ACİL doktor tavsiyesii

Tubiss06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
168
139
103
33
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba :KK54:
15 hafta 5 günlük hamileyim. ankara sincanda ikamet ediyorum. Sincan Koru hastanesinde Günay gündüz hanım ile faika ceylan çiftçi hanım hakkında bilgisi olan, muayene olan, doğum yapan varmı ? varsa bilgilendirebilir mi???

Artık sabit bir doktora bağlanmak istiyorum. En kısa zamanda doktorumu netleştirmek istiyorum lütfen yardım :KK200::KK15:

Bende randevu aldım ilk kez gideceğim diğerleri doluydu faika hanıma alabildim. Siz gittiniz mi acaba?

Bende randevu aldım ilk kez gideceğim diğerleri doluydu faika hanıma alabildim. Siz gittiniz mi acaba?

Günay hanım ayrıldı benim dr um du xok iyi bi bayandi .hüseyin beyin xok iyi olduğunu söylüyorlar ama su an günay hanım ayrıldığı ixin onun hastaları ona geçmiş ve hüseyin bey çok yoğunlaşmış faika hanim daha Bos şu anda . Ben bayan dr istediğim icin günay hanım ayrılınca faika hanıma gittim.ama isinamadim ve hastaneden ayrılmak zorunda kaldim

Günay hanım ayrıldı benim dr um du xok iyi bi bayandi .hüseyin beyin xok iyi olduğunu söylüyorlar ama su an günay hanım ayrıldığı ixin onun hastaları ona geçmiş ve hüseyin bey çok yoğunlaşmış faika hanim daha Bos şu anda . Ben bayan dr istediğim icin günay hanım ayrılınca faika hanıma gittim.ama isinamadim ve hastaneden ayrılmak zorunda kaldim
Hım anladım ben ilk Hüseyin beyi sordum haftası hep dolu dendi. Günay hanım izinden bugün dönüyor o yüzden oda dolu dendi faika hanım kaldı geriye o boşmuş ondan aldım ilk kontrolüm olacak inşallah yeterince ilgilenir. Siz şimdi nerede devam ediyorsunuz?

Hım anladım ben ilk Hüseyin beyi sordum haftası hep dolu dendi. Günay hanım izinden bugün dönüyor o yüzden oda dolu dendi faika hanım kaldı geriye o boşmuş ondan aldım ilk kontrolüm olacak inşallah yeterince ilgilenir. Siz şimdi nerede devam ediyorsunuz?

nasıl yani? siz ne zaman aldınız randevuyu günay hanım hastaneden ayrıldı sehir değiştirdi? ben su an lokman hekime devam ediyorum

nasıl yani? siz ne zaman aldınız randevuyu günay hanım hastaneden ayrıldı sehir değiştirdi? ben su an lokman hekime devam ediyorum
Benim randevum bugün az sonra gideceğim. Unutmazsam sorarım. Lokman hekimde doktorunuz kim memnun musunuz?

İnş faika hanimdan memnun kalırsınız ben kalamadim xunku lokman hekimde dr um bahar Şentürk çok candan cana yakın bi dr hastane biraz kalabalık sadexe
Gittik memnun kaldık baya ilgilendi herşeyi anlattı soracak soru bırakmadı bize sağolsun. Sadece erken gittik randevudan tam randevu geldi hastamın doğumu var diyerek ayrıldı ama bence normal bir durum beklemek sıkıcı olsada Birgün o doğum yapan bizde olabiliriz diye düşünüyorum. 15 gün sonra tekrar çağırdı. Bakalım bir iki gidelim daha da netleşir fikrimiz.

Bende hala gitmedim koruya. Önce bir lokman hekimi deneyip öyle geçeceğim koruya bakalım :) sizin nasıl gidiyor faika hanımla
Bir kere gittik iyiydi bakalım 15 gün sonra rahat çağırdı ama belki erken gideriz test sonuçları için. Hayırlısı inşallah. Lokman Hekim nasil memnun musunuz herkes kalabalık diyor oraya ama ben gitmedim hiç. Oranın muayene ücreti ne kadar acaba?

Bir kere gittik iyiydi bakalım 15 gün sonra rahat çağırdı ama belki erken gideriz test sonuçları için. Hayırlısı inşallah. Lokman Hekim nasil memnun musunuz herkes kalabalık diyor oraya ama ben gitmedim hiç. Oranın muayene ücreti ne kadar acaba?

Lokman Hekim daha kalabalık evet ama belli saatlerde giderek o sorunu hallediyorum ben. Anlaşmalı kurumlardan fark alınmıyor normal ücrette 50 liraymis galiba

Lokman Hekim daha kalabalık evet ama belli saatlerde giderek o sorunu hallediyorum ben. Anlaşmalı kurumlardan fark alınmıyor normal ücrette 50 liraymis galiba

Back
X