• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikir danismam lazım. bosanirken bile insan olamayan bu varliklara napmaliyim lutfen bakin

Bugün yine bi avukatla konuştum üstüne hiç bişey yoksa zor dedi mahkemenin belirlediği ücreti alman dedi . . galiba pes ettim bıraktım ....

Bence parayı boşver intikama yönel.

Eve gir.

Annesi babasına da hakaret davası aç, tazminat iste mahkemelerde süründür.

Bence parayı boşver intikama yönel.

Eve gir.

Annesi babasına da hakaret davası aç, tazminat iste mahkemelerde süründür.
Ya keşke bizim evden biride böyle dusunsee neler yaparim neleeeeer. Kuzenim boksr dedik i maske takip alayım onu ağzını yüzünü kiriyim senin elinede silah veriyim dizlerine kapattir onu ki yapar hani zor duruyor hepsi abim kuzenlerim . ben yok dedim yine kiyamadim . . azıcık şeytana uysam neler neler yaparim da iste

evıne gıdıp hiç bişey alma hiç bir eşyaya da zarar verme polisle açın evi hırsızlık için şikayette bulun.
diğer turlu sen haksız konuma düşersin.

Allah ayrılığın bile hayirlisini versin . allaha havale ettim hiç bişey istemiyorum yedikleri içtikleri çaldıkları .. Allahım sorsun

Aman boşver sonra o eşyalara bakıp ay bunu onla Yemeğe giderken gitmiştim bunu o almışt vs... Alsın eşyalarda onun olsun hiç tenezzül etme yepyeni sayfa aç yeni Kıyafetler al hiç kafana da takma insan olamıyor demekki bazıları onlar için üzülmene değmez

gitmeyin derim. gidecekseniz de polis esliginde falan gidin. esyalarimi alayim derken suclu durumlara dusmeyin

Aman boşver sonra o eşyalara bakıp ay bunu onla Yemeğe giderken gitmiştim bunu o almışt vs... Alsın eşyalarda onun olsun hiç tenezzül etme yepyeni sayfa aç yeni Kıyafetler al hiç kafana da takma insan olamıyor demekki bazıları onlar için üzülmene değmez
Oyle yaptim yolladığı kıyafetlerin hepsini attim zaten gardolabimi yeniledim zaten tum ayakkabilarim ordaydi ki pahalilardir biiiiiiirton ayakkabim . ama olsun onlarda gitsin . ne bilim insan eşyayı geciyor da yaşananları hazmedemiyor

Çok şaşırdım , boşanma konularını okuduğumda problemlerini halleder düzelirler insallah demiştim .Sorunlarınız aile kaynaklı olarak kalmış aklımda . Böyle olabileceğini hic düşünmedim .

Boşver , farklı yüzleriyle karşılaştın ve daha ne kadar ileri gidebilirler kestiremiyorsun . Ailenin canına zarar gelmesinden korkuyorsun . Bunun ihtimali bile çok kötü .
Neyse ki ihtiyacın yok , çok şanslısın bu açıdan . Içinin soğuması zaman alacak ama soğuyacak . Fevri kararlar alma derim . Boşanırken haklarını alamazsan bile , ki öyle anlaşılıyor , İlahi adalete sığın . Üstelik o gün geldiginde birşey yapmana gerek kalmadan vebalini ödeyecekler . Buna inan .
Sen önüne bak ve moralini yüksek tutmaya çalış .

Bosanirkende hicbirsey talep edemeyecegim cunku mali mulku yok diyorsunuz bu tamamen yanlis bir fikir.. iyi bir avukatla birlikte davanizi acin nafaka ve maddi manevi tazminat talep edin.. elinizdede deliller varsa kusurlu olmadiginiza dair hersey sizin lehinize olur.. konu para degil konu haklarinizi talep etmeniz.. yaptiklarini yanina karmi birakacksin.. isterse calismasin geliri yokmus gibi gozuksun nafaka ve tazminat kazandigin surece odemeye mecbur.. benim eski esimde kendini calismiyo gibi gosteriyo ama davami bi guzel kazandim nafaka tazminat .. nafakayi odemezse hapishaneye girecek, nafakadan kacis yok.. ne guzel iste ortadan bir pislik sapik kalkmis olur.. ayrica benim altinlarimda calindi satildi, esyalarimida alamadim almayida dusunmuyorum acikcasi yuzlerini gormeye tahamullum yok kendilerinin olsun avukatimin bu yonde bir talebi olursa kendi halletsin diyorum.. ama altinlarimi alamiyorum elimde delil yetersizligi var.. haram olsun altin benim icin bir hic olsada onlar kul hakkina girdi .. yuce Rabbimin adaleti cok buyuk..

Bi avukatla konuştum Dedi ki eğer üstüne ev araba sigortalı is yoksa mahkemede belirlenen miktarı odemezse hiç bişey alamazsın . boşuna dava acip avukat parası ödeme dedi . ki oyle ne ev ne araba sigortalı maaşı bile yok . ee nasil alicam ??
Sskya sikayette bulun.. Bu sahiz sigortasiz calisiyo diye .. erkeklerin cogu kendini akilli zannediyo vallahi sigortasiz calisiyorlar nafaka tazminat odememek icin .. ben eski esimin calistigini delillerle ispat ettim hakime sigortasiz olsa bile biliyorlardir simdi.. odemezse kendisi bilir hapis cezasi var.. avukatta sacmalamis biraz o zmn hic bir bayan hakkini talep etmesin esleri sigortasiz diye ? Boyle birsey olabilirmi yaa ..

Bosanirkende hicbirsey talep edemeyecegim cunku mali mulku yok diyorsunuz bu tamamen yanlis bir fikir.. iyi bir avukatla birlikte davanizi acin nafaka ve maddi manevi tazminat talep edin.. elinizdede deliller varsa kusurlu olmadiginiza dair hersey sizin lehinize olur.. konu para degil konu haklarinizi talep etmeniz.. yaptiklarini yanina karmi birakacksin.. isterse calismasin geliri yokmus gibi gozuksun nafaka ve tazminat kazandigin surece odemeye mecbur.. benim eski esimde kendini calismiyo gibi gosteriyo ama davami bi guzel kazandim nafaka tazminat .. nafakayi odemezse hapishaneye girecek, nafakadan kacis yok.. ne guzel iste ortadan bir pislik sapik kalkmis olur.. ayrica benim altinlarimda calindi satildi, esyalarimida alamadim almayida dusunmuyorum acikcasi yuzlerini gormeye tahamullum yok kendilerinin olsun avukatimin bu yonde bir talebi olursa kendi halletsin diyorum.. ama altinlarimi alamiyorum elimde delil yetersizligi var.. sarrafi bile aramayi dusunuyorum, arti dugun cdsindeki taki merasimi kismi kameramanla anlasmali olarak silinmis o kameramana ulasabilirsem isi cozmus olucam, ama ugrasmak istemiyorum .. haram olsun altin benim icin bir hic olsada onlar kul hakkina girdi .. yuce Rabbimin adaleti cok buyuk..

yok sigortası yok dedi sigortalı işi varsa maaşının bilmem kaçına haciz konur ama yok biliyorum. bağkuru var ama ödenmiyor .
E tamam bağkuru varmış ışte. Ödesin ya da ödemesin Bagkur meslek sahibi olduğunun bir işyeri olduğunun delilidir. Bagkura kayıtlı olduğundan vergi levhası sahibidir. Mahkeme vergi levhasindan gelirini tespit ettirir ve sana nafaka bağlanır.

Back
X