık çığlığa ben beyin sarsıntısı geçirecektim az kalsın

ulusa gittim. ordada 20lik dişimle birlikte yanındakini de çektiler:43:

şimdi ailecek özele gidiyoruz<. taksitte yapıyor. geçen eşime 580 tl lik işlem yapıldı ayda 100 tl ödüyoryuz

diş sağlığı önemli
geçmiş olsun osmanlı çok kalabalık oluyor bende gittim daha önceden ama uyuşturmadan hiç bişey yapmadılar.özelde nereye gidiyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.

haklısın ama sadece dolgu değil kanal tedavisi yapıldı ....özele gitmeyi isterdim ama bu arada durumum çok müsait deil

aman deyim sakın ihmal etme ben biraz daha gitmesem dişim çekilirmiş ....diş işi şakaya gelmiyor.bu arada ankara hastanesi nasıl kalabalık oluyor mu randevu durumları nasıl oluyor ....ben balgat ağız ve diş sağlığına gittim bugün yapıldı işallah sıkıntım olmaz çok fazla beklemeden yaptılar

evet ya diş ağrısı doğum ağrısı derler :1: ankara hastanesine 182 den randevu alıp gittinmi sırayla alıyorlar kalabalık olsada sonuçta senin sıran geldimi muayene oluyorsun :34:

Ankara hastanesi dediğiniz, Ankara Üniversitesi diş hekimliği mi?

Öncelikle işinin ehli, hastalarına karşı anlayışlı güler yüzlü bir doktor Ankara Batıkent'te Diş Hekimi AYSAN COŞKUN' u kesinlikle tavsiye ediyorum. Dişçi korkusu olan biriyim, kendisiyle yolum kesişene kadar birçok diş hekimine gittim ama hem çevremden aldığım referanslar hem de kendisinin bana verdiği güvenle, sonrasında aldığım tedaviden çok memnun kaldım.
Dişlerimle ilgili ciddi sıkıntılarım vardı, öncelikle kırık ve sıkıntılı diş köklerinin çekimi, sonrasında birkaç dişime dolgu işlemi gerçekleştirdi, ardından üst dişlerime sabit protez (kron-köprülü) işlemini uyguladı, tüm bu işlemleri ustalıkla ve sadece 3 haftalık kısa bir sürede tamamladı.
Dişleriyle ilgili sorunu olan herkese tavsiye ederim.

Back
X