acil dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
Slm kizlar kisa ve net sorucam yardimci.olabilirseniz sevinirim
panik atak hastasiyim 6 ay oldu. Hemen hemen her bolume gidip muayene oldum bi tek kardiolojiye gitmedim onadami gitsem die dusunurken yaklasik bir haftadr sol kaburgamda kolumun altinda agri ve carpintim oluyo acaba kalbimde bisey mi var yoksa cok kafama taktigim icin psikolojik olarak mi yasiyorum sizce ne olabilir( bu arada nie doktora gitmiosun dienler olabilir gitmek istedim fakat esim ve ailesi pisikolojik diyip karsi cikti )

Panik atak yada degil.Bunu ayırt etmek için kardiyologa gidip bazı tetkikler yaptırmanız gerekir.Psikolojikse destek alırsınız degilsede tedaviniz erken olur...
Bogulacak gibi olma,carpıntı, hissi vücutta gezici gögüs agrısı bunlar panik atakla karıstırılan genel bulgulardır....Acil şifalar.Gecmiş olsun.

Gecmis olsun cnm..
Esini ikna edip gitmelisin, saglik bu psikolojik se bile en azindan kafan rahat olur..

Dr.gitmek sizin için problemse eger calışıyorsanız ve işyerinizde ekg varsa.O carpıntı hissi ve agrı geldiginde ekg cektirin.En azından anlıkta olsa bir fikir olur.....

Panik atak bende gecirdim ve ayni sikayetler bende de oldu...

Gittim bir kalp uzmanina hersey olmasi gerektigi gibi cikti kalbim gayeeeet sagliklimis ;-)

Ama tabii siz yinede bi doktora basvurun belki altinda yatan baska sebepler vardir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kalp krizi gecirecek gibi hissediyorum bazen.en son bu yuzden acile gittim ekg cekildi doktor korkma kalp krizi falan gecirmiyosun dedi:) sonra uzun bi sure bunu yasamadim.arkadaslarin dedigi gibi psikolojik mi degil mi bi hastaneye gitseniz iyi olur bence...

Canim kalbede git korkutma kendini aritmi olabikir bendede var sanki kalp kus gibi cirpiniyo gibi hissediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…