Bosanirkende hicbirsey talep edemeyecegim cunku mali mulku yok diyorsunuz bu tamamen yanlis bir fikir.. iyi bir avukatla birlikte davanizi acin nafaka ve maddi manevi tazminat talep edin.. elinizdede deliller varsa kusurlu olmadiginiza dair hersey sizin lehinize olur.. konu para degil konu haklarinizi talep etmeniz.. yaptiklarini yanina karmi birakacksin.. isterse calismasin geliri yokmus gibi gozuksun nafaka ve tazminat kazandigin surece odemeye mecbur.. benim eski esimde kendini calismiyo gibi gosteriyo ama davami bi guzel kazandim nafaka tazminat .. nafakayi odemezse hapishaneye girecek, nafakadan kacis yok.. ne guzel iste ortadan bir pislik sapik kalkmis olur.. ayrica benim altinlarimda calindi satildi, esyalarimida alamadim almayida dusunmuyorum acikcasi yuzlerini gormeye tahamullum yok kendilerinin olsun avukatimin bu yonde bir talebi olursa kendi halletsin diyorum.. ama altinlarimi alamiyorum elimde delil yetersizligi var.. sarrafi bile aramayi dusunuyorum, arti dugun cdsindeki taki merasimi kismi kameramanla anlasmali olarak silinmis o kameramana ulasabilirsem isi cozmus olucam, ama ugrasmak istemiyorum .. haram olsun altin benim icin bir hic olsada onlar kul hakkina girdi .. yuce Rabbimin adaleti cok buyuk..