- 11 Ekim 2022
- 5
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi mavi orkidem
-
Uykuda diş gıcırdatma olağan bir şey, doktora gitmesi lazım onun için özel bir aparat kullanmalı ki diş kaybı yaşamasın ileride. Ağız sapirdatmasi mı yoksa öpücük mü atıyor uykuda? Siz neden korktunuz? Ayrıca gece uyanıp da elini nasıl görebildiniz? Odada gece lambası mı kullanıyorsunuz yoksa ışık açık mı uyuyorsunuz?Hanımlar 3 senedir uzaktan süren arada normal buluşup beni sevdiğine inandığım ciddi bir ilişkim var , okul ve tayinle aynı şehire geldik yurt bulamadığım için sevgilimde kaldım herhangi bir cinsel birleşme durumumuz yok, 1 hafta kaldım ve geceleri değişik sesler çıkarıp dişlerini gıcırdatıp dudaklarıyla uykuda birini öpermiş gibi seslerine şahit oldum, önce normal kabul ettim ama son gece uyandığımda eli cinsel organında yine aynı sesleri çıkarıyor hatta uykuda git gel yapıyordu ve bunları uykuda yapıyordu uyanık asla değildi çok korktum, evlilik düşünüyorduk ama şahit olduğum bu olay beni fazlasıyla korkuttu fikirlerinize ihtiyacım var anlatacak hiç kimsem yok lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var napabilirim şuan korktuğum için görüşmüyorum
Hanımlar 3 senedir uzaktan süren arada normal buluşup beni sevdiğine inandığım ciddi bir ilişkim var , okul ve tayinle aynı şehire geldik yurt bulamadığım için sevgilimde kaldım herhangi bir cinsel birleşme durumumuz yok, 1 hafta kaldım ve geceleri değişik sesler çıkarıp dişlerini gıcırdatıp dudaklarıyla uykuda birini öpermiş gibi seslerine şahit oldum, önce normal kabul ettim ama son gece uyandığımda eli cinsel organında yine aynı sesleri çıkarıyor hatta uykuda git gel yapıyordu ve bunları uykuda yapıyordu uyanık asla değildi çok korktum, evlilik düşünüyorduk ama şahit olduğum bu olay beni fazlasıyla korkuttu fikirlerinize ihtiyacım var anlatacak hiç kimsem yok lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var napabilirim şuan korktuğum için görüşmüyorum
Oda aydınlıktı sabaha karşı , kendi dudağını emiyordu ondan ses çıkıyordu bu kadari normal olabilir ama inleyerek mstürbasyon yapıyordu uykudaUykuda diş gıcırdatma olağan bir şey, doktora gitmesi lazım onun için özel bir aparat kullanmalı ki diş kaybı yaşamasın ileride. Ağız sapirdatmasi mı yoksa öpücük mü atıyor uykuda? Siz neden korktunuz? Ayrıca gece uyanıp da elini nasıl görebildiniz? Odada gece lambası mı kullanıyorsunuz yoksa ışık açık mı uyuyorsunuz?
Bana karşı var yüzeysel biseyler yaşadık ama cinsel birleşme değil, ben bakireyim ve ilk defa bi erkekle uyuyup böyle bir şey görünce çok korktum inleme sesleriydi sanki uykuda biriyle cinsel birliktelik yaşıyorduCinsel olarak bir adım yok mu size karşı sıfır mı yani? Uykuda erekte vs olması normal ama sürekli mi sesler çıkartıyor?
O daldigin ruyadan artik uyanır mısınn? Dediniz mi?Oda aydınlıktı sabaha karşı , kendi dudağını emiyordu ondan ses çıkıyordu bu kadari normal olabilir ama inleyerek mstürbasyon yapıyordu uykuda
İşte tam olarak beni bu girdaba sokan da bu , uyanınca söyledim ve inkar etti olduysa da normal dedi ben hala normal mi anormal mi arayayım ve görüşmeme kararı aldım doğru mu yapıyorum bilmiyorumO daldigin ruyadan artik uyanır mısınn? Dediniz mi?
Cok pardon da normal mi diye düsünmeden cok komik geldigini belirtmek isterim aşfjslgjflg
Yanında sevgilisi varken insan neden eliyle takılır yahu pes.
Bence hiçte normal bir durum değil. Psikologa gözükmesi lazım, güzel uygun bir dille anlatınHanımlar 3 senedir uzaktan süren arada normal buluşup beni sevdiğine inandığım ciddi bir ilişkim var , okul ve tayinle aynı şehire geldik yurt bulamadığım için sevgilimde kaldım herhangi bir cinsel birleşme durumumuz yok, 1 hafta kaldım ve geceleri değişik sesler çıkarıp dişlerini gıcırdatıp dudaklarıyla uykuda birini öpermiş gibi seslerine şahit oldum, önce normal kabul ettim ama son gece uyandığımda eli cinsel organında yine aynı sesleri çıkarıyor hatta uykuda git gel yapıyordu ve bunları uykuda yapıyordu uyanık asla değildi çok korktum, evlilik düşünüyorduk ama şahit olduğum bu olay beni fazlasıyla korkuttu fikirlerinize ihtiyacım var anlatacak hiç kimsem yok lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var napabilirim şuan korktuğum için görüşmüyorum bu bir psikolojik hastalık mı ? Kendisine söyleyince gayet normal dedi görüşmeye devam etmeli miyim böyle biriyle
Kabul etmiyor ki gayet normal diyorBence hiçte normal bir durum değil. Psikologa gözükmesi lazım, güzel uygun bir dille anlatın
Gayet normal olsa bizimkilerde de olurdu. Farkli bir tür müymüş kendisi?Kabul etmiyor ki gayet normal diyor3 senedir aşık olduğum adamdan korkuyorum o geceden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?