- Konu Sahibi Principlee
Choc Scented Case - TASARIM&STİL - BunlardanIstiyorum.com
onun yerine şöyle esprili bişey nasıl olur o baba hediyesi gibi sanki :))
canım çekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Choc Scented Case - TASARIM&STİL - BunlardanIstiyorum.com
onun yerine şöyle esprili bişey nasıl olur o baba hediyesi gibi sanki :))
ben henüz kocama romantik sürprizler hazırlayamadım ama balon olayını birgün mutlaka yapıcam. genelde teknolojik hediyeler alırım. en son uzaktan kumandalı araba almıştım (550 TL) bayıldı, delirdi.. bana sorsan bir oyuncak için gereksiz masraf
o benim en son doğum günümde arabamın her yerine üzerine güzel sözler yazılı rengarenk kalpli post-itler yapıştırmıştı . sadece ben değil bütün okul şok olduk :) güzel bir duyguydu. aldığı diğer hediyeleri gözüm görmedi bile. bütün gün gezdim sokaklarda herkes bana bakıyordu şaşkın şaşkın..
bence arabası varsa imkanında varsa post-itleri dene derim.![]()
hiuf ! çook teşekkür ederim. zekice, orjinal fikirler buldun önünde saygıyla eğiliyorum ya ! :97:
en güzeli ses sistemi:=) nihahahah
odasına arabasına vs. vs. v.s bayılır![]()
amin canım cümlemizin.. eşimin o kadar değişik hediyeleri var ki onun yarışmak mümkün değil. ben ne düşünürsem düşüneyim o kadar orjinal olmuyor![]()
26. yaş günümde de 26 değişik hediye almıştı. toka, doğal sabunlardan sepet, biblo, kolye, çalar saat, atkı, bluz, magnetler, çiçekler vs vs bir sürü hediye paketi.. evin her yerine çekmecelere, raflara, dolaplara yerleştirmişti. elimi nereye atsam paket buluyordum. çok heyecanlıydı. bu da denenebilir. az masraflı bol sürprizli :)
çok çok şanslısın ne diyelim kıymetini bil değerli eşinin malum arayıopta bulunması neredeyse imkansız eş modeli :)
ben de yapmıştım aynısını 2. yıl dönümünde sevgiliyken :) gerçi benim için vermek daha heyecanlı oluyor. ama şu araba olayına bayıldım bittim öldüm . yapmak istiyorum . ama çok erken uyanmam lazım ayrıca tanıdıkların arabayı görme riski var rezil olabilirim :)
doru söylüyorsun o konuda çok şanslıyım. maşallah goncamaa![]()
erken uyanmadan şöyle olabilir. sen post-itleri birbirinden ayırmadan bir deftere yazar gibi yazar samimi olduğun bu işi yapabilecek birine verirsin. siz dışarda herhangi bir yerde yemekteyken, otururken o kişi gelir post-itleri yapıştırır gider. mekandan çıkarken şok şok şok flash flash flasshh![]()
çok mantıklııııı ay çok makbule geçti ramazan ramazan vallahi :) süper değişik çok güzellll . ne kadar teşekkür etsem azdır :)
ay canımm çok sevindim. inş yaparsn ve çok beğenilir :) malum ben yapamıyorum kocama bunubenim de birşeyler bulmam lazım gerçi şubata daha çooooook var :) yumurta dayanınca yazarım foruma
![]()
mp3 çaların içine sevdiğiniz veya anlamlı olabileceğini düşündüğün 21 tane şarkı koy sen de![]()
eğer erkek arkadaşın sigara kullanıyorsa ona İsim Yazılabilen Alüminyum Sigara Kutusu alabilirsin çok da uygun