Acil durumm Güçlü dimdik durabilen kadınlardan gelecek fikre çok ihtiyacım var

Aynur0001

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
7
-1
6
27
Benim bir ilişkim var iki seneyi geçti. zamanında kızlarla konuşmalarına numaralaşmalarına şahit oldum İnstagram üzerinden hem de bir değil iki değil. Bu olaylardan sonra instagramdan her kız ekleyişinde rahatsız oldum hep sildirdim aklıma önceki yaptıkları geldi artık kızlarla görüşmek bile istedi. Ben senden üstünüm eşit değiliz diyor sürekli beni kısıtlıyor ama kendine karışmama müsade etmiyor bana itaat etmek zorundasın diyor beni mutlu etmeyi beceremiyorsun diyor oysaki her istediğini yapıyorum affediyorum. Bir de evlilikten bahsediyor birkaç gün sonra da mutlu edemiyorsun diyor. Ne olacak bu işin sonu. Bitmeli mi sizce. Artık bitmeyi de ciddiye almıyor defalarca yaşandı çünkü. Üniversiteyi de bitirdim bu sene güzel bir ortalamayla hem de insanlar beni başarımla ve güzelliğimle niteler daha çok övünmek için söylemiyorum asla haddim değil. Çok sabırlı hoşgörülü bir insanımdır insanları Asla kırmam kırmak istemem. Kafamı çok yoruyo beni çok üzüyo ama eski anılarımız aklıma geliyo ayrılmaktan da korkuyorum ne olacak bu iş bir fikir verin
Uzun oldu ama hakkınızı helal edin şu günlerde sevaba girersiniz valla ♥

Evlenip bosanmaktansa simdi ayrilmak veya haddini bildirmek en iyisi bence.
Doyumsuz mu ayrangönullu mu..
Benim icin sadakatli ve guvenilir olmasi daha onemli.. o guzel anılar unutuluyor da attigi kazık unutulmuyor. !
Baskasina da guvenemiyorsun sonra hayalkirikligi olunca.
Ben uzulecegime o uzulsun

Ben zaten ortada bir ilişki göremedim. Siz ona itaat etmek zorunda olan köle gibisiniz? Neden kendinize saygi duymuyorsunuz? Orta da normal bir ilişki olmadığının farkında değil misiniz? Ilişki iki kişinin yaşadığı bir seydir.

Sal gitsin arkadaşı yazık etme kendine itaat edecekmissin kendi üstünmus oldu başka inşallah devam etmiyorsunuz

Beni mutlu edemiyorsun mu?Mutlu olduğu yerleri kopasıca. O zaman bye bye bebeğim demelisiniz.
İtaat falan nasıl şeyler bunlar?
Yeryüzünde yaşayan tek erkek o değil dehleyip yolunuza bakın.O kendine başka köle bulsun.
Ne münasebet canım ben senden üstünümler falan.

Yaaa inanmıyorum, siz neden bahsediyorsunuz. Hala buna nasıl tahammül edebiliyorsunuz? Adam resmen haddini aşmış, sizde ilişkiden bahsediyorsunuz. Böyle bir insanla evlenilir mi? Affedersiniz, siz köle misiniz göz göre göre, bunları duyarak nasıl bu kadar görmezden gelebiliyorsunuz?Üstünmüş, onu sizden üstün yapan nedir? Başarılı eğitimi işi olan bir insan olduğunuzu söylemişsiniz. Size başka erkek mi yok, bırakın ALLAH aşkına. Sizi hala onun yanında tutan nedir?Kendinize saygınız olsun. Bu soru bir şaka yada trolldur diye umut ediyorum.

Şaka mısın ya sen
Lütfen şaka olsun bu

Şu eril yaratıkların kıçını arşa yükseltiyosunuz yaa!!! Ya yani bizim ne dememizi bekliyorsun. Her şeyin farkındasın. Sevgi ne ki? Bi varmış bi yokmuş, unutursun elbet. Neden o değerli vaktini boşa harcıyorsun ve dugularını somurmesine neden izin veriyorsun? Otur biraz daha düşün!

Edit; Ayrıca bi sersemin kıçına tekmeyi basmak için güçlü kadın olmaya gerek yok!!! Aklını mantığını kullanman yeterli.

Bence her kimse dalga İçin açmış bu konuyu. Böyle birşey olabilir mi yaaa? Bu nasıl saygısızlık
Yok yok var böyle kızlarımız
Bayılıyorlar üstlerinde baskı kuran, onları ksııtlayan, adını maço koydukları kro tiplere boyun eğmeye. Babaları höt dese ortalığı ayağa kaldırır evden kaçmaya falan kalkarlar ama sevgili öyle mi ya? Kaybedilse yeri dolmayacağı için her dedikleri yapılmalı muhakkak.

Inşallah en kısa zamanda kendini kurtarırsın ve değerinin farkına varırsın umarım

güçlü dimdik duran kadınlardan akıl istiyorsun fakat eminim ki onca fikire rahmen gidip ezik ezik onu çekmeye devam edeceksin çünkü sen güçlü bir kişiliğe sahip değilsin. olsaydın tek lafında yolu gösterirdin. aptalca bir ilişki...

Afedersin tatlım bu durum sabrı geçmiş.artık karşındaki insan seni resmen parmağınra oynatıyor .. Kendine haksızlık ediyorsun.. Sevgini hakedecek birisi karşına çktığı zaman bugünlerin için pişman olacaksın benden söylemesi..

Ezik kadin sendromonu ne sevgiliniz ne de başla bir erkek asla size saygi duymaz ipini sal ayril arkana bakma bile

15-16 yaslarındayken bir erkek arkadaşım vardı ayni sizinki gibi. Benden 2-3 yaş büyüktü.Zengin(cimri),havalı,serseri ve yakisikliydi. Ailemle aram kötü,arkadaslarimla aram kötü,hocalarımla aram kötü. Yapayalnizdim o yalnizlikta benim gözümde cok büyümüştü kendisi. Ben okulun yurdunda yatili kalıyordum carsı iznimiz haftada 2 gündü. Beni sürekli aldatiyordu sebep olarak ise az görüsmemizi bahane ediyordu.Gözümün önünde baska kızlarla flörtlesiyordu. Bana siddet uyguluyordu sebebi yoktu. Benden cinsel anlamda yararlanamadigi icin baska kızlardan yararlandigini söylerdi. Ve benimle "evlilik" düşünüyordu. Hatta okulu bıraksam,ailemi terketsem bana sahip çıkardı. Ona okulla ilgili bir animi anlattigimda bana "ben bunları dinlemek istemiyorum,sıkılıyorum"derdi. Kendisi erkek olduğu icin her seyi yapabileceğini söylüyordu.Öyle giyimime karışması falan söz konusu değildi. Ama erkek arkadaslarima karisirdi benim erkek arkadaşım olamazdı ! Beni sürekli asagılardı. Ve bir gün hicbir sebep yokken (2 senelik beraberligin ardından) öylece ayrildim. Tek bir gün bile pisman olmadım. Kimseyi dış görünüsüyle yargılamam ama benden sonraki sevgilisi dış görünüş olarak benim tam tersimdi oldukça kiloluydu. Ondan sonra hayatım hızlı bir yükselise geçti arada inislerim de oldu ama nadir. Eğer hala o cocukla devam etseydim su an muhtemelen evliydim iki cocugum vardı,okumuyordum, esimden siddet görüyordum,mutsuzdum. Su an yasadigim olumsuzluklara rağmen dimdik ayaktayım. Siz hangisi olmak istiyorsunuz mutsuz evli ve iki cocuklu mu yoksa güclü kendine yetebilen bir kadın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…