Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben 18 yaşındayım. 96 kiloyum. Boyum 168.
Benim nişanım var 5 ay sonra , Acilen kilo vermem gerekiyor her hangi diyeti de uygulayabilirim benim ayda 10 kilo vermem lazım bana uygun diyet listesi bilen arkadaşlar var mı lütfen
Merhabalar ...
Öncelikle hemen şunu belirteyim ayda 10 kilo verdiren hiç bir diyet sağlıklı değildir . 1 ayda verdiğin 10 yu , henüz 5 ay sonraki nişanın başlamadan geri alırsın .
Yaşın genç , dilerim metabolizma hızını düşürecek bir rahatsızlığında yoktur . Bunun için aile hekiminden kan tahlillerini istebilirsin .
Sana önereceğim tavsilerle de , ilk ay biraz fazla olmak kaydı ile ( diyetin ilk haftaları su,ödem,bağırsak boşalımı vs..) 4 ayda 75 li kilolara gelebilirsin .. bence gayet sağlıklı ve iyi bir görüntüye kavuşursun . Geri kalan kilonu da düğüne kadar verirsin :)
Sabah erken kalk . Kalkar kalmaz ılık dilersen limonlu 2 bardak suyunu iç .
Kahvaltını asla ihmal etme . Yeşil çay ya da hibiskus çayı ile beraber , her kahvaltında boool yeşillik tüket (tere,roka,maydanoz) 1 kk kadar beyazz peynir , 2 dlm tb ya da kepekli ekmek ... 1 haşlanmış yumurta ... Zeytin ya da ceviz ..
Ara öğünlerinde tarçınlı yoğurt , yulaf ezmeli yoğurt ya da 1 adet meyve yoğurt ...
Öğle akşam yemeklerinde denge sağla . Muhakkak bir öğününde sebze yemeği diğerinde protein (et,yumurta,peynir,balık,tavuktan biri) olsun .
Her iki öğününde de bol salata ve yoğurt .