Tüp Bebek İzmir

valla işte ne ev aldık ne araba aldık ettik adam akıllı durdular durdular geldiler şimdi işte yavastan banka kasasının yolunu tutmaca 🤣 ay napalım sonu iyi olsun bari ya snle benim sürecimiz benziyo ben de pko luyum kesin ohss zart zurt olurum ben
Valla Allah yardımcımız olsun para bir sekilde hallolur

valla işte ne ev aldık ne araba aldık ettik adam akıllı durdular durdular geldiler şimdi işte yavastan banka kasasının yolunu tutmaca 🤣 ay napalım sonu iyi olsun bari ya snle benim sürecimiz benziyo ben de pko luyum kesin ohss zart zurt olurum ben de
Bende bizi benzetiyorum inşallah olmazsın diyelim ya iğrenç bişey 🥲

F
İn

İnşallah Allah'ım hepimize nasip etsin 🤲
İlk denememde bende rahim dinlendirme ücreti ödememiştim. Sırf embriyolagları ve labaratuvarlari daha iyi ve herşey bir hastane içinde diye tercih ettim
Funda hocaya gözünüz kapalı güvenin sayesşnde ilk denemede kucağımıza aldık oğlumuzu

olsun ya en azından funda hoca da işinde iyi biri. Benim aklımda da vardı ama ben chatgptye kura çektirdim. İrenbe cıktı. bir de özel sağlık vardı seçenkler arasında . Üçü arasından irenbe cıkınca oraya başladım 😅
İnsanın kafası karışıyor bu sürece başlarken ne deseler inanıyoruz her ilacı koşulsuz kullanıyoruz

olsun ya en azından funda hoca da işinde iyi biri. Benim aklımda da vardı ama ben chatgptye kura çektirdim. İrenbe cıktı. bir de özel sağlık vardı seçenkler arasında . Üçü arasından irenbe cıkınca oraya başladım 😅
Şuan üç seçeneğinde burda bak irenbe sen, Gamze bahçeci özel sağlıkta ben 😂

inşallah olmam da değişik seyler beni bulur genelde. Görecez bakalım şu hormonlar bi durulsa önce. senin femara ovitrel nasıl gidiyor ?
Ya olgun yumurtam sağda benim sağ tüp tıkalı belki hsg ile açılmıştır falan diye düşünüp bir ihtimal olabilir diyorum ama çokta bel bağlamıyorum bu aya. Boş geçmesin diye doktorum deneyelim dedi işte. Muhtemelen diğer ay yine transfer hazırlığı yaparız

Valla öyle inşallah yaz bitmeden de bu topikteki herkesss hamile kalsın sağlıkla 🥹 Çok içten diledim bunu girl power 💅💅
Ayy inşallah 🥰 Valla insanın ruhu bedeni daralıyormus gibi hissediyor sanki dünyada tek bebeği olmayan kişi benmişim gibi arkadaşlarımın bebeklerini görünce içim gidiyor bazen görüşmek istemediğim zamanlar oluyor

Ya olgun yumurtam sağda benim sağ tüp tıkalı belki hsg ile açılmıştır falan diye düşünüp bir ihtimal olabilir diyorum ama çokta bel bağlamıyorum bu aya. Boş geçmesin diye doktorum deneyelim dedi işte. Muhtemelen diğer ay yine transfer hazırlığı yaparız
Kaç yıldır tedavi oluyorsunuz acaba

Evet bize daha önce önerilmişti funda hoca ama İsmail hocayı secmistik doktorla irtibatımiz olabilsin diye burda funda hoca ile çok görüşme imkanı olmuyor ve çok yoğun
Zaten detaylıca anlatıyorlar her şeyi hemşirelere de ulaşabiliyorduk biz

ee hsg de geçiş oldu mu son görüntüde ? Olsun femara da güzel uyarıyor etkisi sonraki aylarda da devam ediyor. Ben de bugün hsg çekildim polip cıktı bende de . Şimdilik dokunmayız dedi hoca daha önce de vardı alınmıştı histeroskopiyle .

Ayy inşallah 🥰 Valla insanın ruhu bedeni daralıyormus gibi hissediyor sanki dünyada tek bebeği olmayan kişi benmişim gibi arkadaşlarımın bebeklerini görünce içim gidiyor bazen görüşmek istemediğim zamanlar oluyor
ay yoook cık hemen o kafadaan. Hayırlısıyla olur gider ya ben de eskiden öyle düşünüyodum da suan aştım heralde biraz. Kafa rahatlığı cok önemli bu dönemde salla gitsin 😇

Kaç yıldır tedavi oluyorsunuz acaba
Biz tam 1 ocakta tüp bebeğe başladık öncesinde hiç tedavi olmadım hep akışına bıraktım nasıl olsa olur modundaydım baktım olmuyor başlayalım bir yerden dedik . İlk transferimi 28 nisanda oldum negatif sonuçlandı

ay yoook cık hemen o kafadaan. Hayırlısıyla olur gider ya ben de eskiden öyle düşünüyodum da suan aştım heralde biraz. Kafa rahatlığı cok önemli bu dönemde salla gitsin 😇
İzmirdeyim ama küçük bir ilcedeyim eşim askeri personel çok bir sosyal hayat etkinlik yok buralarda evde sürekli kafam tüp bebekde🙂

ee hsg de geçiş oldu mu son görüntüde ? Olsun femara da güzel uyarıyor etkisi sonraki aylarda da devam ediyor. Ben de bugün hsg çekildim polip cıktı bende de . Şimdilik dokunmayız dedi hoca daha önce de vardı alınmıştı histeroskopiyle .
Hafif kontrast geçiş izlenmiş ama anladığım kadarıyla kapalı. Görüntüsü yok bende hoca göstermişti ama almadım ordada çok çok hafif geçiş gözüküyordu

Biz tam 1 ocakta tüp bebeğe başladık öncesinde hiç tedavi olmadım hep akışına bıraktım nasıl olsa olur modundaydım baktım olmuyor başlayalım bir yerden dedik . İlk transferimi 28 nisanda oldum negatif sonuçlandı
Daha yeni sayilirsiniz o ilaçların etkisi bile gitmemiştir transfer olduğumda herşeye ağlıyordum on gün boyunca doktoru aramıştı eşim artık çok ağlıyor diye hormon ilaçlarından kaynakliymis 😄genetik tarama falan istedi mi doktorunuz

Hafif kontrast geçiş izlenmiş ama anladığım kadarıyla kapalı. Görüntüsü yok bende hoca göstermişti ama almadım ordada çok çok hafif geçiş gözüküyordu
e nabızda vardır , chat gpt yorumluyo güzel. bir de cd veriyorlar ya orda sıvı en son karın boşluğuna dağılıyosa açılmış oluyo aslında.

Back
X