acil düşüncelerinize ihtiyacım var...

yorumların için teşekkür ederim ama mümkünse laf sokmaya çalışmasan canım...benim için küçük te olsa bi sorun bu anlayıp anlamamak sana kalmışa.s.

merve hanım lütfen tartışma cıkmasın adam gibi konuşun laf sokmadan:dilcikar:

şimdi baştan sona yorumları okudum da neden sürekli size bi laf sokulduğunu düşünüyorsunuz anlamış değilim.:1no2: yani bence kötü bi üslup adam gibi konuşun felan demeler... yok ben anlayamadım:delphin: neden öyle dediğinizi de , neden bu konuda bu kadar dertlendiğinizi de anlayamadımmirmirmirmir ama tekrar söylüyorum üslubunuzu beğenmedim ben. insanların sizin konunuz için yaptıkları yorumlara bu tarz tepki vermeniz kötü. iyi yada kötü her yoruma açık olmanız gerekirdi. hepimiz arkadaşız kalp kırmaya değmez değil mi canım benim:delphin: konu sahipleri böyle garip tepkiler verince kimseye yorum yapasım gelmiyor ,üzülüyorum açıkçası

Son düzenleme:
mesaim bitti ama son bişey yazmalıyım...
bence siz o adamı kıyafetinize yorum yaptığından değil herşeyi size danışarak yaptığı için bırakın...
karateri oturmuş hiçbir erkek herşeyi herhangi birine sormaz...
bu nasıl bişeydir yaaa...
şuraya gideyim mi aşkım, bunu yiyebilir miyim bitanem...
offffffffffff....
kalburabastının kulakları çınlasın...

Bence senin giyimden falan anlamadığı düşünüyor..

Yani iyi giyinemediğini düşünüyor ama bunu sana açıkca söyleyemiyor..

Bu şekilde ima ediyor, şunu giy falan diye..

İmza=KK, öküz altında buzağı arama grubu başkanı.............

Songül özür dilerim.

yooo giyim tarzımı beğeniyor çünkü beğendiği seylerde tarzımla aynıyerimseniben

Son Darbe sevgilin seni seviyor canım..

ılgileniyor işte senle ne güzel..Aşkını yaşamaya bak, bunlara takılma şekerim..

şimdi baştan sona yorumları okudum da neden sürekli size bi laf sokulduğunu düşünüyorsunuz anlamış değilim.:1no2: yani bence kötü bi üslup adam gibi konuşun felan demeler... yok ben anlayamadım:delphin: neden öyle dediğinizi de , neden bu konuda bu kadar dertlendiğinizi de anlayamadımmirmirmirmir ama tekrar söylüyorum üslubunuzu beğenmedim ben. insanların sizin konunuz için yaptıkları yorumlara bu tarz tepki vermeniz kötü. iyi yada kötü her yoruma açık olmanız gerekirdi. hepimiz arkadaşız kalp kırmaya değmez değil mi canım benim:delphin:

kalp kırmıyorumki kalp kırsam cümlemin sonunda çiçek koymamyerimseniben

son darbe bak derdin yoktu ama şimdi kendinide bizide dert sahibi ettin gözüm be:delphin:

mesaim bitti ama son bişey yazmalıyım...
bence siz o adamı kıyafetinize yorum yaptığından değil herşeyi size danışarak yaptığı için bırakın...
karateri oturmuş hiçbir erkek herşeyi herhangi birine sormaz...
bu nasıl bişeydir yaaa...
şuraya gideyim mi aşkım, bunu yiyebilir miyim bitanem...
offffffffffff....
kalburabastının kulakları çınlasın...

abartma canım o kadarda değil...ama danışmak güzel birşey tavsiye ederimyerimseniben

allalaa okudum okudum anlamadım...
bence siz bu sıkıntılarınızı erkek arkadaşınızla konuşun... bakalım ne diyecek..
gerçi bana ortada sorun varmış gibi gelmedi ama neyse..

sevgiyle alakalı değilse ne ile alakalı canım

İki aydır berabermişsiniz ne bekliyordun:uhm:
Eğer adam evet her halinle severim seni deseydi yalancının önde gideni olurdu.
Daha şurda 60 gündür birbirinizi tanıyorsunuz
Hemen bayılsınmı adam, ölürüm canımı veririm mi desin ne desin
Bu soruyu çok çok erken sormuşsunuz..
Henüz aranızda ne oluştuki 2 ayda....

ayol sondarbe gencim güzelim çuval giysem gezerim de:teytey: madem kendine güveniyorsunnkaydirigubbakcemile3 yok yani adam sana danışmdan bişi yapmıyo bi yere gitmiyo senin kıyafetlerine özenn gösteriyo şu yakışır diyo bu yakışmaz diyo ee be sevgili din kardeşim daha ne istersinkiii ben anlamadım:kahve:

ya ben sevmem böyle şeyleri. ağzıma bile anmam. ellerim olmasa beni severmisin lafını asla söylemem.. neden negatif düşüneyim. negatif düşünürsem olayları o yöne çekerim diye korkarım valla.

kalp kırmıyorumki kalp kırsam cümlemin sonunda çiçek koymamyerimseniben

ben genel bi yorumla üslubunuzun yanlış olduğunu ifade ettim sadece. bazen çiçek değil , çelek te olsa biz hiç farkında olmadan karşımızda kini kırabiliyoruz. naçizane bi tavsiyeydi benimkisi ama siz öyle düşünüyor çiçek herşeyi hallediyor diyorsanız saygı duyarım tabi...

ıki aydır berabermişsiniz ne bekliyordun:uhm:
Eğer adam evet her halinle severim seni deseydi yalancının önde gideni olurdu.
Daha şurda 60 gündür birbirinizi tanıyorsunuz
Hemen bayılsınmı adam, ölürüm canımı veririm mi desin ne desin
Bu soruyu çok çok erken sormuşsunuz..
Henüz aranızda ne oluştuki 2 ayda....

Kesinlikle haklısın janselii.
Hem bu sevgi ölçüsümüdür?
Herkes kolay taşıyamaz böyle bir ansanı.
Öyle severim, herşeye katlanırım demekle olmuyor işler.
Zaman geliyor; en ufak bir sözüne katlanamadığımız oluyor.:delphin:
Öyle kolay olmasa gerek bence; eli, kolu vs olmayan bir
insanla bir ömür yaşamak, hizmet etmek, onu koşulsuz sevmek.
Bu gibi aşklara gönülden saygım var sonsuz takdir ederim.a.s.
Ama dediğim gibi herkes yapamaz bunu, sevgide ölçü de bu olmasa gerek.a.s

Son düzenleme:
ayol sondarbe gencim güzelim çuval giysem gezerim de:teytey: madem kendine güveniyorsunnkaydirigubbakcemile3 yok yani adam sana danışmdan bişi yapmıyo bi yere gitmiyo senin kıyafetlerine özenn gösteriyo şu yakışır diyo bu yakışmaz diyo ee be sevgili din kardeşim daha ne istersinkiii ben anlamadım:kahve:

ne bileyim arkadaşım sadece sizlerin fikirlerini almak istedimyerimseniben

ne bileyim arkadaşım sadece sizlerin fikirlerini almak istedimyerimseniben

Bak cicim.. eğer sana aşırı teşhir edici kıyafet göstermiyorsa derin dekolte göstermiyorssa mini mini etekler göstermiyorsa sorun yok demektir aksine mutlu olman gerek seninle ilgileniyor diye... Gerçi sen bana adam ol adam gibi yaz dedin ama adam gibi yazmasanda yinede yorumumu katmak istedim:delphin:

ona söylesem yanlış anlar değilmi?neyse ben en iyisi kapatayım bu konuyu ona bahsetmeyeyim bu sefer yapmacık olabilir bana karşıCADIARZU

Bak cicim.. eğer sana aşırı teşhir edici kıyafet göstermiyorsa derin dekolte göstermiyorssa mini mini etekler göstermiyorsa sorun yok demektir aksine mutlu olman gerek seninle ilgileniyor diye... Gerçi sen bana adam ol adam gibi yaz dedin ama adam gibi yazmasanda yinede yorumumu katmak istedim:delphin:

adam ol demedim lütfen yanlış anlama tartışma cıkmasın diye uyarmak istedim sadece kırmak için değildi a.s.

daha ne ister geriye kaldı dayak :korkudan kaçan üye: kaydirigubbakcemile3

güzel arkadasım benim son darbecim takılacak bi durum yok sevgilinle bu konuyu konus için rahatlasın ne kadar burda bişey yazsak sana rahatlamayacaksın çünküüa.s.

Kalburabastıya yorum yazamadan konu kapandı sana yazayım bari....
Çok fazla büyütüyorsunuz bu konuyu...Fikir vermesi gayet normal...Tek derdiniz bu olsun...
Millet ve ülkece daha önemli dertler içindeyiz...Ferah tutun içinizi...

Back
X