Tüp Bebek İzmir

Daha yeni sayilirsiniz o ilaçların etkisi bile gitmemiştir transfer olduğumda herşeye ağlıyordum on gün boyunca doktoru aramıştı eşim artık çok ağlıyor diye hormon ilaçlarından kaynakliymis 😄genetik tarama falan istedi mi doktorunuz
Yok hayır tarama olmayacak embriyolar donduruldu bekliyor. Her şey güzel gidiyor aslında doktorum benden çok umutlu bu ay bile umudu var hatta biz ilk tedaviye başlayacağımız zaman sizin doğal yolla olur demişti o yüzden normal şekilde devam ediyoruz ekstra bir plan yok şuanlık

e nabızda vardır , chat gpt yorumluyo güzel. bir de cd veriyorlar ya orda sıvı en son karın boşluğuna dağılıyosa açılmış oluyo aslında.
Ya benim e nabızda da yok hiçbişey de vermediler bende saftirik almadım 😂 gittiğimde isterim olmazsa

Ya benim e nabızda da yok hiçbişey de vermediler bende saftirik almadım 😂 gittiğimde isterim olmazsa
iste bence de . benim de ilk çekildiğimde 4 sene önce sağ tüpte hafif zor geçiş vardı basıncla açıldı demişlerdi. bugünkinde direk açık çıktı mesela

Yok hayır tarama olmayacak embriyolar donduruldu bekliyor. Her şey güzel gidiyor aslında doktorum benden çok umutlu bu ay bile umudu var hatta biz ilk tedaviye başlayacağımız zaman sizin doğal yolla olur demişti o yüzden normal şekilde devam ediyoruz ekstra bir plan yok şuanlık
İnşallah 🤲

Back
X