Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

son durum ne peki merak ettim canım??

bence hiç bişey olmamış gibi dewam et suratını asma gayet relax ol seni öyle görünce kendisi şaşırabilir...

Son durum yok maalesef..hala başladıgım yerdeyim cnm..

Msn den yazmıştım ama o yokmuş pc de..yazan kimdi onu da bilmiyorum ..

Relax olmaya çalışıcam ama hiç sanmıyorum..sinirime yenilebilirim ..

Slm kızlar..

Eşim 6 gündür y.dışında..Giderken telinin orda çekmeyeceği için arayamayacagını, bişey olursa yada konuşmak istersem msn inin açık olacagını ordan yazabileceğimi söyledi..Ben başka bi hatla ulaşabilecegini düşünüodum ama sesimi çıkarmadım..Benim zorumla aramasını istemedim.

Gelelim sorunuma bu süre içinde msnde 4 kere falan karşılaştık fakat sadece 1 kere benimle konuştu..Oda bi 5 dk..

Beni hiç aramadı ama arkadaşının hattıyla babasını bi kere aramış..Bu çok zoruma gitti..Hatta parmagımdaki yüzüğü bile çıkardım bi daha takmayıda düşünmüorm..Tabiki babasıdır arasın ama benide 1 dk. bile olsa arayabilirdi..Kaldıki bebeğimizde var..Hiç mi merak etmez bi insan çocuğunu,eşini..

Şu an yine msn de ..o yazmadıkça bende yazmıorum..Böyle inat etmek istemiyorum ama üstüne düştükçe havalanıyor beyfendi..

ben bu süre zarfında aramayacagını bildiğim için ve kafama takmamak adına gezdim..dolaştım denize gittim..eğlenmeye çalıştım ama kendimi kandıramıyorum..sürekli kafama takılıo neden bu kadar umursamaz diye..

Büyük ihtimalle yarın gelir diye düşünüyorum..Sizce nasıl davranmalıyım..Onunla aynı yatakta yatmak istemiyorum..Yatakları ayırmak çok mu yanlış olur..Nasıl bi tepki vermeliyim bilmiyrum..

(Bu arada aldatma diye bi şey söz konusu değil..Ben erkeklere asla güvenmem..belki bigün aldatır ama şu an öyle bidurum yok)

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR..

:enbuyukkk:

Ben senin yerinde olsaydim canim yuzuk cikarmak, yatak ayirmak gibi abartilara gitmezdim, ama bu yaptiginada tepkisiz birakmazdim , msn deyken sadece cok uzgun ve kirilmis oldugumu bilmesi icin kisave oz bir yazi yazardim ( ornek ne kadar cok mesgulsen iki kelime yazmaya 2 dk ka konusmaya vaktikyok bakiyorumda der senağlama) yolardim ne yazacak nasil tepki verecek ona gore tepkime devam ederim ama su ansenin durum " tavsan daga kusmuz dagin haberi yokmus" hesabi seninki sengözlerimebaksanab

Birde Soylede dusun bu meseleyi su an haletmez ve o geldikten sonra gerginlik cikarsa neler olur bir hafta uzak kalmisiniz bulustugunuzda gorustugunuzde cok guzel bir ozlem ve sevgi ortamini cok mutsuz gecirecek bir pozisyon olusacakken gergin mutsuz seviserek gececek vaktinizi kavga ederek gecireceksiniz !!!.. Yazdigin bu kucucuk not seni kirdigi icin ona vijdan azabi verecek senden uzakta oldugu icinde kayitsiz sartsiz hakli oldugunu dusunecek... Benim fikrim bu tabi sen kocani daha iyi taniyorsun nasil davranacagini daha iyi bilirsin benimki fikir canim.. kolay gelsin
a.s.

Kızlar ya msn deki babasıymış..We burdaki işyerinden açmışlar..

Adamada rezil oldum..

Şimdi iki katı sinirliyim

laelaelaelaelae

çok enteresan babası nerden biliyor şifreyi vs

Cnm iş için kullandıgı bi msn..Babasının iş yerinde çalışıo..O yokken babası geçti yerine..Müşterilerle genelde msnden konuşuolar..Off keşke yazmasaydım..

Ama hiç aklıma gelmedi babasının açabileceği..

:umursamaz:

hakikaten bence rahat ol,boşuna stres yapıp kendini üzüyorsun.
bu zamana kadarda açan babasıydı muhtemelen..
babasını arama nedeni de böylelikle ortada iş için bir şey söylemek için aramıştır.ki seni arayamayacağını söylemiş.
iş erkekler için çok önemli..bence öyle de olmalı..
geçim kaynağı şöyle düşünün;işi olmasın sürekli yanınızda olsa dipdibe olsanız daha mı iyi..
şükredin arkadaşım;çalışıp çabalayan işine sebat eden bir eşiniz var..ciddiyim..

hakikaten bence rahat ol,boşuna stres yapıp kendini üzüyorsun.
bu zamana kadarda açan babasıydı muhtemelen..
babasını arama nedeni de böylelikle ortada iş için bir şey söylemek için aramıştır.ki seni arayamayacağını söylemiş.
iş erkekler için çok önemli..bence öyle de olmalı..
geçim kaynağı şöyle düşünün;işi olmasın sürekli yanınızda olsa dipdibe olsanız daha mı iyi..
şükredin arkadaşım;çalışıp çabalayan işine sebat eden bir eşiniz var..ciddiyim..

Ewet işine çok bağlı hatta bu kriz ortamında bile işini 1.5 sene önce açmasına rağmen çok güzel ilerletti..

Babasını zaten iş için aradıgını düşünüyorum zaten öyle arayıp babasına rapor veren bi tip değildir..

Hayır sürekli dipdibe olmakta iyi değil ama bunun ortası yok mu be canım..

malesef..:bbo:
bak şu saat oldu beni de eşim hiç aramadı.ki gün boyu aramadığı zamanlar oluyor artık..
varsın aramasın;stresini bana yansıtacak olduktan sonra konuşmamızın anlamıda yok bence..
erkekler böyle..sadece seninki değil yani;%90 ı böyledir eşlerin..vereliniortak
Evet krizinde etkisi fazla..Dik durabilmek adına bu çabaları..
Bebeğinle zaman geçir sen,boşuna kafanı takma..Kendinide üzme..:teselli:

Kızlar iyiki varsınız ya..Yoksa ben bugün kesin delircektim..Dün düşünmekten kafam çatladı zaten..Emzirdiğim için ilaç ta içemedim..Ağlaya ağlaya uyumuşum

:çok üzgünüm:

babasını iş için aramış olabilir eşiniz..

lakin bu kadar gün eşim çocuğu ne yapıyor diye aramaması büyük düşüncesizlik:kızgın:

yatakları ayıracak boyuta getirmeyin olayı.. ve arkadaşlarında dediği gibi hiç takmıyormuş gibi yapın. o yokken çok gezdiğinizi, eğlendiğinizi anlatın.. e sen de hiç aramayınca kendinimi bekar gibi hissettim deyin.. belki anlar uzaklarda da olsa ailesine sahip çıkması gerekiğini :delphin:

bişe diyeyimmi;süt ve emzirme insanı gerçekten geriyor cidden..
ben emzirirken yani süt verirken gözüme kocam dinozorus gibi görünüyordu..herşeyi batıyordu sadece onun değil herkesin.1 ay önce sütüm gitti özüme döndüm..
bu ara gene geri geldi sütüm aynı şekilde herşeye sinir olucam diye korkuyorum..
hassas oluyor süt verirken insan..
al bebeğini yanına;oyna.dışarı çık gez toz..
sonunda eşin gelecek zaten..o zamanda onunla olur,özlemini giderirsin bol bol..

Bence hiç oralı davranmayın hersey normal hatta hiç kızmadıgını sansın
ama asla ilgi alaka da göstrerme burnu sürtsün
senin bu değişikliğinin sebebi anlayıp zaten geregini yapacaktır
ne kadar üstüne düşersen o kadar sana uzaklaşır

:olmaz:
babasını iş için aramış olabilir eşiniz..

lakin bu kadar gün eşim çocuğu ne yapıyor diye aramaması büyük düşüncesizlik:kızgın:

yatakları ayıracak boyuta getirmeyin olayı.. ve arkadaşlarında dediği gibi hiç takmıyormuş gibi yapın. o yokken çok gezdiğinizi, eğlendiğinizi anlatın.. e sen de hiç aramayınca kendinimi bekar gibi hissettim deyin.. belki anlar uzaklarda da olsa ailesine sahip çıkması gerekiğini :delphin:

Bu bekarlık olayını tuttum..

mutlaka bi laf arasında söylicem bunu..

:sm_cool:

nasıl bir yerki cep teli çekmiyor..birde zaten yurtdışında çekmesi için alt tarafı operatör onay veriyor o kadar..onuda mı yapamıyor..hiç bişi anlamadım

nasıl bir yerki cep teli çekmiyor..birde zaten yurtdışında çekmesi için alt tarafı operatör onay veriyor o kadar..onuda mı yapamıyor..hiç bişi anlamadım

Walla cnm hiç y.dışına çıkmadıgım için benim bu konuda hiç bi bilgi yok..

Kandırılmış bile olabilirim yani..

isterse işten başıonı kaldırmıyo olsun sen evlisişn eşin bu ve yanında bebegin varrrr..
srumluluk sahibi olan insan arardıı....
ben olsam çok kızardımm ...
konuşmaz yüzüne bakmaz telefonda onu fırçalardımmm

Back
X