Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriAcil..diyarbakırda hangi tüp merkezi ve hangi doktor iyi
teşekkürker bir ses duydum. hayırlı olsun...darısı olmayanarın başına bende levent beye gidiyordum.aşılama yaptım olmadı tüp bebek düşünüyorum.kararsız kaldım.özel değilse sizin sorun neydi.benim tüplerde sorun var.
teşekkürker bir ses duydum. hayırlı olsun...darısı olmayanarın başına bende levent beye gidiyordum.aşılama yaptım olmadı tüp bebek düşünüyorum.kararsız kaldım.özel değilse sizin sorun neydi.benim tüplerde sorun var.
tüpler benimde kapalıydı zaten o uzden aşılamalara cevap veremıoruz. benım ayrıca pco sorunumda vardı. ve endometrium kisti vardı. önce bunlar dan kurtuldum laporskopik ameliyat ile, 6 ay bekledik ameliyattan sonra normal yolla hamile kalamadım, çünkü po yumurtalarımın büyümesini engelliyordu.yumurtalarımı büyütemeyecince , tüp bebek yaptırdım.çok şükür tuttu. bana diyarbakıra gitme orda ne kadar başarılı olunabilir ki diyen çok oldu, ama ben önce Allaha sonra talip hocaya çok güvendim.