- 3 Nisan 2014
- 36.519
- 149.431
- 798
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Yeni nesil seylerbenle ayni zamanlarda dogum yapan arkadaslarim yaptirdi. Ben hic boyle seyler almadim yaptirmadim. Gereksiz zaman ve para kaybi gibi geldi. Ama cok heves eden de oluyor
Bana verseler keske anahtarligim kirildihastaneye gelenin eline anahtarlık mı veriyorlar?
öyle pembeli mavili çıstak çıstak şeyler mi ay bana verseler eve gelince çöpe atarım ben onu.
gerçekten para kaybı milleti eğliycene bebeği adına löseve falan bağış yapsa keşke insanlar.
Merhaba özenle hazırladığım hiç bir hazırlığı uygulayamadim 35 haftada apar topar doğuma alındım bir diğer doğumum mayıs 2020 de pandeminin çok sıkı olduğu dönemde kimseyle görüşmediğim zamanda olduMerhaba kizlar;
5 gün önce 37+00aqmile iken dünkü kontrolde 39+4 olduğumu belirtti doktor. Ben şok oldum haliyle. Bana acil doğuma alınanilirsin dedi
Bugün netleşecek
Ama ben bayatlar diye ne çikolata aldım, ne oda süsü, ne de ikramlar, anahtarlık vb. Hicbisey yok
Babami yeni kaybettiğim için içimde istek ya da heves de kalmadı acikcasi. Nefes alıp yaşıyorum sadece inanın.. gerisi yok şuan bende
Normal doğum olacak. Sizlere sorum , yarın bigun pişman olmamak adına ben nelere dikkat edeyim bebegin ilk anında? İkramlar ne alınmalı gelene gidene?
Evet magnetin anahtarlik versiyonu. Kullanisli olabilir belki ama benim ruhum cok yasli. Hic oyle seyler almadikhastaneye gelenin eline anahtarlık mı veriyorlar?
öyle pembeli mavili çıstak çıstak şeyler mi ay bana verseler eve gelince çöpe atarım ben onu.
gerçekten para kaybı milleti eğliycene bebeği adına löseve falan bağış yapsa keşke insanlar.
Yok kuzum. Hastane personeli olduğum için bashekiminden müdürüne, iş arkadaşlarım vb gelirse diye. Yoksa önemli değil. Doğum ve bebek üzerine olan herseyim hazır benmHerkes yazmış ama ben de yazayım. Hepsi gereksiz şeyler. Alt tarafı zaten kaç kişi gelir ki hastaneye. Çok istiyorsanız bi kutu baklava/çikolata bitti gitti. Siz instamom lara bakmayın. Herkes yapıyor diyr yapmak zorunda değilsiniz
Sağlıkla gelsin kuzucukYok kuzum. Hastane personeli olduğum için bashekiminden müdürüne, iş arkadaşlarım vb gelirse diye. Yoksa önemli değil. Doğum ve bebek üzerine olan herseyim hazır benm
Haklısın.. muhtemelen durumum sizinki gbi olacakHerseyim hazırdı.10 yıl sonra bulunca herseye özenip birsürü hazırlık yapmıştım.çikolatasından magnetine oda süslemesinden doğum fotoğrafçısı na kadar.herseyi her ayrıntısına kadar düşünmüştüm.ama 36. Haftada çarşıda gezerken suyum gelince direk hastaneye gectik.yanımızda doğum çantası bile yoktu.akşamüstü tam mesai bitimi olduğu için okadar hızlı aldılarki sezeryana ben doğum yaptıgımda çocugun çantası bile gelmemişti.daha sonra mevlut yaptım.yapyıgım tum hazırlığı mevlutte kullandım.yeterki bebeğiniz sağlıkla doğsun.gerisi hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?