acil düşüncelerinize ihtiyacım var...

en son kasım sonu nişanlıymışınız....
aralık-ocak-şubat-mart...en fazla dört ay altı değil...
nişanlı gitti yeni erkek arkadaş da 2 aydır var...
kafam karıştı...
hem erkek arkadaşın bu sana yakışır demesinin takılacak kısmı ne...
ya ben bugün anlama yeteneğimi yitirdi...

:lepi: kuzum belki arkadaş nisana çoktaaan girmiştirr :)

senin adın bundan sonra radar olduu bunu böle billll :)

Son düzenleyen: Moderatör:

tabi canım nasıl istersen..

hakkında hayırlısı olsun öncelikle. sorununa gelince :
buna sorun olarak algılaman inanılmaz geldi bana. bana da sevgilim onu giy bunu giy saçını öyle yap kirpiğini böyle boya der, hatta parfüm çanta ,ayakkabı,makyaj malzemesi ve hatta tarak oje bile alır bana. bana yakışacağını umarak aldığını söyler ve bende bundan gurur duyarım. benimle yeterince ilgileniyor demekki beni önemsiyor..
ne mutlu bana...
e ne mutlu sana da .. dert bunun neresinde:delphin:

bilmiyorum sizlere danşmak istedim sadecekaydirigubbakcemile5kafama takıldı acaba beni sırf dış görünüsüme göremi istiyor diyeCADIARZU

acaba çok fazla karıştığını mı düşünüyorsunuz
yani burda bence bir sorun yokta siz var dediğiniz için bir sorun bulmaya çalıştım
aklıma başka bişe gelmedi valla :delphin:

:delphin:benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım

bunda yanlış bir şey göremiyorum. sen ona desen,mesela, seni şu renk gömlek çok açar ,yada şu mont sana çok gider..o rahatsız olur mu. hayır.
peki sen neden oluyorsun ki.....

.

ilgilenmesi cok güzel ama aklıma acaba sadece benimle dış görünüşüm içinmi cıkıyor sorusu geliyor napayımmirmirmirmir

dış görünüşün için birlikte olmak kıyafetinle ayakkabınla ilgilenmek değildir ki...
ayy ben hakkaten ikinci sınıf lazım...anlamiirim...

bilmiyorum rahatsız oldum sadece cokmu büyütüyorum bilmiyorum ama kafam karışıyo işte ya:uhm:

:delphin:benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım

ne güzel işte seninle ilgileniyo yakışır yada yakışmaz diye düşüncesini söylüyorr.. kimimiz sevgilim benimle alışveriş yapmıyor der kimimizse sevgilim etek yada kıyafet konusunda şu sana yakışır der diye kafaya takarız bizde çok acaip hatunlarız yahuu....
:kahve:

bence de rahatsız olacak bir durum yok ... ya da acaba senin tarzını beğenmiyor kendince değiştirmeye çalışıyor olabilir mi ...

hani erkekleri giyim konusunda hatunlar adam eder ya onun gibi birşey belki de amacı...

ama sen kendi tarzından memnunsan sakın değişme... sonra onun istediği gibi oldun ; değiştin diye bırakacak bahanesi olur arkadaşın ...

dış görünüşün için birlikte olmak kıyafetinle ayakkabınla ilgilenmek değildir ki...
ayy ben hakkaten ikinci sınıf lazım...anlamiirim...

yorumların için teşekkür ederim ama mümkünse laf sokmaya çalışmasan canım...benim için küçük te olsa bi sorun bu anlayıp anlamamak sana kalmışa.s.

nördünüz kızlar son darbenin kafasını dahada karıştırmışsınız kafamçokkarıştı:roflol:bi sorudan bir çok soru ve sorun çıkarmışsınız:roflol: çok tatlısınızŞeniz

bence de rahatsız olacak bir durum yok ... ya da acaba senin tarzını beğenmiyor kendince değiştirmeye çalışıyor olabilir mi ...

hani erkekleri giyim konusunda hatunlar adam eder ya onun gibi birşey belki de amacı...

ama sen kendi tarzından memnunsan sakın değişme... sonra onun istediği gibi oldun ; değiştin diye bırakacak bahanesi olur arkadaşın ...

yok arkadaşım tarzım hoşuna gidiyor.beğendikleri zaten tam zevkime göre ama ben huylandım işte erkek milleti sonuçtayerimseniben

ee nevarki bunda canım sana demiyoki bak şu kızlar ne güze giyiniyo ,sen giyinemiyon demekki sana yakışır diyo fikir veriyo daha ne istiyon ve neden sorun yapıyon anlamdım ben..

kızlar lütfen sakin..
son darbenin eski 4-5 konusundan hatırlıyoruz ve ciddi büyük problemler yaşadığını biliyoruz. bu eski bilgilerimiz ışığında son darbeye yardımcı olmaya çalışıyoruz.:delphin:
arkadaşa saldırı olmasın lütfensengözlerimebaksanab

bilmiyorum rahatsız oldum sadece cokmu büyütüyorum bilmiyorum ama kafam karışıyo işte ya:uhm:

Sevgili derin darbe arkadaşım, yeminlen senin dünya meselelerinden haberin yok kanımca.Kendi pespembe dünyanda takılıyorsun. Dert edilecek neleerrr, neleeer var şu dünyada. Şu taktığın, kendine dert edindiğin şeye bak allasen. Sen bi evlen, devede kulak klacak bu dert, benden demesi.gamyoncuiremsu

Bencede gereksiz yere büyütüyorsunuz bu konuyu.
Hem sizinle sadece dış görünüşünüz için çıkıyorsa; bunu anlamak çok ta zor olmaz.
Dİyelim öyle; ne işine gelir onu da anlamadım. Arkadaşlarına bakın ben ne kadar güzel bir
bayanla görüşüyorum demek için mi çıkar?:uhm:

son darbe seni anlayabiliyorum benim de eşim bana öle diyodu
hatta hamilelik sonrasında kilolarımı verdirene kadr basküle çıkardı bak bakalım almışmısın kilo die:oklava:
bende çok kafamı takıyodum ne yani sadece fizikmi yarın kaza geçirsem kör olsam yüzüm çizilse benimle ilgilenmeyecekmi falan die:uhm:
o üyzden son günlerde pek özen göstermiyom kendime fena halde paspalım :roflol:
al sana güzellik bana çuval bile yakışır modundayım :sm_cool: dene bakalım tepkisi ne olacak belki tepkisinde n anlarsın seninle neden birlikte olduğunu CADIARZU

Sevgili derin darbe arkadaşım, yeminlen senin dünya meselelerinden haberin yok kanımca.Kendi pespembe dünyanda takılıyorsun. Dert edilecek neleerrr, neleeer var şu dünyada. Şu taktığın, kendine dert edindiğin şeye bak allasen. Sen bi evlen, devede kulak klacak bu dert, benden demesi.gamyoncuiremsu

:mymeka: kuzu kafa korkutma kızı..sonrada evlennsemmi diye konu açıcakkkkaydirigubbakcemile4

Back
X