acil düşüncelerinize ihtiyacım var...

Kalburabastıya yorum yazamadan konu kapandı sana yazayım bari....
Çok fazla büyütüyorsunuz bu konuyu...Fikir vermesi gayet normal...Tek derdiniz bu olsun...
Millet ve ülkece daha önemli dertler içindeyiz...Ferah tutun içinizi...

ayyy ben de yazamadım ... çok içimde kalmıştı ...
nasıl hevesle 19. sayfayı okudum ... tam yazacağım songül ablanın son mesajıyla şoka girdim... halbuki parmaklarım klavye üzerinde hazır bekliyordu -tatlicadiarzu-

Kalburabastıya yorum yazamadan konu kapandı sana yazayım bari....
Çok fazla büyütüyorsunuz bu konuyu...Fikir vermesi gayet normal...Tek derdiniz bu olsun...
Millet ve ülkece daha önemli dertler içindeyiz...Ferah tutun içinizi...

hangi konudan bahsediyosununz canım ben fransız kaldım bakayım bi?

senı koluna takıp hava mı atmaya çalışıo acaba mıllete ??? erkek mılletı degıl mı yapar valla. kötükedihüso

bence sen eşini tam anlamıyla sevmiyorsun elfida seven insan asık olan insan evlenir bu benim fikrim canım sakın yanlış anlamayerimseniben

gerçekten mi?... ayy görmemişim cevabınızı ben...
bu kadar kolay anlaşıldığıma sevindim...
mesela ben eşime böyle bir soru sorsam kesinlikle evlenmezdi benimle...ama sevmediği için değil bu kapasitede bir soru sorduğum için...
siz şimdi o zaman eşinde seni gerçekten sevmiyor diyeceksiniz değil mi?
olsun bende onu gerçekten sevmiyorum ya nasılsa atan bir karşılayan bir...
biz bu fikirle mutluyuz, size de bu fikrinizle mutluluklar dilerim...

ya bu konu ve bu sorun gerçek mi?
biz gerçekten bu konuya oturduk yorum mu yapıyoruz?
her derde saygısı olan, herkesin sorunu kendine göre önemlidir diye düşünen ben diyorum ki arkadaşım böyle dert olmaz, kendine gel, kendi dünyandan çık biraz etrafınla ilgilen, bak haytta neler olup bitiyor?
sen erkek arkadaşının seninle ne niyetle görüştüğünü anlayamıyorsan biz sana nasıl yardımcı olalım di mi ama?
sevgiler canım...

Bunu anlamanın yolları var bence...sadece sana su yakışıyor demesine takılma belki de cok begeniyordur seni...dene onu caktırmadan mesela makyajsız git yanına ,laf arasında iştahım açıldı bu ara de bayagı kilo alıcam bu gidişle de...
giy kot,gömlek git sadece...bakalım tavrı ne olacak?
hatta arkadaslarıyla buluşacaksanız da yap bunları..
aman dikkat et kilo alma aman bu ne pejmürdelik ne solgunluk derse de bas gitsin tekmeyi en sevmedigim seydir çünkü sadece görselliği takanlar ve kadınları süs biblosu görenler..

Back
X