Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

msn olupta yazmaması ne demek ya ben buna tav oldum. ben olsam açıkça konuşurdum yani işi olabilir veya yoğun olabilir ama nasılsın meraba demek 1 dk yı alır. şöyle olabilir erkekler biraz kalasımsıdır. bizim kadar düşünceli değillerdir. ama sen konuşmazsan bu böööööööööyle devam eder ne yazıkki. biraz baskı biraz yönlendirme birazda naz herşeyi halleder diye düşünüyorum ama biraz yani dozunda.

Bence çok büyütüyorsun
O yazmadıkça bende yazmam diye gurur yapmışsın ben olsam ondan önce sorardım
Neden havalara girsinki ben merak ediyorum hoşuna giderdi...

Bence çok büyütüyorsun
O yazmadıkça bende yazmam diye gurur yapmışsın ben olsam ondan önce sorardım
Neden havalara girsinki ben merak ediyorum hoşuna giderdi...

Cnm ÖZO nun da dediği gibi kalasımsı oldugu için gurur yapıorum..

Çünkü her zaman ben onun üstüne düşmek zorunda kalıorum..Artık insan bişeyden sonra yeter be diyo..

Ben öyle burnu havada tafrasından geçilmeyen bi insan değilim..o gitmeden önce aldım bu kararı o yazmadan yazmıycam bu sefer diye..Ne yapacagını, merak edip etmeyeceğini düşünüp duruyodum çünkü..

Ama merak etmedi..bi kere bile aramadı..

Msndeki o değilmiş babasıymış zaten ama telefon açabilirdi

canım eşler arasında bazen iletişimsizlik oluyor hemen fevri davranıp yanlışlıklar yapma önce eşinle bi konuş niçin böyle davrandığını sor bak gül gibi evlatın var onun için biraz daha sabırlı ol konuş bence

bsy sorcam kaldığı oteli bilmiyormusun yada ingilizcen varmı?
eğer ıksııde varsa nettesın madem ara otelden onu iste konuş onu çok merak ediyorsan sende arayabılırsın atle deve degılkı belki adam meşgul hem şu olay var yurtdışına çıkan erkeklerın çoğunda bız burda naparsak yapalım nasıl olsa ülkemize dönücez o orda mantığı.kusura bakma ama ben neler görüyorum yada duyuyorum yurtdışına çıkan aynı şirkette çalıştığım insanlardan oh o aramasın sende arama orda boynuzlan gelsin türkiyeye girsin yatağına.başka derdi varmıydı.bence kapris yapacağına ara bır an önce.sonra geldiğinde istersen yatağına almazsın istersen konuşmazsın...

isterse işten başıonı kaldırmıyo olsun sen evlisişn eşin bu ve yanında bebegin varrrr..
srumluluk sahibi olan insan arardıı....
ben olsam çok kızardımm ...
konuşmaz yüzüne bakmaz telefonda onu fırçalardımmm

e tabi adam aramadı diye sorumsuzda oldu. Vay hain vaaayşakkıdı

Sırf aramadı diye adamın burnundan getireceksen Asicim, sorumsuz dışında adam katilde olur, benden demesi

Bazı şeyleri düşünemiyor maalesef erkekler, düşnemedikleri içn sen düşündürteceksin. Gelince sakin sakinsöyle hislerini.:delphin:

Bir kere evli olduğunuz için ben yazmam o yazsın gibi bir gurur yapmanız bence yersiz. Siz sevgili seğilsiniz, bir eş hele de yurt dışındaki kocasını tabii ki merak edecek. O konuşmazsa ben de konuşmam gibi bir mantığa girmeyin, başına birşey gelmiş olabilir diye endişelendim diyebilirsiniz pekala. Ama zaten msni babası kullanıyormuş anladığım kadarıyla, babasını iş için de aramış olabilir tabii, ama sizin aranızdaki bu aramama olayını da anlayamadım, insan uzakta olan eşini merak etmez mi (her iki taraf için de söylüyorum) İlk telefonla arayamam dediğinde söylemeliydiniz bence, beni mutlaka hergün ara, iyi olduğunu bileyim sesini duyayım diye.
Ya bir de neden evlilik istemiyorsun diyolar. Al işte. Sevgili olunca araba kullanırken bile mesaj atan adam evlenince 6 gün aramıyor. Bu erkekleri el üstünde tutmayacaksın. :umursamaz:

eğer ıksııde varsa nettesın madem ara otelden onu iste konuş onu çok merak ediyorsan sende arayabılırsın atle deve degılkı belki adam meşgul hem şu olay var yurtdışına çıkan erkeklerın çoğunda bız burda naparsak yapalım nasıl olsa ülkemize dönücez o orda mantığı.kusura bakma ama ben neler görüyorum yada duyuyorum yurtdışına çıkan aynı şirkette çalıştığım insanlardan oh o aramasın sende arama orda boynuzlan gelsin türkiyeye girsin yatağına.başka derdi varmıydı.bence kapris yapacağına ara bır an önce.sonra geldiğinde istersen yatağına almazsın istersen konuşmazsın...

Arkadaşım ne diyorsun sen yaa. şakkıdı

Asinin kocası çapkınlığa gitti zati yurtdışına da iş için diye yalan söyledi.

oyyy biz kadınlar oyyyyy:delphin:

Canım benim dediğim gibi erkeklere asla güvenmem ama şu an için aldattıgını yada o tarz bi eğiliminin olacagını asla düşünmüyorum..

Maalesef kaldıgı oteli bilmiyorum iyi bi ingilizcem de yok..

Boynuzlanmada biraz agır mı kaçmış ne??

Bir kere evli olduğunuz için ben yazmam o yazsın gibi bir gurur yapmanız bence yersiz. Siz sevgili seğilsiniz, bir eş hele de yurt dışındaki kocasını tabii ki merak edecek. O konuşmazsa ben de konuşmam gibi bir mantığa girmeyin, başına birşey gelmiş olabilir diye endişelendim diyebilirsiniz pekala. Ama zaten msni babası kullanıyormuş anladığım kadarıyla, babasını iş için de aramış olabilir tabii, ama sizin aranızdaki bu aramama olayını da anlayamadım, insan uzakta olan eşini merak etmez mi (her iki taraf için de söylüyorum) İlk telefonla arayamam dediğinde söylemeliydiniz bence, beni mutlaka hergün ara, iyi olduğunu bileyim sesini duyayım diye.
Ya bir de neden evlilik istemiyorsun diyolar. Al işte. Sevgili olunca araba kullanırken bile mesaj atan adam evlenince 6 gün aramıyor. Bu erkekleri el üstünde tutmayacaksın. :umursamaz:

Bende şöyle bi mantık var..Bişeyi eger benim zorlamamla yapıosa ben ondan mutlu olmuyorum..

Geçen sene y.dışına çıktıgında aramasını söylemiştim,aradıda ama ben söylediğim için ..

Hiç bi değeri olmadı benim gözümde..bu sefer ne yapacagını merak ettiğimden ara falan demedim..

Oda saolsun aramadı..

Kesinlikle cnm..Sevgili durumları bambaşka..benim için gece gündüz uyuyamıodu adam ya..Şimdi düştüğüm duruma bak..

yuh ne alaksı var ya:1shok:
kızdık kocasına ama ilgilenmedi diye
her aramayan erkek aldatırmı(ki o kelime çok iğrenç)
:olmaz:

babasını iş için aramış olabilir eşiniz..

lakin bu kadar gün eşim çocuğu ne yapıyor diye aramaması büyük düşüncesizlik:kızgın:

yatakları ayıracak boyuta getirmeyin olayı.. ve arkadaşlarında dediği gibi hiç takmıyormuş gibi yapın. o yokken çok gezdiğinizi, eğlendiğinizi anlatın.. e sen de hiç aramayınca kendinimi bekar gibi hissettim deyin.. belki anlar uzaklarda da olsa ailesine sahip çıkması gerekiğini :delphin:

sinir ve kıskançlığıma zamanla gem vurmayı öğrendim kaydirigubbakcemile2
eşimin işi,iş arkadaşları,iş seyahatleri felan benim kafayı yemem gerekirdi yoksa kafamçokkarıştı
takmıyorum,kendi hayatıma bakıyorum o yokken zemuszemus
kendime aileme dostlarıma ayırıyorum kaydirigubbakcemile5
zaman zaman bu lazım gerçekten hihoyyyt
yağmurluk canım senin cümlelerini kullandım bir iki kere :lepi:
umursamadığınızda daha etkili olunuyormuş kısa evliliğimde ki tecrübem opuyorumnanaktan
geldiğinde ondan çok ben konuuşuyorum ya delikafadulden
asim sende kendine sevdiklerine vakit ayır bak gör zaman nasıl geçiyor güzelce
a.s.

benim eşimde bir yere gittiğinde beni kesinlikle ben vardım falan diye aramaz.ben ararım hep.normaldede işimiz olmadan birbirimiziaramayız.ama sizinki biraz fazla olmuş,bebeğiniz var en azından onu merak edip arayabilirdi.bence hemen yatağınızı ayırmayın.geldiğinde konuşun ve sebebpleri öğrenin mantıklı cevaplar alamazsanız.ondan sonra eşinizi cezalandırırsınız

Sakinim sanırım: )

Üfff saatler geçmio...Hem ne zaman gelecegini bile bilmiorum ..sadece tahminen yarın..belki yarın da gelmiycek..

Ewlilik zor zanaat...

Kızlar ya acaba şöylemi yapsam..

Annem yakın..zaten iki gün onda kaldım denize falanda gitmiştik..dün geldim ewe..

Anneme gitsem..teyzemler falan var hep kafa dengi..onları gezsem..yani onu ewde beklemesem..o geldiğinde nerdesin ben geldim diye beni mi arasa?

Karar veremedim?

ama geldiğinde kavgaya dönüştürmeden bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu belirtin eşinize
çünkü bana göre bu çok büyük bir düşüncesizlik
evli ve küçük çocuğu var
insan hiç aramazmı yaa
bence buna bişey bahane olamazz

hay allahım ya gunahına gırmeyın ınsanların:olmaz::olmaz:

Back
X