Acil fikir yardımı ! 😔

mavi orkidem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
5
3
1
31
Hanımlar 3 senedir uzaktan süren arada normal buluşup beni sevdiğine inandığım ciddi bir ilişkim var , okul ve tayinle aynı şehire geldik yurt bulamadığım için sevgilimde kaldım herhangi bir cinsel birleşme durumumuz yok, 1 hafta kaldım ve geceleri değişik sesler çıkarıp dişlerini gıcırdatıp dudaklarıyla uykuda birini öpermiş gibi seslerine şahit oldum, önce normal kabul ettim ama son gece uyandığımda eli cinsel organında yine aynı sesleri çıkarıyor hatta uykuda git gel yapıyordu ve bunları uykuda yapıyordu uyanık asla değildi çok korktum, evlilik düşünüyorduk ama şahit olduğum bu olay beni fazlasıyla korkuttu fikirlerinize ihtiyacım var anlatacak hiç kimsem yok lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var napabilirim şuan korktuğum için görüşmüyorum bu bir psikolojik hastalık mı ? Kendisine söyleyince gayet normal dedi görüşmeye devam etmeli miyim böyle biriyle

Son düzenleme:
Uykuda diş gıcırdatma olağan bir şey, doktora gitmesi lazım onun için özel bir aparat kullanmalı ki diş kaybı yaşamasın ileride. Ağız sapirdatmasi mı yoksa öpücük mü atıyor uykuda? Siz neden korktunuz? Ayrıca gece uyanıp da elini nasıl görebildiniz? Odada gece lambası mı kullanıyorsunuz yoksa ışık açık mı uyuyorsunuz?

Cinsel olarak bir adım yok mu size karşı sıfır mı yani? Uykuda erekte vs olması normal ama sürekli mi sesler çıkartıyor?

Oda aydınlıktı sabaha karşı , kendi dudağını emiyordu ondan ses çıkıyordu bu kadari normal olabilir ama inleyerek mstürbasyon yapıyordu uykuda

Cinsel olarak bir adım yok mu size karşı sıfır mı yani? Uykuda erekte vs olması normal ama sürekli mi sesler çıkartıyor?
Bana karşı var yüzeysel biseyler yaşadık ama cinsel birleşme değil, ben bakireyim ve ilk defa bi erkekle uyuyup böyle bir şey görünce çok korktum inleme sesleriydi sanki uykuda biriyle cinsel birliktelik yaşıyordu

Oda aydınlıktı sabaha karşı , kendi dudağını emiyordu ondan ses çıkıyordu bu kadari normal olabilir ama inleyerek mstürbasyon yapıyordu uykuda
O daldigin ruyadan artik uyanır mısınn? Dediniz mi?
Cok pardon da normal mi diye düsünmeden cok komik geldigini belirtmek isterim aşfjslgjflg
Yanında sevgilisi varken insan neden eliyle takılır yahu pes.

O daldigin ruyadan artik uyanır mısınn? Dediniz mi?
Cok pardon da normal mi diye düsünmeden cok komik geldigini belirtmek isterim aşfjslgjflg
Yanında sevgilisi varken insan neden eliyle takılır yahu pes.
İşte tam olarak beni bu girdaba sokan da bu , uyanınca söyledim ve inkar etti olduysa da normal dedi ben hala normal mi anormal mi arayayım ve görüşmeme kararı aldım doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Bence hiçte normal bir durum değil. Psikologa gözükmesi lazım, güzel uygun bir dille anlatın

Benim eşimde yapıyor arada ama diş gıcırdatma değil hafif inleme vs bi şey tadıyor gibi ses çıkarma sksjshsh bence bunlar normal. Hatta çoğunda bi şeyler başlatarak uyandırıyorum güzel oluyor
Korkma sebebiniz ne ki ilk defa yaşadınız belki ama korkulacak bi durum değil bence

Uykusunda erekte olması gayet normal ve sağlıklı. Yatın kalkın şükredin. Rüyasında inliyor olabilir, illa cinsel içerikli rüya gördüğü anlamına gelmez. Tut ki görüyor, napabilirsin yani belki uzun süre boşalmadı cinselli rüya gördü. Bu da mı suç? Siz daha şimdiden adamın iradesinin bile olmadığı konularda arıza çıkartacaksanız yarın öbür gün çok sorun yaşarsınız.

asdfsfds ay çatlcm gülmekten erkeklerin cogu zaten sabaha karsi erekte olur cis durumundan oda az google amcaya sor arastir arti ruyadada gormus olabilir hem bakireyim bir sey yapmiyoruz diyorsun adam ruyada goruncede psikolojik sıkıntılı oluyor sen yap gerek kalmasin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…