yakinda evleniyorum , dugunume gel de
MHahaha bu cok iyi saollerkek milleti dglmi. Allahtanda olmamis aramiz. Gizli hesap acip bunu eklemistim. Yogun dedigin adam sahte profildeki benle nasil konusuo bi bilseniz. Yok tanisalim yok nrni ver. Pislik herif
Treni kacirdi valaaaa esek herif
Evelniyorm dedim muhahaha
Eskiden biriyle tanistim fbkta. 2 kez gorustuk. O herzmn mesafeliydi. Hic msj atmazdi. Calisiyorum derdi hep cok yogunum derdi herzmn.Sonra ise ben bosverdim o aramayinca..simdide gelmis msj atio hic arayip soramadim fakat sende hic aramadin ozledim seni dedi..
Simdi ben buna ne diyim ? Guzel kapak soz lazim.. yardimm.
O zamanlarda uzulmustum acaba bir eksigimi var diyordm herzmn kendi kendime..oz guvenimde biraz kirildi hani gorustuk bir tik yok.. intikam gibi msj yazmam lazim bir fikir verinn
Treni kacirdi valaaaa esek herif
Evelniyorm dedim muhahaha
Hiç cevap bile verme bence. İlkinde kesinlikle cevap verme. İkinciyi atarsa, ordaki mesaja göre yorum yapalım olur mu ? :)
Pardon mesajına cevap vermeyi unutmuşum dersin
Diger sevgilinden ayrildin mi sen ? Hani su turkiyeye geri donen :26:
Yok duruyor o daha
o degerimi baya biliyormus megersem zamanla anliyorum beni gercekten sevdigini. Is para pul duzen, hermzn sonradan gelen seyler..
Cevap yazmadi ona seni ozledim sadece dedi ne var ne yok daha iyimisin dedi. Bsy yazmadim. Kalpli resim bulmus yolamis bana. Orali olmadim
Kalpli resim mi yollamış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?