Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

kuzum çok ılımlı gördüm seni;maşallah maşallah tüh tüh nazarım değmesin :balgamlısından: :nazar:

valla bişe diyeyimmi;bende kaç defa eğitimlere gittim şehirdışına..açıkçası bende zırt pırt aramazdım eğitimden sonra gezerdim.alışveriş yapardım..
insan farklı bir ortama girdiğinde o ortamın tadını çıkarabilmeli..ha aklımdan bişe geçtiği içinmi hayır tabikide ama nasılsa dönücem yanına değilmi?bırakda gezeyim:delphin:
eşim iş için şehirdışına çıkar gezme tozması yoktur..ama eğitimleri için gittiğinde hiç aramam.aradığında da ben keyfini kaçıracak bir şey yapmam.burnundan getirmemin alemi yokki..
bence eşinizde bu psikolojide..pişman niye olacaksınızki?
niye yazdın mı dicek size..hayır..
bence sizde rahat olun..geziyorsada gezsin kafasını rahatlasın.iş stresi farklı bir şey..insan hava almak istiyor zaman zaman..

yatakları sakın ayırma bu eşler arasında soğukluğa neden olur..
gelincede sakince konuşun..

Asicim, güzel kardeşim, ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur.

Yav aramazsa aramasın. Geldiğinde konuş ama, bilsin üzüldüğünü, beklediğini, araması gerektiğini. sengözlerimebaksanab

Di mi??

Bencede..

senağlama

asicim amacım seni üzmek değil fakat böyle durumlarda ben çok kızıyorum:kızgın:
çünkü ben istesem iki elim kanda olsada ararım
ama karşıdaki aramazsa hem üzülür hemde sinirlenirim

bence eşini takmıyormulş gibi yap, hatta o arayınca açma:olmaz:
anlasın bakalım konuşmak isteyipte konuşamayınca nasıl oluyor:mymeka:

ha yatakları ayıracak kadar da bişi yok bunu da kafana sokkaydirigubbakcemile5

Kuzum şu an nasıl sinirliyim biliomusun,onu bi kaşık suda boğacak kadar..

zaten sinirim yatışsın diye açtım bu topiği..

Aslında ben neden aramadı diye düşünmek istemiyorum.o yokkende güzel vakit geçirdiğimi düşünmesini istiyorum..hatta bunun içinde elimden geleni yaptım gezdim dolaştım ama yok..sanki bişey beynimi kemiriyo yaaa..

Kuzum şu an nasıl sinirliyim biliomusun,onu bi kaşık suda boğacak kadar..

zaten sinirim yatışsın diye açtım bu topiği..

Aslında ben neden aramadı diye düşünmek istemiyorum.o yokkende güzel vakit geçirdiğimi düşünmesini istiyorum..hatta bunun içinde elimden geleni yaptım gezdim dolaştım ama yok..sanki bişey beynimi kemiriyo yaaa..

gayet güzel düşünmüşsün asivereliniortak
içine söyle kemirmesin sen keyfine bak, üstüne gitme, umursama hem dırdır eden sen olmazsın hem de üzülen olmazsın
kaydirigubbakcemile

bencede saruböck çok doğru söylüyor
yatak ayıracak yüzük çıkartacak kadar kendinizi yiyip bitirecek bir durum yok şu an, siz sinirlendiğinzile kalacaksınız, eminsinizde eşinizden

iş miş derkenn insan dalr gider, insan havada almak ister, bu sizi sevmediği, sizi düşünmediği anlamınada gelmez, erkekler düz mantıkdır, genele bakar, detaya inmezzz, babasınıda laf ederler diye aramıştır. çok polyanna gördüm yaaa kendimiiii

bana göre siizn yapacağınız, geldiğinde çok merak ettiğinizi, çok özlediğinizi, sesini duymanın onu rahatlattığını söylemek( kırıta kırıtaa) e bu adamda taştan duvardan olmadığına göre hemide sizi ve çocuğunzuu çok özleyip döneceğine göreeeee,eminim sizi üzdüğünün farkına varır be kendince suçluluk hissederr

eeee daha yazmadımıı.. bana kalırsa o da kendine göre şehir dışında ya bak bi kere bana yazmadı diyede size darılmış olabilir bu erkek milleti bi enteresan ben çözemedim enteresan kişilere bi yenisinide ben kattım:D:D

asicim amacım seni üzmek değil fakat böyle durumlarda ben çok kızıyorum:kızgın:
çünkü ben istesem iki elim kanda olsada ararım
ama karşıdaki aramazsa hem üzülür hemde sinirlenirim

bence eşini takmıyormulş gibi yap, hatta o arayınca açma:olmaz:
anlasın bakalım konuşmak isteyipte konuşamayınca nasıl oluyor:mymeka:

ha yatakları ayıracak kadar da bişi yok bunu da kafana sokkaydirigubbakcemile5

Hayır cnm tabiki üzmek için söylemediğini biliorum..

Bende farkındayım zaten istediğinde arayabileceğinin..

eeee daha yazmadımıı.. bana kalırsa o da kendine göre şehir dışında ya bak bi kere bana yazmadı diyede size darılmış olabilir bu erkek milleti bi enteresan ben çözemedim enteresan kişilere bi yenisinide ben kattım:D:D

Biri yazdı..

x burda yok diye..

bende bişi yazmadım daha..zaten sonra kapattı msni..ama sonra yine açıldı..

Anlayamadım bende..acaba burdaki iş yerindeki pc de msni otomatik mi açılııo..

fisfisfis

bencede saruböck çok doğru söylüyor
yatak ayıracak yüzük çıkartacak kadar kendinizi yiyip bitirecek bir durum yok şu an, siz sinirlendiğinzile kalacaksınız, eminsinizde eşinizden

iş miş derkenn insan dalr gider, insan havada almak ister, bu sizi sevmediği, sizi düşünmediği anlamınada gelmez, erkekler düz mantıkdır, genele bakar, detaya inmezzz, babasınıda laf ederler diye aramıştır. çok polyanna gördüm yaaa kendimiiii

bana göre siizn yapacağınız, geldiğinde çok merak ettiğinizi, çok özlediğinizi, sesini duymanın onu rahatlattığını söylemek( kırıta kırıtaa) e bu adamda taştan duvardan olmadığına göre hemide sizi ve çocuğunzuu çok özleyip döneceğine göreeeee,eminim sizi üzdüğünün farkına varır be kendince suçluluk hissederr

Ya anlamıyorum ama ben..erkeklerdeki bu düz mantık neden sevgililik döneminde işlemioda sonra devreye gidio..

Ya adam hem araba kullanıp hem saniye saniye bana msj atan biriydi..şimdi ne oldu anlamıorum ya offf!!!

:umursamaz:

son durum ne peki merak ettim canım??

bence hiç bişey olmamış gibi dewam et suratını asma gayet relax ol seni öyle görünce kendisi şaşırabilir...

Back
X