Acil fikir lazım acil

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
biz birbirimize deli gibi aşıktık ama aileler anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kaldık :KK43: cok üzülüyordu severek ayrıldık diyordu ama ayrılsakta her gece telefonda konuştuk 2 ay boyunca sonra bi gece bana dediki ailem bana bi kız buldu bende begendim görüşücem artık noktayı koyalm dedi.. Ve gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten acı bir durum. Ama erkek arkadaşın arkandan iş çevirmemiş. Sana doğrusunu söyleyip gitmiş. Ayrılma sebebiniz onun şimdi nişanlanacağı kız değil. O yüzden ben senin yerinde olsam hiç suçu olmayan o kızın mutlu gününü berbat etmezdim.

Sakin oyle bir sey yapma!! Sakin! Bu ne kadar terbiyesizce bir dusunce, sen mutlu degilsin diye onun neden mutlu olmasini engellemeye calisiyorsun?
O sana kotu bir sey yapmamis dogruyu soyleyip gitmis.
Bunu yapsan bile olan sana olur, rezil oldugunda kalirsin. Onlara hicbir sey olmaz, yarim saat streslenip, gerilip ardindan eglencelerine devam ederler.
Sakinn yapma rica ediyorum

Bunu yapmak hiç bişeyi degistirmeyecekki yine sen acı çekeceksin o ise keyfi yerinde allahindan bulsun seni umutlandirip başka dallara konmanin nedemek olduğunu bi gün oda anlasın insallah

Eğer ikinizi ayni anda idare etmis olsa ofkeni anlardim ama kizla gorusmeye baslarken iliskisini bitirmis. O kizi secmis, sevmis ki evlenmeye karar vermis, yapacak bir sey yok. Hareketini umursayacagini sanmiyorum. Ama ailesi seni gorup tepki verebilir, adam nisanlanirken hala pesinde derler, rezil olursunuz.
Kendini o kizin yerine koy nisaninizda boyle bir skandal ister miydin?

Bence gitme, sen kucuk dusersin. Suna bak istemeyen adamin pesinde derler.

Yuzukle kunyeyi gondermek cok icinden geciyorsa evlendikten sonra evine kargoyla gonderirsin. Ama bence gerek yok. Sana kazik atmis birine, hala onu dusundugun fikrini verme. Kuyrugu dik tut bence, adam o tatmini yasatma. Umursamiyormus gibi yap kisacasi.

Ailem bi kız buldu bende beğendim lafını duyduktan sonra hala arabesk takılıyosun ya valla helal olsun ne diyeyim

Canın cayır cayır yanıyor biliyorum.
Yapma kendine bu kötülüğü.
İleride karşına daha iyi bir kısmet çıkarsa ve bu hareketini öğrenirse bir düşün ne hale düşeceğini.
Biraz acını çek ve unut gitsin artık.

Çok kötü bi durum okurken kendi geleceğimi gördüm.bızımde aileler anlasamadı ama senı bırakmam dedı yanımda oldu dün ise bi anda bitti dedi ve kesin kız buldular ona çünkü ailesi bul dersen buluruz dıyodu..aşk sevgi herşey yalanmış.bence bırak hiç bişe yapma gözünde iyçe küçülürsün.onu umursamaman ona daha çok koyar emin ol seni unutmayacak.Demekkı seni mutlu etmeyecekti ki Allah sana nasip etmedi onu böyle düşün.

Kusura bakma ama çok avam bir tavır olur. Yüzük, künye falan... Erkek arkadaşım geçmişi silip yoluna devam kararı almış. Sen de aynısını yapmalısın. Belki kendince doğru kişiyi buldu. Senin arkandan iş çevirmeden yüzüne söylemiş ayrıca.

Çok kötü bi durum okurken kendi geleceğimi gördüm.bızımde aileler anlasamadı ama senı bırakmam dedı yanımda oldu dün ise bi anda bitti dedi ve kesin kız buldular ona çünkü ailesi bul dersen buluruz dıyodu..aşk sevgi herşey yalanmış.bence bırak hiç bişe yapma gözünde iyçe küçülürsün.onu umursamaman ona daha çok koyar emin ol seni unutmayacak.Demekkı seni mutlu etmeyecekti ki Allah sana nasip etmedi onu böyle düşün.
Beni birtek sen anlarsın madem kafasında bitmişti niye benimle iki ay görüştü devam etti görüşmeye

Karaktersiz de ondan evladim. Haydi sen sevdigin icin gorustun, o adamin seninle evlenme niyeti yoksa niye gorustu seninle niye oyaladi??? Karaktersizlik bu kadar.
Bi kız bulana kadar beni cepte tuttu o kızı itiraf edene kadar hala bana seni unutamam ben diyordu

Back
X