Doğuma Hazırlık Acil dogum hazirsizligi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
Merhaba kizlar;
5 gün önce 37+00aqmile iken dünkü kontrolde 39+4 olduğumu belirtti doktor. Ben şok oldum haliyle. Bana acil doğuma alınanilirsin dedi

Bugün netleşecek
Ama ben bayatlar diye ne çikolata aldım, ne oda süsü, ne de ikramlar, anahtarlık vb. Hicbisey yok

Babami yeni kaybettiğim için içimde istek ya da heves de kalmadı acikcasi. Nefes alıp yaşıyorum sadece inanın.. gerisi yok şuan bende

Normal doğum olacak. Sizlere sorum , yarın bigun pişman olmamak adına ben nelere dikkat edeyim bebegin ilk anında? İkramlar ne alınmalı gelene gidene?

Öncelikle başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin.
Bugünler geri gelmeyecek ilerde pişman olmamak adına doğum için ufak magnet tarzı birşey yaptırabilirsiniz...gerisi boş şeyler...doğum çantanız hazır olsun yeter. Eğer fotoğrafci ayarlamasiysaniz da bol bol fotoğraf çekilin yeter.
Bu arada 37 iken nasıl 39 oluyor çok mantıksız. Hata yapilmistir muhtemelen

İkramiyeden önce bilinmesi gereken
Çocuk için emzirme eğitimi hastane veriyor mu vermiyorsa para ile satın alın
Yoksa emmedi diye mamayı dayarsın, bebek sürekli aç olacak 2 saate bir emzirmek gerekecek, reflü yastığı var onu satın al ,sonra sütü sağmak için sağma makinası al ,gösterişe odaklanacağına bebeğin için odaklan ,

Bu arada verilen hediyelerin çoğu da gereksiz, çöpe atılmalık. Ben zahmet edip uğraşmazdım. İlla yapmak istiyorsanız doğum sonrası mevlid tarzı bir şey yaparsınız, orada dağıtırsınız.

Öncelikle başınız sağolsun ve Allah kolay doğum versin. Eşiniz bir çikolata yaptırsın isimli paketli bir de kolonya alsın gerisi bana gereksiz geliyor. Zaten o hediyelikleri siz ve anneanne dede gibi akrabalar hariç herkes çöpe atıyor direkt

Oncelikle sağlıkla dogsun bebeğiniz hatıra olarak magneti az yaptırın yakınlara verin çok içinizde kalacaksa bir de çikolata yeter
Annem her bebek görmeye bir magnet getiriyor buzdolabı kimin çocuğu olduğunu bilmediğim magnetlerle dolu bence çok gereksiz

Karin cevrem büyümüş. Risk dedi doktor. Ben de anlamadm

Ama ben bayatlar diye ne çikolata aldım, ne oda süsü, ne de ikramlar, anahtarlık vb. Hicbisey yok
Asla boyle seyler almadim.
Ben de bebegin malzemelerinden bahsediyorsunuz sandim eksik diye.
Cok onemli mi bunlar. Hemen bebek gormeye gelecekler mi? Ilk 2 hafta kimse gelmemisti bana. Gelenlere de cayla ikramlar verdim.

Saglik personeliyim. Kendi hastanemde
Dogum yapacağım. Diğer herseyim hazır. Haliyle bunu düşündüm. Gösteriş olduğu nerden çıktı acaba

Bende bebeğin ihtiyaçları hazır değil sandım hiçbirini yapmayın hepsi gereksiz evinize geçip iyileşince yaptırırsıniz çikolata birde kapı süsü takarsiniz odasına bitti gitti gerçekten gereksiz şeyler bunlar sağlıkla gelsin bebeginiz

Hayirli olsun başın sağolsun baban için Allah rahmet eylesin. Benim için önemli değil ben sadece basit bir çikolata aldım onuda kimse yoktu mevlutte dağıttık çok önemli değil çantanı yap git doğur sonra istersen mevlutte al dağıt ben hiç bir şey yaptırmadım

Acil bir doğumda bu saydıklarınız mı önemli cidden? Bebek çantası olsun yeter, siz iyi olun bebek iyi olsun eve geçince istediğinizi yaparsınız.

Bi kutu çikolata alın yeter. Doğumda hediye verildiğini görmedim ben. Mevlüt’te falan veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…