Doğuma Hazırlık acil fikir istiyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

belemir6666

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
80
52
288
Sakarya
kızlar hastanede giyeceğiniz pijama takımlarını almış olanlardan fikir istiyorum acayip tereddütte kaldım.ben ekimin son haftasına doğum yapıcam.haluk-bayramın pijama takımlarından almak istiyorum 3 'lü olanlardan.fakat beden konusunda çok kararsızım daha önceki gebeliğimden dagi lohusa geceliğim var 38 beden şu anda giyiyorum çok rahat geliyor.bu arada kilom 69 ama öyle göğsüm kalçam yook benim.şimdi de alacağım pijama takımını M beden alsam nasıl olur acaba hedefim 73 kilo ile jübielmi yapmak (inşaallah).bana yardımcı olabilecek birileri var mı bu konuda?

Valla daha önce doğum yaptığın için benden daha tecrübeli sin.ben yardımcı olamayabilirim sana kendimden örnek verecem. Benim ilk bebeğim normal doğum planlarken mecburi sezeryan oldum. Aldığım pijamalar bi tanesi M bi tanesi de L tı.64 kiloyla doğum yaptım.sezaryn olduğum için ilk bi hafta M olanın alt pijamasını giyemedim dikişlerim var diye. Diğerini kullandım.bence sende bi büyük bi küçük al.kusura bakma pek yardım edemedim :) hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah.

Geçen haftalarda haluk bayramın pijama geceliklerini denedim şuan 58 kiloyum S bedenleri üstüme tam oturuyo. Soylemiş olduğun kiloya göre bence L beden daha iyi olur kalıpları çok bol değil çünkü

Bende 1.73 boyunda, 73 kiloyum(35.haftadayım ).Haluk Bayramın 1. geceliğini,1 pijamasını aldım,gecelikte S beden iyi oldu,pijamada M beden.Modelden modele değişiebilir bence bedeni ,denesen daha güzel olur :)

Back
X