• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil doktoru hamilelik yok demeye rağmen bekar birinden beta HCG neden ister üstelik nefes darlığı şikayetiyle

berfinyildizzli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2025
4
0
1
Merhabalar bir aydır göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri vardı acillere gidip geldik. En son grip de eklenince nefes darlığı arttı ve yine bir acil servise gidince doktor testler istedi kan EKG vs hamilelik emzirme sorusuna hayır dememe rağmen tahlil sonucunda beta HCG de bakmış bunun nedeni nedir onca acil bakmadı bu devlet hastanesi acili baktı bekarım ve ailemle gittim buna ne hakkı var kötü hissettiren bir şey ve sisteme de işliyor sonuçta böyle bir durum yaşadınız mı?

Tam kanda beta HCG de var erkeklerde bile bakıyorlar sakin olun. Ayrıca kimse sizin özel hayatınızı bilemez ki her ihtimale karşı bakabilme hakkı var. Sanki namusunuza dil uzatılmış gibi yazmışsınız 😂

Tam kanda beta HCG de var erkeklerde bile bakıyorlar sakin olun. Ayrıca kimse sizin özel hayatınızı bilemez ki her ihtimale karşı bakabilme hakkı var. Sanki namusunuza dil uzatılmış gibi yazmışsınız 😂
Tabii ki ama sürekli acile gidip geldik çünkü çok fazla ağrı oluyordu onlarda tam kan aldı defalarca böyle bir durumla ya da tetkikle karşılaşmadım. Kalpte problem olabilir diye troponin bakıldı çoğu kez hamilelik emzirme durumunu onlar da sordu hayır dememe rağmen ilk kez burada bakıldı insan ne alaka diyor böyle bir durumda. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Buna ne hakkı var derken sanki bekaret testi yapmış gibi davranmayın, sakin olun rutin kan testi işte.

Buna bakılınca ne oluyor ki. Sosyal medyada da duyuyorum. Bekar olmanız hamile kalmanİZa engel değil. Yani ne oluyor cok merak ediyorum. Vereceği ilaçlar ve hastalık nedeni bile hamilelikte farklidir. Siz emin olabilirsiniz ama doktorlar bakmak zorunda. Kişinin sözüyle ilerleyemez ki .

Merhabalar bir aydır göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri vardı acillere gidip geldik. En son grip de eklenince nefes darlığı arttı ve yine bir acil servise gidince doktor testler istedi kan EKG vs hamilelik emzirme sorusuna hayır dememe rağmen tahlil sonucunda beta HCG de bakmış bunun nedeni nedir onca acil bakmadı bu devlet hastanesi acili baktı bekarım ve ailemle gittim buna ne hakkı var kötü hissettiren bir şey ve sisteme de işliyor sonuçta böyle bir durum yaşadınız mı
İstemesi normal bakabilir de isterse her şeyine bakar hastalar her zaman doğruyu soylemiyor

Buna bakılınca ne oluyor ki. Sosyal medyada da duyuyorum. Bekar olmanız hamile kalmanİZa engel değil. Yani ne oluyor cok merak ediyorum. Vereceği ilaçlar ve hastalık nedeni bile hamilelikte farklidir. Siz emin olabilirsiniz ama doktorlar bakmak zorunda. Kişinin sözüyle ilerleyemez ki .
Evet çok haklısınız sonra gebe olsa doktor birsey uygulasa olumsuz etkilense bebek veya düşük yaşansa bu doktorun hatası olacak

Sorusuna direkt hayır mı dedin bekarım mı dedin? Genelde böyle sorulara sanki küfretmişler gibi aaa bekarım diye cevap verenler oluyor o daha feci

Ay bir de bayılın isterseniz. Sizin cinsel hayatınız doktorun acil nöbetinde en son düşüneceği şey. Nefes darlığı ile başvurmuşsunuz. Röntgen ya da tomografi çekmesi gerekebilir gebe olmadığınızdan emin olmak zorunda(sizin beyanınıza inanmak zorunda değil).

Merhabalar bir aydır göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri vardı acillere gidip geldik. En son grip de eklenince nefes darlığı arttı ve yine bir acil servise gidince doktor testler istedi kan EKG vs hamilelik emzirme sorusuna hayır dememe rağmen tahlil sonucunda beta HCG de bakmış bunun nedeni nedir onca acil bakmadı bu devlet hastanesi acili baktı bekarım ve ailemle gittim buna ne hakkı var kötü hissettiren bir şey ve sisteme de işliyor sonuçta böyle bir durum yaşadınız mı?
Neden bu kadar sorun yaptınız ki ?
Doktor bekar olup olmamanıza bakmaz. Sadece evliler mi ilişkiye giriyor.
Vereceği ilaca göre işini garantiye almıştır. Kadın doğum doktoruna hormon testi verseniz de beta bakılır. Evlilik önemli değil burada. Kendinizi kötü hissedecek birşey yok. Bence yaranız var gocunuyorsunuz.

Back
X