Çekim gücü muhteşem temiz Sandığımız halidan çok fazla kir çıktı deneyerek aldim Marathonla arasinda en az yine bi Süpürge fiyati fark var vatandan aldım maratonu da denedim özellik olarak kafa kafaya bi araştırın hatta teslanin enerji etiketi full A sadece halidan toz alma B, Maratonun tüm serilerinde ise halidan toz alma C sınıfı. Philips kaliteli ve güzeldir isim yapmış bi firmadir imkanı olan alabilir ama şahsen ben neden bi Süpürge fiyati fazladan vereyim Tesla bu senenin yeni ürünü özelliklerini bi araştırin derim alternatif olarak fakir Veyron turbo 850W modelde güzel bi ürün oda tercih edilebilir ama 850W turbo modelini tercih edin derim ondada enerji etiketi teslaya göre düşük ama hangisi daha sağlam ve kaliteli bilemem bunu zaman gösterir
Ben de uzun araştırmalarım sonucu Arnica Tesla siparişi verdim. Marathonla arasında kıyaslama yapıldığnda Teslanın daha iyi olduğunu söyleyenler bile var. 300 tl de cebimde kaldı. İnşallah memnun kalırım deneyip görücez
Selam,Çekim gücü muhteşem temiz Sandığımız halidan çok fazla kir çıktı deneyerek aldim Marathonla arasinda en az yine bi Süpürge fiyati fark var vatandan aldım maratonu da denedim özellik olarak kafa kafaya bi araştırın hatta teslanin enerji etiketi full A sadece halidan toz alma B, Maratonun tüm serilerinde ise halidan toz alma C sınıfı. Philips kaliteli ve güzeldir isim yapmış bi firmadir imkanı olan alabilir ama şahsen ben neden bi Süpürge fiyati fazladan vereyim Tesla bu senenin yeni ürünü özelliklerini bi araştırin derim alternatif olarak fakir Veyron turbo 850W modelde güzel bi ürün oda tercih edilebilir ama 850W turbo modelini tercih edin derim ondada enerji etiketi teslaya göre düşük ama hangisi daha sağlam ve kaliteli bilemem bunu zaman gösterir
Selam sizlere de sorayım,Kızlar makine tam not aldı benden süper emiş gücü koltuk süpürme modunda bile çıkan toza inanamadım ve sessiz gerçekten kol kısmında açma kapama ve kademe ayarı olması çok işime yaradı, oğlum(15 aylık) arkamda dolanıp kapatır hep makineyi oyun yapar onu, dün eziyetten çıkıp zevke dönüştü ev süpürmek.. arnica teslayı tek geçiyorum
Bugün Arnica tesla aldım
Ben de uzun araştırmalarım sonucu Arnica Tesla siparişi verdim. Marathonla arasında kıyaslama yapıldığnda Teslanın daha iyi olduğunu söyleyenler bile var. 300 tl de cebimde kaldı. İnşallah memnun kalırım deneyip görücez
kızlar yorumlarınız üzerine artaştırdım ve gerçekten teslanın daha iyi olduğunu gördüm bir çok isim yapmış markada halıda emiş gücü c (mesela philips maraton fiyat uçmuş ama halıda c emiş gücü) teslada b..
konuyu açan arkadaş fakirin bir modeliyle kıyaslama yapmış aslında başabaş geliyor teslayla ve fiyatıda bir tık daha uygun ama kullanıcı yorumlarına baktığımda fakirin başlığı halıya yapışıp kalıyormuış süpürmek neredeyse imkansız oluyormuş alanlar artı para verip yeni başlık temin etmek zorunda kalmışlar bunları da dikkate alarak mediamarkt an tesla aldım bugün 599 tl ye.. arnicanın kendi sitesinde 899 tl fiyatı var tesla premium un.. akşam ilk denemeyi yapacağım umarım tüm yorumlar haklı çıkar bende tesla premiumdan memnun kalanlar kervanına katılırım.
dipnot: toztorbasız olması ve yıkanabilir hepa 13 filtre olması (evde bebek var hijyen açısından bunlar önemli) halıda emiş gücünün b enerji tüketiminin a olması muadilleri arasında en uygun fiyatla arnica tesla piremium süpürgeyi öne çıkarıyor almak isteyen ve benim gibi yorumlara güvenip karar veren arkadaşlar için bu da burda kalsın
Selam,
Hala memnun musunuz? Biz de Arnika Tesla Premium sipariş verdik. Dün süpürgemiz geldi, açtık şöyle bir evi süpürdük. Kumandalı tutma kolu ile hortumun tam bağlantı noktasından hava sesi gibi bir ses geliyor elimle ittirince hafifliyor normal süpürmeye devam edince geliyor gibi. Bu durum normal mi, sizde de oluyor mu yoksa bir delik-kaçak mı var bizimkinde?
5 ay civarı oldu alalı. Mükemmel diyemem ama alınabilir. Detay öğrenmek istersen direk sorabilirsin.Konunun ustunden bir sene gecmis. Makinenizi hala kullaniyor misunuz? Memnuniyetiniz nasil hala ilk günkü gibi mi? Insallah aktof kullanicisinizdir da cbp verebilirsinizm ger ekten cok onemli makinem bozuldu yenisini araştırıyorum
Evet canım ilk günkü gibi hala süper bir numaralı yardımcımKonunun ustunden bir sene gecmis. Makinenizi hala kullaniyor misunuz? Memnuniyetiniz nasil hala ilk günkü gibi mi? Insallah aktof kullanicisinizdir da cbp verebilirsinizm ger ekten cok onemli makinem bozuldu yenisini araştırıyorum
Ben de aldim. Toz haznesi kocaman olmasina ragmen bosaltman gerekuyir. O un haricinde memnunumBende 1 aydır araştırıyorum arnika teslayi
Hb de yorumları okudum 10 yorumdan belki bitanesi kötü onundisinda 300 küsür yorum yapılmış yoğunluk çok iyi diyor sonucta az para değil sürekli alınan birseyde değil kararını verdim az çok ama kullananlar memun mu arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tesekkurler
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız içinBen de aldim. Toz haznesi kocaman olmasina ragmen bosaltman gerekuyir. O un haricinde memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?