Acil fikirlerinize ihtiyacım var

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Adet olmama tahmini olarak 7 gün var. Bugün midem çok ağrıdığı ve gaz sancısı yaşadığım için rezene çayı içtim 1-2 bardak.
Regl belirtisi olarakta yüzümde normalden daha fazlaaaa sivilce var ve göğüslerim şiş.
Çay içtikten sonra 2 3 kere tuvalete gittiğimde lekelenmeler geldiğini fark ettim bunlar genelde koyu renkliydi. Bende regl olacağımı anladım. Fakat daha demin tekrar gittim ve akıntının renginin normale döndüğünü fark ettim. Regl başlangıcı olsa devam etmez miydi bu akıntı?
Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Aynı belirtiyi yaşayanlar var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Midem de reflü ve gastrit var zaten. Bazı günler mide ağrısı yaşarım o zaman da rezene içerim bir nebze rahatlatır. Ama hiç lekelenmeye sebep olmamıştı. O yüzden merak ettim.
Benim midem ağrımıştı ama sizde sorun varsa onu saymayalım o halde ama leke olayı kolay kolay olmaZ. Erken gebelik testi yapın ya da kan verin çıkar.

Teşekkür ederim. Midem de reflü ve gastrit var zaten. Bazı günler mide ağrısı yaşarım o zaman da rezene içerim bir nebze rahatlatır. Ama hiç lekelenmeye sebep olmamıştı. O yüzden merak ettim.
Hamile olabilirsiniz bitkisel çay tuketmeyin düşük yapabilirsiniz Allah korusun...
Rabbim gönlünüze göre versin.

Hamile olabilirsiniz bitkisel çay tuketmeyin düşük yapabilirsiniz Allah korusun...
Teşekkür ederim çok sağ olun.. Yani regl oldum sanmıştım başlangıcı gibi gelmişti ama. Onun haricinde gerçekten kasık ağrısı oldu ama çok az en fazla 1 dakika sürüyordu günde. Sadece ekstra olarak yüzümde çok fazla sivilce çıktı 😫

T
Teşekkür ederim ama adet tarihimi bekleyeceğim eğer olmazsam test yaparım muhtemelen. Tek çizgiyi görmekten çok yoruldum çünkü 😪

Evet aklıma geldi tabii. Fakat hak verirsiniz ki ümitlenöel istemiyorum ama merak ettim bu tip yaşayanlar var mı yani beklenen regl tarihinden 1 hafta önce lekelenme olur mu?
Benim adet tarihim geçtikten üç gün sonra lekelenmem oldu 😊

Bence gebelik olabilir canım evet yerleşme kanamasını erken de yasayabilirsin hiç yasamayadabilirsin.. Neyse bitki çaylarından uzak dur varsa bebeği düşürür. Hatta belki bebeğe zarar verdiği için de lekelenmen olmuş olabilir :(

Bence gebelik olabilir canım evet yerleşme kanamasını erken de yasayabilirsin hiç yasamayadabilirsin.. Neyse bitki çaylarından uzak dur varsa bebeği düşürür. Hatta belki bebeğe zarar verdiği için de lekelenmen olmuş olabilir :KK43:
İnşallah öyle bir durum değildir.

Back
X