- Konu Sahibi Principlee
Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tshirt,saat,ayakkabı,gömlek,çanta,kravat,yada kendin yaptığın özel bi pastaçok klasik ama erkeklere başka bişey yok tatlım ya biz kadınlar çook şanslıyız seçeneğimiz bol
![]()
Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18:[/QUOTE
Gümüş kol düğmesi,sigara kullanıyorsa işlemeli bi çakmak olabilir..Çok secenek yok malesef erkeklere...
klasik oyuncak araba ya da şu helikopterler varya kumandalı işte ondan::)![]()
Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18: