Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

benim eşim ve erkek arkadaşlarımda gözlemlediğim evlendikten sonra "asli görevlerinin evi geçindirmek" olduğunu sanmaları.

Benimde eşim gün içinde aramaz , ben arayıp birşey söyleyince de ekmek parası peşindeyiz senin gibi lak lak peşinde değil der.

Oysa ben çok yoğunda olsam 10 sn. ayırıp arayabilirim. Ama erkekler öyle değil.

Biraz bekle herşey hallolsun, siniriniz geçsin al karşına konuş hatta yatakta konuş bu tür ilgisizliklerin aramamaların çok kırıyor vs de.

Hatasını bilsin, şimdi o kendini haklı çıkardı.

bence sende uzatma artık..emin ol ttalı dille aile hekiminden daha fazla yol alırsın..emin ol buna bak..sadece azim ve tatlı dil..bunu bilir bunu söylerim..

Ama kalbimi gerçekten çok kırıyo..Benim sinirlenmem gereken yerde baksana o sinirlenip bağırıyo..Artık dışarı çıkamıyorum ya..Bütün herkes imalı imalı bakıyo sanki..

Bi de hiçbişey olmamış gibi sonra normal bi şekilde konuşabiliyo..

Kendimide biliyorum bi iki sabrediyorum ama sonra yine kavga..

Neden aile danışmanı için öyle dedin öğrenebilirmiyim..mantıklı gelirse bi daha tutturmiyim gidelim diye..

canım senin yanına gelip barışma teklifinde bulunmuş..birlikte olmak istemiş..
bunlar hala seninle ilgili eşinin olumlu olduğunu gösteriyor.
takmasa seni bunların hiç birini yapmaz..
bilemiyorum ben sizin mevzuda yani bu konuda çok da abartılacak bir şey göremiyorum..
sinirliyim diyorsun sen sinirliysen emin ol o da sana öyle davranmaya çalışıyor..sen biraz ılımlı olsan onu kendine çevirir talılıkla halledersin istediklerinide yaptırırsın..
bir dene bunu..sukunetle ben halledeceğine inanıyorum..
hepimizin kocasının bir deli tarafı var.bunu hiç birimiz yalanlayamayız..sen burda yapılan gaz verici yorumlarada bakıp evliliğini dahada strese sokma..
kadın yapıcıdır unutma..erkeklerde çocuk!
ayrıca her evlilikte kavgalar oluyor apartmana rezil olmanız pek hoş olmadı ama bugünü bir milat kabul edip evliliğine yön vermen senin ellerinde..3.şahısların değil..

İşte sorun bu..Apartmana rezil olmak sadece bu olaya has bişey değil..yani sinirlendiğinde bunu hep yapıyo..

Baksana mektup veriyorum okumadan yere atıyo..Bide üstüne laf sayıyor..neymiş mektuba gerek yokmuş konuşabilimişiz..ama konuşmayada hiç gelemiyo..

Ewet tabiki yanımdayken benimle ilgili ama biz normal bi aile gibi deiliz..yani terslemesi falan çok.gerçi sadece bana deil ailesine karşı da öyle..Bişey sordugunda illa dellendiricek bi cvp buluyo.

Aslında aile danışmanı falan deil de onun direkt psikologa gitmesi lazım..

:oklava:

bende sariboceq ile ayni fikirdeyim.. uzatma artik bence..esinin sevgisine ve ilgisine alisik bayanlarin , ilgisiz kalinca dustugu durum bu..bende esimin ilgisi, her ne sebepten olursa olsun azaldignda , tabiri caizse senin gibi sinir krizleri geciririm..kafamda kurarimda kurarim..adamcagiz eve geldiginde ise , tum bu kafamda kurduklarimi ,sanki gozumle gormus gibi ona neler ederim..ama itiraf etmem gerekirse sonradan kendimi cok suclu hissederim..evimizde huzursuzluga sebep oldugumdan..esin eve geldiginde sarilip seni cok ozledim hayatim diye karsilasaydin , orada neler yaptigini, islerinin nasil gectigini sorsaydin ve ilerleyen sohbet arasinda onu cok merak ettigini, seni aramamasina cok kirildigini soyleseydin keske..bir daha gittiginde ise hergun mutlaka beni ara hayatim , sesini duymazsam seni cok ozluyor ve merak ediyorum deseydin..aslinda gec kalmis da sayilmazsin..esine saril , op . sen uzaktayken seni cok ozluyorum ve merak ediyorum elimde degil askim de...mutlulugunuzun ve huzurunuzun sonsuz olmasini dilerim..sevgiler..

canım senin yanına gelip barışma teklifinde bulunmuş..birlikte olmak istemiş..
bunlar hala seninle ilgili eşinin olumlu olduğunu gösteriyor.
takmasa seni bunların hiç birini yapmaz..
bilemiyorum ben sizin mevzuda yani bu konuda çok da abartılacak bir şey göremiyorum..
sinirliyim diyorsun sen sinirliysen emin ol o da sana öyle davranmaya çalışıyor..sen biraz ılımlı olsan onu kendine çevirir talılıkla halledersin istediklerinide yaptırırsın..
bir dene bunu..sukunetle ben halledeceğine inanıyorum..
hepimizin kocasının bir deli tarafı var.bunu hiç birimiz yalanlayamayız..sen burda yapılan gaz verici yorumlarada bakıp evliliğini dahada strese sokma..
kadın yapıcıdır unutma..erkeklerde çocuk!
ayrıca her evlilikte kavgalar oluyor apartmana rezil olmanız pek hoş olmadı ama bugünü bir milat kabul edip evliliğine yön vermen senin ellerinde..3.şahısların değil..

iş oraya (!) gelince barışan bi erkek gerçekten karısını sevdiği için mi barışıyodur sizce??
adam uçkur derdine düşmüş de yumuşamış yoksa neler yapmış kadına. ben gerçekten anlayamıyorum gururunuz kırılmaz mı?:sinifsinif:

iş oraya (!) gelince barışan bi erkek gerçekten karısını sevdiği için mi barışıyodur sizce??
adam uçkur derdine düşmüş de yumuşamış yoksa neler yapmış kadına. ben gerçekten anlayamıyorum gururunuz kırılmaz mı?:sinifsinif:

Offfffff feci karıştı benim kafam..

Bi yandan December gibi düşünüyorum bi yandan Saruböcek gibi..

Aslında olay aramama konusundan falan çıktı..Yani şu an aramadıgını dert etmiyorum..Haklıymış gibi bağırmasını,üstüme yürümesini kafama takıyorum..

Yok yok bizim yardım almamız şart..

amacım ortalık karıştırmak değil, ben gerçekten anlamıyorum.. :1no2: kafanızı gereksiz yere karıştırdıysam özür dilerim..

december sana katılıyorum canım aramayan sormayan adam gelince tartışma çıkıyor ama gece olunca kucaklamalar özürler evlideğilim ama sanki öyle bi durum

bence sende uzatma artık..emin ol ttalı dille aile hekiminden daha fazla yol alırsın..emin ol buna bak..sadece azim ve tatlı dil..bunu bilir bunu söylerim..
arkadaşa katılıyorum ..
ayrıca karşıdaki ne kadar hatalı olsada bizimde bayan olarak yaptıgımız hata çok bence ....

olayları kürkünüze küserek yada içinizde şöyle oldu böyle oldu diyerek degilde eşinizle konuşarak haletmenizi öneririm 15 senelik evliligi olan biri olarak .
arkadaşın dediginide aynen katılıyorum
tatlı dilin yapamayacagı şey yok ...
eşiniz eve geldiginde bi hoş geldin demeden küsüp eline mektup vermeniz ve tavır yapmışınız peki eşiniz bu tavrınızın sebebini biliyormu ona bundan şundan dolayı sana kırgınız dedinizmi . o gidince eşyaları savurmanız belki sizi rahatlatmış olabilir ama karşı tarafı dahada tepkili yapar ...

eşinizin yaptıklarını asla tasvip etmiyorum ama dönüp aynayada bakmak lazım .....
sorunlarınızı ve eşinizin size nasıl davranmasını istediginizi güler yüz ve tatlı dille anlatmayı denedinizmi hiç ...a.s
cevabınız ,defalarca olabilir . ama hep şunu derim dogru zaman dogru üslup .....

inanin sizin eşiniz çogumuzun eşinden farklı degil ama güler yüz ve tatlı dille baya yol kat edebilirsiniz bunu yaşamış ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum . her şey istediginiz gibi olur inşallah :1hug:

Son düzenleme:
hattını yurtdışına açtırırsa çeker neden çekmesin anlayamadım. msn e girecek vakti varsa senin halini hatırını sorması gerek tabiiki. benim ailem hacca gittiğinde ailecek açtırdık telleri hep konuştuk durduk.
ilk önce tepki verme aynı şekilde karşıla. daha sonradan güzelce konuş bak hattını açtırırsan konuşabiliyormuşuz ben özlüyorum seni hattını açtırda hiç yoktan bir kere sesini duyayım de güzel güzel. hemen tepki verirsen ters düşersiniz inadına açtırmaz. eşine güveniyorsan fazla sorun etme derim dışarıdan telefon açınca pahalı oluyor belkide bu yönünü düşünüyordur.

Asi, nasilsiniz bari canim simdi iyimisiniz ?
Yoksa durum ayni mi ?

Konuşmasına konuşuyoruz..Hatta hiç olmadıgı kadar aşkımlı falan kuruyo cümlelerini: )

Ama beraber olmadık..Yani ben sırf bunun için beni özlediğini düşünmek istemiyorum..

Bi ara laf boşanmaya geldi..Bi yerde okumuştum : yatak odasında mutlu olan çiftlerin ayrılma gibi bi durumu genelde olmuyomuş .bunu söyledim ona.. Ben zaten senden ayrılmam falan dedi..Ama sinirlenince çıkgit demeyide bilio..

Ona feci kırgınım..Bu akşam ne olacak bilmiyorum..

ben sizin kadar kusura bakmayın kötü düşünemiyorum eşler arasındaki diyoloğu!süprizzzzz
kendini tatmin yöntemleriylede rahatlatabilir deyiminizle uçkur derdine düştü ise..
özlememişse neden yanaşsın?:bbo:
zaten evliliklerde cinsellik %90ı oluşturuyordur..ki bu böyle.
benim şahsi düşüncem;kavgaların sonu en güzel yatak odasında gelir..böyle uzatarak ne kadın nede erkek hiç bir şey katmaz evliliğe..aksine götürür:delphin:
gururum neden kırılsınki..arzulayan kocam neticede.:asigim:
evliliğimde kocamın her yaptığına bir şeyler yükleyecek ne zamanım nede psikolojim var hele zamanım hiç yok.olduğu gibi kabul etmek diye bir şey var hayatta..gamyoncuiremsu
kavga edecek konu vardır,ederim çatır çatır..
herşeyide konu yapmam ben uzatmam..
bu şekilde eşimle 10.yılımızı devirdik..mutlu mesut..:nazar:

hattını yurtdışına açtırırsa çeker neden çekmesin anlayamadım. msn e girecek vakti varsa senin halini hatırını sorması gerek tabiiki. benim ailem hacca gittiğinde ailecek açtırdık telleri hep konuştuk durduk.
ilk önce tepki verme aynı şekilde karşıla. daha sonradan güzelce konuş bak hattını açtırırsan konuşabiliyormuşuz ben özlüyorum seni hattını açtırda hiç yoktan bir kere sesini duyayım de güzel güzel. hemen tepki verirsen ters düşersiniz inadına açtırmaz. eşine güveniyorsan fazla sorun etme derim dışarıdan telefon açınca pahalı oluyor belkide bu yönünü düşünüyordur.

Yok cnm öyle kuruşun hesabını falan yapmaz..Neden açtırmadıgını hiç sormadım..unutmassam bu akşam soriyim..

ben sizin kadar kusura bakmayın kötü düşünemiyorum eşler arasındaki diyoloğu!süprizzzzz
kendini tatmin yöntemleriylede rahatlatabilir deyiminizle uçkur derdine düştü ise..
özlememişse neden yanaşsın?:bbo:
zaten evliliklerde cinsellik %90ı oluşturuyordur..ki bu böyle.
benim şahsi düşüncem;kavgaların sonu en güzel yatak odasında gelir..böyle uzatarak ne kadın nede erkek hiç bir şey katmaz evliliğe..aksine götürür:delphin:
gururum neden kırılsınki..arzulayan kocam neticede.:asigim:
evliliğimde kocamın her yaptığına bir şeyler yükleyecek ne zamanım nede psikolojim var hele zamanım hiç yok.olduğu gibi kabul etmek diye bir şey var hayatta..gamyoncuiremsu
kavga edecek konu vardır,ederim çatır çatır..
herşeyide konu yapmam ben uzatmam..
bu şekilde eşimle 10.yılımızı devirdik..mutlu mesut..:nazar:
bi kere daha katılıyorm ....vereliniortak:nazar:

Back
X