- 8 Şubat 2016
- 31
- 4
- 16
- Konu Sahibi nadya_nadya
-
Malesef esim bu kafada degil kendi bildigini okuyor yok ben sicak kanliyim benim insanlarla aram iyi beni seviyorlar diyip zeytinyagi gibi uste cikiyor sorsan kardesim der bide piyano ogrenmeye calisyor kanimca kiza kulturlu gozukecekOnu koruyup kollayacak evine gittinmi diye soracak olan eşiniz değil nişanlısı o zaman. Bende olsam sinirlenirdm haklısınız. Fakat olayı aranızda sakince cozun hoşlanıyorum kimseyle samimi olmanı istemiyorum diyin. Aileleri karıştırmayın
Liseli ergenler gibi kız ve kızın annesine niye duyurdunuz ki?
Valla ne yazcamı bilemedim
İlişkinin şeyini çıkarmışsınız.
Ama el kadar kıza rezil olmaya değecek kadar mühim bi mevzu değil
Maalesef ikna olmamissiniz ve bu supheyle yaşamak psikolojinizi altust eder. Geçmiş olsunEtmeye calisti ama benim mantik ve hislerim ters bisi oldugunu hissettrdi yani bisey var ama inkar ediyor kabul etmiyor .ben bunu haketcek naptim
Laf bile ettirmiyor yok ben yanlis dusunuyorum benim aklima zekama bile laf etti .daha yeni tanidigi birini bana savunuyor boyle birisi dusunun.ona gore sorun yok tabi oyunu bozdugum icin bana kiziyor soyleniyor ve kusuyor .hani ben haksizim yaKardeş mi? Nerden kardeşi oluyormuş, aynı karından mı çıkmışlar.
Yemeyin bunları yaa.
Takip edin bi süre. Siliverin engelleyin numarasını da, görüşmesinler, konuşmasınlar.
Kesin tavrınızı koyun, aileler barıştırdı madem e o zaman isteklerinizi söyleseydiniz ya adama?Laf bile ettirmiyor yok ben yanlis dusunuyorum benim aklima zekama bile laf etti .daha yeni tanidigi birini bana savunuyor boyle birisi dusunun.ona gore sorun yok tabi oyunu bozdugum icin bana kiziyor soyleniyor ve kusuyor .hani ben haksizim ya
Cok inatci dedigim dedik biriKesin tavrınızı koyun, aileler barıştırdı madem e o zaman isteklerinizi söyleseydiniz ya adama?
Tamam birşey yoksa yok. Sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye samimiyetini azaltması gerekir. Niye üsteliyor eşiniz. Birde bu abi-kardeş olaylarını saçma buluyorum. Sadece arkadaş olamıyorlar mı? Gereksiz samimiyetlerini böyle kapatmaya çalışıyorlar galiba. Kadın hissederse çıkıyor altından birşey. Dile getirmeden ensesinde olun eşinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?