Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

Kızlar ya acaba şöylemi yapsam..

Annem yakın..zaten iki gün onda kaldım denize falanda gitmiştik..dün geldim ewe..

Anneme gitsem..teyzemler falan var hep kafa dengi..onları gezsem..yani onu ewde beklemesem..o geldiğinde nerdesin ben geldim diye beni mi arasa?

Karar veremedim?

nerde kimlerle mutlu olup eğleneceksen onu yap canım hihoyyyt
kendine yatırım yap asim yerimseniben
bak gör rahat olup kafanı dağıtacaksın,zaman nasıl geçecek sevdiklerinle
kaydirigubbakcemile5

nerde kimlerle mutlu olup eğleneceksen onu yap canım hihoyyyt
kendine yatırım yap asim yerimseniben
bak gör rahat olup kafanı dağıtacaksın,zaman nasıl geçecek sevdiklerinle
kaydirigubbakcemile5

Ben yawaştan yavaştan hazırlaniyim ozaman..Böyle zaman geçmes..

Hem ne zaman gelecegini bile bilmiyorum..İnsan en azından ne zmaan geeceğinin haberini verir..bak yine sinirlendim..Neyse..

kaydirigubbakcemile4

canım bence sen git annenlere..sakinleş orda kal nasılsa gelince nereye gitmiş benim hanım diye arayacak.gelince konuşmaya çalışın ama yumuşak seslerle onu merak ettinini falan söyle neler yaptığını nasıl geçtiğini vs..neden arayamadığını öğren...

ayrıca babasını iş için aramış demekki.bide tellini yurt dışı için açtırmamış demek ki kastık yok yanii.birşey soracağım birde normal de türkiyedeyken yani araşırmıydınız durmadan

ayrıca babasını iş için aramış demekki.bide tellini yurt dışı için açtırmamış demek ki kastık yok yanii.birşey soracağım birde normal de türkiyedeyken yani araşırmıydınız durmadan

Hayır cnm sadece araması gerekn durumlarda arıyodu burdayken..Yani öyle durup dururken aramaz..

Zaten ben sürekli arasında demiyorum ama 6 gün az değilki..

ewet anlıyorum seni ama erkeklerin huyu bu HUYLRI ÇIKASICALAR.öle ölüm kalım olmadıkça aramıyolar..sen takma kafana gez toz eve gelince arayacak nasılsa..yataklarıdsa ayırma aman haaa....DEDıMıN BıR LAFI VAR KANLI BICAKLI DA OLSAN O YATAĞA YATACAKSIN EVLıLıK ÖYLE YÜRÜR..

evet canım aynı şekilde benimde çok gücüme giderdi..ama o kadarda sert olma yatak filan ayırma bence..

Eşim geliomuş bugün..

Tam hazırlandım annem almaya gelicekti..babası geldi gece geliomuş diye haber verdi..

Babasının haberi var ama benim yok..Nasıl iştir bu ya..Bana kalsa günlerce konuşmıycam ama şeytan tüyü var adamda..Alttan giriyo üsten çıkıo yine konuşturuo beni..

Offf Alahım sen yardım et..

:1hug:
Eşim geliomuş bugün..

Tam hazırlandım annem almaya gelicekti..babası geldi gece geliomuş diye haber verdi..

Babasının haberi var ama benim yok..Nasıl iştir bu ya..Bana kalsa günlerce konuşmıycam ama şeytan tüyü var adamda..Alttan giriyo üsten çıkıo yine konuşturuo beni..

Offf Alahım sen yardım et..[/QUOT

ALLAH SABIR VERSİN VALLA...SİNİRLERİNE HAKİM OL..AMA DEDİĞİM GB YATAK AYIRMA TATLIM BİRDE SESİNİ YÜKSELTME BU EVLİLİĞİNİZ İÇİN GEREKLİ...BBİŞ VAR UNUTMA ...:1hug:

Ailesinin gözündeki durumum daha vahim oldu..

Şuna bak hiç bişeyden haberi yok diye düşüncekler..Ki zatende öyle ..!

:mymeka:

Bence yatak ayırmak yada tavır yapmak yerine aynen bizimle konuştuğunuz gibi eşinizlede konuşun. Konuşmalarına göre en doğru şekilde davranacağınıza eminim ama konuşmadan yapmayın.

Hayır cnm gelmedi..

Annesi aradı gece..Belki gelirim demiş!

Yaw baştan söylesenize en azından annemlere geçerdim..

benneyaptımki

e sende şimdi geç annenlere. Bak bu güzel bir fikir. Git annenleere geleceğinden haberi yokmuş gibi. Geldiğinde elbet seni arayacaktır ben geldim diye. "aaaa haberim olmadı hayatım, sen yokken annemlere geçtim pek bi eğlendik filan de. keşke haber etseydin geleceğini de imalı imalı. Anladın sen, bakışlardan filan bahsediyorum.

Taammı la:mymeka:

e sende şimdi geç annenlere. Bak bu güzel bir fikir. Git annenleere geleceğinden haberi yokmuş gibi. Geldiğinde elbet seni arayacaktır ben geldim diye. "aaaa haberim olmadı hayatım, sen yokken annemlere geçtim pek bi eğlendik filan de. keşke haber etseydin geleceğini de imalı imalı. Anladın sen, bakışlardan filan bahsediyorum.

Taammı la:mymeka:

aynen..katılıyorum bu kuzu sarmaya..
dert de etme kafanıda takma..
hadi bakem iyi haftasonları

Kızlar gelmiş yaaaa..

Havaalanından almaya gitti arkadaşı..

Sinirim çok fena..hatta ellerim bile titriyo..Basbas bağırmak istiyorum ama bu seferde çok kötü şeyler olur..Alttan almaz yani tanıyorum onu..

e ama en azından binmeden önce arayıp aşkım hayatım ballım kaymağım ben şu saatte geliyorum der insan:mymeka:, itinayla haddini bildir.

Bekleme kız onu, al bebeni geç annenlere.

e ama en azından binmeden önce arayıp aşkım hayatım ballım kaymağım ben şu saatte geliyorum der insan:mymeka:, itinayla haddini bildir.

Bekleme kız onu, al bebeni geç annenlere.

İtinayla had nasıl bildirilir biraz açarmısınız kuzu hanım, engin bilgilerinizden faydalanmak istiyom nannn mirmirmirmir

Kuzum gidemem ki ya bu durumda..

Bi kere sinirlendim gittim..hiç iyi şeyler olmadı..Aynı şeyleri tekrar yaşayamam..

:a015:

Back
X