- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
İkramiyeden önce bilinmesi gerekenMerhaba kizlar;
5 gün önce 37+00aqmile iken dünkü kontrolde 39+4 olduğumu belirtti doktor. Ben şok oldum haliyle. Bana acil doğuma alınanilirsin dedi
Bugün netleşecek
Ama ben bayatlar diye ne çikolata aldım, ne oda süsü, ne de ikramlar, anahtarlık vb. Hicbisey yok
Babami yeni kaybettiğim için içimde istek ya da heves de kalmadı acikcasi. Nefes alıp yaşıyorum sadece inanın.. gerisi yok şuan bende
Normal doğum olacak. Sizlere sorum , yarın bigun pişman olmamak adına ben nelere dikkat edeyim bebegin ilk anında? İkramlar ne alınmalı gelene gidene?
Karin cevrem büyümüş. Risk dedi doktor. Ben de anlamadmÖncelikle başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin.
Bugünler geri gelmeyecek ilerde pişman olmamak adına doğum için ufak magnet tarzı birşey yaptırabilirsiniz...gerisi boş şeyler...doğum çantanız hazır olsun yeter. Eğer fotoğrafci ayarlamasiysaniz da bol bol fotoğraf çekilin yeter.
Bu arada 37 iken nasıl 39 oluyor çok mantıksız. Hata yapilmistir muhtemelen
Asla boyle seyler almadim.Ama ben bayatlar diye ne çikolata aldım, ne oda süsü, ne de ikramlar, anahtarlık vb. Hicbisey yok
Hastane çantam hazirAy hazırlıksızlık deyince hastane çantası vs yok diyeceksiniz sanmıştım, önemsiz şeylere takılmışsınız bence.
Saglik personeliyim. Kendi hastanemdeİkramiyeden önce bilinmesi gereken
Çocuk için emzirme eğitimi hastane veriyor mu vermiyorsa para ile satın alın
Yoksa emmedi diye mamayı dayarsın, bebek sürekli aç olacak 2 saate bir emzirmek gerekecek, reflü yastığı var onu satın al ,sonra sütü sağmak için sağma makinası al ,gösterişe odaklanacağına bebeğin için odaklan ,
O zaman bu konudada bilgilisiniz bilgiye ihtiyacınız yokSaglik personeliyim. Kendi hastanemde
Dogum yapacağım. Diğer herseyim hazır. Haliyle bunu düşündüm. Gösteriş olduğu nerden çıktı acaba
Merhaba kizlar;
5 gün önce 37+00aqmile iken dünkü kontrolde 39+4 olduğumu belirtti doktor. Ben şok oldum haliyle. Bana acil doğuma alınanilirsin dedi
Bugün netleşecek
Ama ben bayatlar diye ne çikolata aldım, ne oda süsü, ne de ikramlar, anahtarlık vb. Hicbisey yok
Babami yeni kaybettiğim için içimde istek ya da heves de kalmadı acikcasi. Nefes alıp yaşıyorum sadece inanın.. gerisi yok şuan bende
Normal doğum olacak. Sizlere sorum , yarın bigun pişman olmamak adına ben nelere dikkat edeyim bebegin ilk anında? İkramlar ne alınmalı gelene gidene?
Acil bir doğumda bu saydıklarınız mı önemli cidden? Bebek çantası olsun yeter, siz iyi olun bebek iyi olsun eve geçince istediğinizi yaparsınız.Merhaba kizlar;
Bugün netleşecek
o ne ayolanahtarlık vb. Hicbisey yok
Yeni nesil seylero ne ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?