Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

Asi, takma kafana.. Sadece acik bi sekilde neden bu kadar sogukca davrandigini evladinizin oldugunu ve babasini annesini arayana kadar bir kerecik de olsa evde esini sabirsizlikla bekleyen bi COCUKLU KARISININ oldugunu anlat, ama hakli iken haksiz duruma düsme canim.. Sabirin ve metanetinle, imali ama can yakmayacak sekilde konus..
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun.
Haberlerini bekliyoruz canim..

valla eşin iyi bir haşlanmayı hak ediyor
bu ne ya
geldiğini bile haber vermiyor
ben okurken sinilrendim
tekme tokat giresim geldi

Ben hiç iyi değilim..

Bebeğimi k.walideme bıraktım..

ağlaya ağlaya bi mektup yazdım..onunla konuşamam en azından mektubu veririm ne düşündüğümü belki anlar..

canım benim bazı erkekler bu kadar düşüncesiz olabiliyor.
mektup işini iyi düşünmüşsün.o yokken ve aramadığında neler düşündün hissettinse yaz inşallah anlar en azından konuşurken tartışmamış olursunuz.insan karısını değilse b ile çocuğunu da merak edip aramazmı ya:olmaz:ne düşüncesizlik

Kuzum gidemem ki ya bu durumda..

Bi kere sinirlendim gittim..hiç iyi şeyler olmadı..Aynı şeyleri tekrar yaşayamam..

:a015:

Ama işte şimdi sinirlenmiycen, sinirliysen bile çaktırmıycan. Sanki 3-5 gündür annende kalıyormuşsun gibi yapıcan. Ne bileyim ya ben:gitme:

Ama bağırıp çağırmayın, sakin sakin konuşun lütfen gelince. Onun bir eş herşeyden önce bir baba olduğunu, en azından çocuğunu merak etmesi gerektiğini, 6 gün boyunca bir eşin aranmamasının anormal olduğunu(heleki çocukluysa) söyle ona. Bazı şeyleri erkeklerin beynine biz kadınların sokması gerekiyor. Düşünememiştir o araması gerektiğini. Kulağını çekki bi daha böyle yapmasın.:olmaz:

Ben hiç iyi değilim..

Bebeğimi k.walideme bıraktım..

ağlaya ağlaya bi mektup yazdım..onunla konuşamam en azından mektubu veririm ne düşündüğümü belki anlar..

Hic umudum yok....ama yinede insallah diyorum arkadasim...

Böyle bir düsüncesizligi ufacik bir cocuk bile yapmaz....:olmaz:

Ay cok sinirlendim ben.....mazlum mazlumu getirin bana....-tatlicadiarzu-

Bu adam hepmi böyleydi...
İlk defamı yaptı.....Ben onu merak ediyorum...

Eski konularınızada Baktım da
Eşiniz size vurmuş hatha epey hırpalamışta
Sağlıklı bir evliliğiniz Yok sanırım.
Buda eşinizin huyu galiba.
Daha öncede başka konunuzdada hiç dışarı çıkartmadığınındna bahsetmişsiniz.
Aileniz boşan demişler.

Bence bir kere daha sağlıklı bir şekilde düşünün
Zira böyle Bir adamdan Kocada olmaz Babada...

evlenmeden önce saniye saniye mesaj çeken adam evlenince bu hale geliyo.. çok örnek okuduk burda böle.
ama neden?? kaybetme korkusunu her an yaşatmalımıyız biz bu adamlara?
hiç sevgimizi göstermemeli miyiz şımarmasınlar diye? bu ne ya?

Kesinlikle sorunlu bu insan..

Werdiğim mektubu bile okumadan attı yere ya..

Bu adamla ewlendiğim için gerizekalının tekiyim ben..Allah benim belamı versin bi an öncede kurtuliyim artık..

Kesinlikle sorunlu bu insan..

Werdiğim mektubu bile okumadan attı yere ya..

Bu adamla ewlendiğim için gerizekalının tekiyim ben..Allah benim belamı versin bi an öncede kurtuliyim artık..
:1shok: sebep??

Eger iki insan anlasamiyorlarsa, aman yuva yikilmasin diye zorlamak hayati birbirine zehir etmek sürekli mutsuz olmak , cocugunuzla bile ilgilenemiyorsunuz suan kaynananizda. hadi simdi kücük bise anlamiyo birakirsiniz kaynananiza peki ilerde sizin mutsuzlugunuzu görmicekmi bu cocuk, nekadar dogrudur acaba böyle bir ortamda cocuk yetistirmek? hatta cocugunuzu yetistiremiceksiniz bile cünki kendi derdinizle ilgilenmekten ona sira gelmicek
siddet filan da varmis, bence ailenizde arkanizda madem zorlamayin
o mektubu yere atmasi, aman sende kimsinki demesidir, hic saygi yok, saygi olmayan yerde sevgider yoktur:umursamaz:

hem ne demek allah belami versinde kurtulayim, canim kurtulmak istiyorsan tek yolu var öyle bela okumakla filan olmaz cocugunu düsün:gitme:

sebepmi
diyoki adam cokta tin yani :umursamaz:

ya sanki bu adam yuvasini cokdan gözden cikarmis gibi , baksana aramiyo sormuyo , eve geliyo karisi mektub veriyo oda hayirdir askim buda ne diyecegine, biliyo yani konusmasa bile karisinin sinir krizleri gecirdigini aramadi diyekaydirigubbakcemile

Geldi..Bişey demedim içeri geçtim..

Yanıma geldi sarılmaya çalıştı mektubu verdim..oku sonrada yırt at dedim..

Açtı hemen buruşturdu yere attı..

Salona geçtim..Annesi geldi sonra..geldinmi oğlum falan dedi..gelmez olsaydım dedi o da..

Bende defol git ozaman dedim..Neyse üstünü giydi dışarı çıktı..

Deodorant traş losyonu jiletleri pasaportu şu an duvarla birleştikten sonra yerde usul usul saçılomış vaziyette duruolar..birasdan mektubuda onların yanına koyucam..

sebepmi
diyoki adam cokta tin yani :umursamaz:

ya sanki bu adam yuvasini cokdan gözden cikarmis gibi , baksana aramiyo sormuyo , eve geliyo karisi mektub veriyo oda hayirdir askim buda ne diyecegine, biliyo yani konusmasa bile karisinin sinir krizleri gecirdigini aramadi diyekaydirigubbakcemile

Aynen...Bal gibi biliyor karisinin hissettiklerini...ama umrunda bile degil...

Yaziklar olsun....:kızgın:

Bana kalirsa adam öyle bir gözünü korkutmuski asi arkadasimizin, tam manasi ile tepkisini koymaya bile korkuyor..

Back
X