Doğuma Hazırlık Acil dogum hazirsizligi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yeni nesil seyler benle ayni zamanlarda dogum yapan arkadaslarim yaptirdi. Ben hic boyle seyler almadim yaptirmadim. Gereksiz zaman ve para kaybi gibi geldi. Ama cok heves eden de oluyor

hastaneye gelenin eline anahtarlık mı veriyorlar?
öyle pembeli mavili çıstak çıstak şeyler mi ay bana verseler eve gelince çöpe atarım ben onu.
gerçekten para kaybı milleti eğliycene bebeği adına löseve falan bağış yapsa keşke insanlar.

Butun bunlara zaten gerek yok siz cok takintiliydiniz sanirim oyle hatirliyorum. Takintilarinizi bosverip saglikla kucaginiza alin bebisinizi buna odaklanin gerisi isterseniz dogumdan sonrada yapilir.

Bana verseler keske anahtarligim kirildi benim cevremde boyle seyler yapan kimse yok ya.

İnanın hepsi fazlasıyla gereksiz.
Bebek çantanız ve sizin çantanız hazır olsun yeterli.
Sanırım hastane personeli olduğunuz için gelen çok olacaktır o yüzden böyle düşünüyorsunuz.
Ama onlara da güzel bir çikolata ikram etmeniz yeterli olacaktır.
Anahtarlık falan hepsi çöp..

Öncelikle başınız sağolsun. Doğum içim de kolaylıklar diliyorum.

Süs olayını dert ettiyseniz, kapı süsleri var hazır. Hoşgeldin bebek yazan. Ayaklı balon da var aynı yerlerde. Çok da güzeller. Ben kızım için son dakika bir şey eklemiştim. Hızlı oluyor bu işler. Çikolata da alırsınız gelenlere.

Bu arada insanlar artık hastaneye gelmeye çekiniyor malum sebeplerden ötürü. Hastaneden ziyade evinize gelebilirler sanki.

Merhaba özenle hazırladığım hiç bir hazırlığı uygulayamadim 35 haftada apar topar doğuma alındım bir diğer doğumum mayıs 2020 de pandeminin çok sıkı olduğu dönemde kimseyle görüşmediğim zamanda oldu
Hiç içimde kalmadı o zaman özenle hazırlamıştım ama nasip olmadı şimdi aşırı gereksiz geliyor bazı şeyler

Evet magnetin anahtarlik versiyonu. Kullanisli olabilir belki ama benim ruhum cok yasli. Hic oyle seyler almadik

Herkes yazmış ama ben de yazayım. Hepsi gereksiz şeyler. Alt tarafı zaten kaç kişi gelir ki hastaneye. Çok istiyorsanız bi kutu baklava/çikolata bitti gitti. Siz instamom lara bakmayın. Herkes yapıyor diyr yapmak zorunda değilsiniz

Yok kuzum. Hastane personeli olduğum için bashekiminden müdürüne, iş arkadaşlarım vb gelirse diye. Yoksa önemli değil. Doğum ve bebek üzerine olan herseyim hazır benm

Merhaba sağlikla kucağınıza alın.
Bende acil doğum yaptım çikolata vs hicbirsey yoktu gerçi normal sürede de yapsam herhangi birşey hazırlamazdım gereksiz geliyor .
Sonrasında doktoruma ebeye ve doktorumun sekreterine hediyeler aldım.
Sizde sağlık personeliymissiniz arkadaşlarınıza doğum sonrası tatlı dagitabilirsiniz.

Buzdolabi magneti yapin ama dogumdan sonra olsa daha iyi olur hediyelik birde tesbih alin. magnete dogum tarihi ismini nazar duası yazdirin. ben tesbih ve magnet dağıtmıştim .gelenlere abarti yapmaya gerek yok cikolatayida madlen alin yeter.suse gerek yok bosuna masraf bence .

Ay yırttım valla. Doktor 40. Haftayı bekle dedi

Herseyim hazırdı.10 yıl sonra bulunca herseye özenip birsürü hazırlık yapmıştım.çikolatasından magnetine oda süslemesinden doğum fotoğrafçısı na kadar.herseyi her ayrıntısına kadar düşünmüştüm.ama 36. Haftada çarşıda gezerken suyum gelince direk hastaneye gectik.yanımızda doğum çantası bile yoktu.akşamüstü tam mesai bitimi olduğu için okadar hızlı aldılarki sezeryana ben doğum yaptıgımda çocugun çantası bile gelmemişti.daha sonra mevlut yaptım.yapyıgım tum hazırlığı mevlutte kullandım.yeterki bebeğiniz sağlıkla doğsun.gerisi hallolur.

Haklısın.. muhtemelen durumum sizinki gbi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…