- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Teşekkür ederim. Midem de reflü ve gastrit var zaten. Bazı günler mide ağrısı yaşarım o zaman da rezene içerim bir nebze rahatlatır. Ama hiç lekelenmeye sebep olmamıştı. O yüzden merak ettim.Mide ağrısı ve lekelenme belirti olabilir.
Benim midem ağrımıştı ama sizde sorun varsa onu saymayalım o halde ama leke olayı kolay kolay olmaZ. Erken gebelik testi yapın ya da kan verin çıkar.Teşekkür ederim. Midem de reflü ve gastrit var zaten. Bazı günler mide ağrısı yaşarım o zaman da rezene içerim bir nebze rahatlatır. Ama hiç lekelenmeye sebep olmamıştı. O yüzden merak ettim.
Hamile olabilirsiniz bitkisel çay tuketmeyin düşük yapabilirsiniz Allah korusun...Teşekkür ederim. Midem de reflü ve gastrit var zaten. Bazı günler mide ağrısı yaşarım o zaman da rezene içerim bir nebze rahatlatır. Ama hiç lekelenmeye sebep olmamıştı. O yüzden merak ettim.
Teşekkür ederim çok sağ olun.. Yani regl oldum sanmıştım başlangıcı gibi gelmişti ama. Onun haricinde gerçekten kasık ağrısı oldu ama çok az en fazla 1 dakika sürüyordu günde. Sadece ekstra olarak yüzümde çok fazla sivilce çıktıHamile olabilirsiniz bitkisel çay tuketmeyin düşük yapabilirsiniz Allah korusun...
Rabbim gönlünüze göre versin.
Teşekkür ederim ama adet tarihimi bekleyeceğim eğer olmazsam test yaparım muhtemelen. Tek çizgiyi görmekten çok yoruldum çünküHamile olabilirsiniz bitkisel çay tuketmeyin düşük yapabilirsiniz Allah korusun...
Rabbim gönlünüze göre versin.
Evet aklıma geldi tabii. Fakat hak verirsiniz ki ümitlenöel istemiyorum ama merak ettim bu tip yaşayanlar var mı yani beklenen regl tarihinden 1 hafta önce lekelenme olur mu?Yani gebelik belirtisi de olabilir
Benim adet tarihim geçtikten üç gün sonra lekelenmem olduEvet aklıma geldi tabii. Fakat hak verirsiniz ki ümitlenöel istemiyorum ama merak ettim bu tip yaşayanlar var mı yani beklenen regl tarihinden 1 hafta önce lekelenme olur mu?
Anladım teşekkür ederim bende test yapmak için regl tarihini bekleyeyim diyorum.Benim adet tarihim geçtikten üç gün sonra lekelenmem oldu
Bekle bencede ben çok negatif test gördüm beni yormuştu o süreçAnladım teşekkür ederim bende test yapmak için regl tarihini bekleyeyim diyorum.
Gerçekten beni de çok yordu o yüzden istemiyorum yapmak en iyisi beklemekBekle bencede ben çok negatif test gördüm beni yormuştu o süreç
Valla canım benim ben eve kutuylan test aldım 100 lük 50 tanesini kullandım gebelik haberini alana kadarGerçekten beni de çok yordu o yüzden istemiyorum yapmak en iyisi beklemek
Evde olsa sürekli yapardım bende haklısınızValla canım benim ben eve kutuylan test aldım 100 lük 50 tanesini kullandım gebelik haberini alana kadar
Valla hamileliğimi öğrendikten sonra 7 haftaya kadar kabullenemedim teste devam ettim inşallah sen benim gibi kafayı bunla bozmazsınEvde olsa sürekli yapardım bende haklısınız
İnşallah öyle bir durum değildir.Bence gebelik olabilir canım evet yerleşme kanamasını erken de yasayabilirsin hiç yasamayadabilirsin.. Neyse bitki çaylarından uzak dur varsa bebeği düşürür. Hatta belki bebeğe zarar verdiği için de lekelenmen olmuş olabilir
İnşallah değildirİnşallah öyle bir durum değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?