• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

Tiskindim migdem kaldirmiyor artik .. aldatmalar cogaldikca cogaliyor .. reytingler en ust seviyede.. ben olsam o mesaji kopyasini alirdim .. ilerde lagzim olabilir delil olarak sizde kendinizi ezdirmeyin lutfen ..

Yok ezdirmedim ezdirmemde ama iste hayat insana ne surprizler hazirliyor bilinmez, msj in kopyasi olsa ne olmasa ne insallah niyetinden cikartmistir boyle biseyi yoksa gerisi bos

Madem bu kadar eminsin guveniyosun ve herseyi biliyosun;e zekice planlar yapıp isini de hallediyosun niye buraya konu açıp insanların vaktini aliyosun. Gerek yok sen işini biliyomusun.bide korktum aldatan kocalara böyle davranin deyip kötü örnek olacaksın diye.resmen akıl verme moduna geçmişin. Ama söyle soyleyim böyle bir fikirle yakaladığım adamı bosamayi düşünür hemen o evden ayrilirdim. Gozlemlerdim bakalım ben gidince fikirlerini icraatami geçiriyor yoksa yanimdami geliyor. Ona göre devamı hakkında yorum yapardım.

Hamileyim hanim efendi yoksa buraya yorum acmaz yapacagimi yapardim, hamile olmasam ona ihtiyacim yok ama bebegimin olacak, ben yuvayi yikmak degil toplamak onu niyztinden vazgecirmzk niyetindeydim, evet kimse kocasina toz kondurmaz ama bazi kadinlar toz kondurmasada esasinda kocasinin ne mal oldugunu bilir, esim patavatsizdir fln ama bende onun boyle bisey pek yapacagina ihtimal vermem ha sakasina yapmasi dahi igrznc bzn tepkimi verdim o oksama fln olayin basiydi sonjnda soyleyeceklerimi soyledim, oda anladi ;-)

Dobralığından dolayı aldattığını itiraf edecek adam mı var allah aşkına? Yatakta yakala sonra Kuran'ı getir sor el basar hepsi aldatmadım diye.

Ama insanın canı bir şeye inanmak istiyorsa bulabileceği mazeret çoook..

"O kadar dobradır ki aldatırsa mutlaka bana söyler." Valla bravo. O kadar konu okudum ama böyle saflık ilk kez gördüm.:KK9:

Hamileyim hanim efendi yoksa buraya yorum acmaz yapacagimi yapardim, hamile olmasam ona ihtiyacim yok ama bebegimin olacak, ben yuvayi yikmak degil toplamak onu niyztinden vazgecirmzk niyetindeydim, evet kimse kocasina toz kondurmaz ama bazi kadinlar toz kondurmasada esasinda kocasinin ne mal oldugunu bilir, esim patavatsizdir fln ama bende onun boyle bisey pek yapacagina ihtimal vermem ha sakasina yapmasi dahi igrznc bzn tepkimi verdim o oksama fln olayin basiydi sonjnda soyleyeceklerimi soyledim, oda anladi ;-)

Şakasına mı???? Buna inandınız mı gerçekten?? Ah bu erkekler ne kadar da şakacı böyle..

Ilk mesajlarınızdan birinde son zamanlarda telefonunu sizden sakladığını yazmışsınız. Bu şakaları sıkça yapıyor olmasn??

Çok da komikmiş zaten. Düşünüyorum da kız arkadaşlarıma böyle şakalı mesajlar atsam ne eğleniriz..

"Ben de inanmadm ama bebeğim var ne yapayım" deseydiniz inanın daha çok saygı duyardım size..

Hoş değil ama hemen yuvayı yıkıp dağıtmak da olması gereken bir şey değil. Bu en son düşünülecek bir şeydir. Aileyi dağıtmak iki dakkalık bir iş ya. Anlaş ve boşan bitti. O çocuk ne olacak, yazık değil mi? Adamlar mal, düşünemezler ama anne olmak böyle bir şey işte. Evet çocuk babasız kalmayacak ama o babanın eve gidip gelmesi, yanında olması, benim babam evde demesi bile ne kadar mutluluk verici bir şey bizzat yaşadım gördüm. En iyisini yaptınız, herkes şansı hak eder. Önemli olan yuvayı toparlamak. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Aldattı mı aldatmadı mı, niyetlendi mi niyetlenmedi mi orasını bilemem ama ben size ilk çözmeniz gereken 2 sorunu söyleyeyim:
Küs olduğunuzda ayrı yatmamak, Yukardakinin duyacağı şiddette ses tonunu yükseltip kavga etmemek.

Keşke kadınlar kadar erkeklerde yuvasını kurtarmayı düşünse.. hanim efendi zekice bi hareket yaptiginizi dusunuyorsunuz ama hiçte değil adama iyice cesaret vermissiniz çünkü tepkiniz hicte yerinde değil artık aldatsam bile nasıl olsa tepki göstermiyor ve bana inanıyor diyecek..
ayrıca kafasından o düşüncenin geçmesi bile benim için aldatmadir başka bayanlara taş gibi diyecek ve bunu arkadaşına yazacak demekki dışardaki bayanlara farklı gözle bakıyor ve arkadaşlarıyla bunu rahat rahat paylaşıyor ben sizin gibi masum düşünemiyorum bu bana ilk gibi gelmiyor biraz kurcalarsan geçmişte aldatıldigini bile öğrenebilirsin çünkü bi insan arkadaşına onu rahatlikla yazabiliyorsa demekki daha önce bi haltlar çevirmişler diye dusunurum. ..ayrica aynısını sen yap bakalım kocan evi başına yıkıp kapı önüne koyarım koymazmi... kendine biraz değer ver....

yemek için kıyameti koparmışınızda
adam elden gidiyormuş ne kadar eziksiniz

Ezik olmadigimi ben biliyorum ya sia bilmesenkzde olur bu 1. 2. De hanimefendicim niyetine alan bir erkegi niyetinden vazgecirmekti benim istedigim ha soyledigi sakaysa ne ala boyle bi seyle fazla ugrasmam gerekmeyecek, burda yazdigimdan ibaret degil benim evliligim, buraya yazarken birisi mantikli bir akil verir demistim ama herkezin verdigi ayni kavgayi kopar, cok gorduk kavgayi koparip birbirine rest ceken esleri eee sonra noluyor, kadin cocukla tek basina adam zevlin sefanin pesinde, kadin herkeze ben gururumu ezdirmedim ayaklarimin uzerinde duruyorum derken geceleri tek basina hem kendi hem cocugu agliyor bunj mu yapmaliyim? Ha aldatirsa ya da yeltenirse bir kez daha o da yapilir allahima sukur ona benim degil bebegimin ivtiyaci var yoksa bosanmak cocuk ohuncagi, sizde birilerine ezik demeden once biraz dokup dusunun ;-)

Keşke kadınlar kadar erkeklerde yuvasını kurtarmayı düşünse.. hanim efendi zekice bi hareket yaptiginizi dusunuyorsunuz ama hiçte değil adama iyice cesaret vermissiniz çünkü tepkiniz hicte yerinde değil artık aldatsam bile nasıl olsa tepki göstermiyor ve bana inanıyor diyecek..
ayrıca kafasından o düşüncenin geçmesi bile benim için aldatmadir başka bayanlara taş gibi diyecek ve bunu arkadaşına yazacak demekki dışardaki bayanlara farklı gözle bakıyor ve arkadaşlarıyla bunu rahat rahat paylaşıyor ben sizin gibi masum düşünemiyorum bu bana ilk gibi gelmiyor biraz kurcalarsan geçmişte aldatıldigini bile öğrenebilirsin çünkü bi insan arkadaşına onu rahatlikla yazabiliyorsa demekki daha önce bi haltlar çevirmişler diye dusunurum. ..ayrica aynısını sen yap bakalım kocan evi başına yıkıp kapı önüne koyarım koymazmi... kendine biraz değer ver....

Tepki vermedigimi ve ona hemen inandigimi hangi yazimdan anladkniz cok merak ettim, tepkimi ve ona boyle birseyin tekrarlanirsa sonucunun ne oldugunu anlaytim hanim efendi, saf fln degilim sadece hamileyim ve adami niyeti varsada yoksada boyle biqeyden vazgecirmek istiyorum, mevzu yuvayi dagitmak olsaydi 5dk da olurdu onemli olan kurtarmak, esimin bana olan sevgisini biliyordum ama goz hapsim devam edecek bebegim icin bunu yapmaliyim neyse siz yargisiz infaz yapabilirsiniz ama ben tepkimide soyleyeceklerimide yaptim o da ona yetmistir umarim

Tamam eşinizde o niyet var nasıl olsa ömür boyu vzgeçirmeyemi çalışacaksınız?sizin kadın olmanızdan ta ben utandım bir de evlat yetiştireceksiniz malesef bu zihniyetinizle. İstediğiniz kadar reddedin eziklik ruhunuza işlemiş

Telefonunu zaten uzun suredir elime aldirmiyordu, gizlice aldim simdi mesaji gordugumu anlarsa bir daha hic firsatim olmaz, kiz numarasi fln yok, gorumcemler flnda umrumda degil aslinda ama nasil konussam.onu bilemiyorum, bende oda sinirli insanlariz, aslinda cok guveniyodum ben ona asla yapmaz diodum su an soktayimda acikcask
Konuşma mesajla birlikte bir avukata başvur direk mahkeme celbiyle muhatap olsun.

Ezik olmadigimi ben biliyorum ya sia bilmesenkzde olur bu 1. 2. De hanimefendicim niyetine alan bir erkegi niyetinden vazgecirmekti benim istedigim ha soyledigi sakaysa ne ala boyle bi seyle fazla ugrasmam gerekmeyecek, burda yazdigimdan ibaret degil benim evliligim, buraya yazarken birisi mantikli bir akil verir demistim ama herkezin verdigi ayni kavgayi kopar, cok gorduk kavgayi koparip birbirine rest ceken esleri eee sonra noluyor, kadin cocukla tek basina adam zevlin sefanin pesinde, kadin herkeze ben gururumu ezdirmedim ayaklarimin uzerinde duruyorum derken geceleri tek basina hem kendi hem cocugu agliyor bunj mu yapmaliyim? Ha aldatirsa ya da yeltenirse bir kez daha o da yapilir allahima sukur ona benim degil bebegimin ivtiyaci var yoksa bosanmak cocuk ohuncagi, sizde birilerine ezik demeden once biraz dokup dusunun ;-)
iyiki size ezik demişim
zira her kadına nasip olmaz aldatmayı sindirmek üstelik baştan sindirmek yerine oturtmak canım

Aldattı mı aldatmadı mı, niyetlendi mi niyetlenmedi mi orasını bilemem ama ben size ilk çözmeniz gereken 2 sorunu söyleyeyim:
Küs olduğunuzda ayrı yatmamak, Yukardakinin duyacağı şiddette ses tonunu yükseltip kavga etmemek.

Bu 2 sorun belki zamanla cozulur bilemiyorum, ama aldatmaya yeltendimi gercekten sakamiydi aldatti mi onu ancak allah bilir ama elimde aldattigina dair delil yok sadece niyetlendigine dair bi msj vardi oda buyuk yemknle saka dedi artik zamanla gorucez saka mi degil mi niyetinden vazgecti mi, su an icin ben ona tepkimi verdim daha fazla da ne yapabilirim bilmiyorum

Bu 2 sorun belki zamanla cozulur bilemiyorum, ama aldatmaya yeltendimi gercekten sakamiydi aldatti mi onu ancak allah bilir ama elimde aldattigina dair delil yok sadece niyetlendigine dair bi msj vardi oda buyuk yemknle saka dedi artik zamanla gorucez saka mi degil mi niyetinden vazgecti mi, su an icin ben ona tepkimi verdim daha fazla da ne yapabilirim bilmiyorum

Öncelikle bir kadın için hem de gebe bir kadın için zor bir dönem yaşamışsınız ama cevabını iyi verdiğinizi düşünüyorum... Evet en kolayı kestirip atmak ama siz artık bir tek kendinizi düşünmüyorsunuz size her daim muhtaç olacak bir melek var karnınızda... Rabbim hiçbir meleği annesiz ya da babasız büyütmesin... Kadın olarak tabi ki gözünüzü bundan sonra kapatın demiyorum muhakkak takipte olursunuz ama böyle böyle de strees yapmayın.. Eşinizi en iyi siz tanırsınız kim ne derse desin havada kalır... Rabbim bir daha yaşatmasın size... Ama benim de nacizane tavsiyem gerçekten ne olursa olsun ayrı yatmayın... Ben de 1,5 senelik evliyim... Emin olun o kaar kötü günler geçirdikki anlatsam roman ama hiçbir zaman ayrı uyumadık.. Sırt sırta dönüp uyuduk belki ama ayı yatakta uyuduk.. Sadece bunu başarın gerisi inşallah daha kolay çözülür.. Allah'a emanetsiniz meleğinizle..

Siz benim cocuk olunca duzelir dedigimi biraz yanlis anlamissiniz, ben bebegi 1. Kendim istedigim icin yaptim 2. De bizim esimle tartismalarimiz her evlilikte tartismalardi ama ben biraz hassas bi insan oldugum icin ikimizinde bebekle daha da olgunlasacagini dusundum, bugunku olaya gelince acikca sordum esimin sevdigim bi huyu vardir asla yalan soylemez yaptiysa yaptim yapmadiysa yapmadim der ve de oda acikladi o anlik bi gafletti ama asla ileri gitmeyi dusunmedim arkadasla da oyle sakalasma niyetiyle yazdim dedi buyuk yemin etti asla aldatmam babamin anneme yasattigini sana asla yasatmam dedi, bende beklemiyodum esimden cok sinirlidir fln ama asla kaba kuvvet ve aldatma beklemem.ondan bugun onunda sokunu yasamistim ama su an ona inaniyorum, aldatsa soylerdi yada niyetinde olsa, bu zamana kadar dusunduklerini hep soyledi benim kusup kirilmami pek tinlamaz o bugunde dogruyu anlatti
Peki ne yaptınız da hem eşinizi çıldırtıp intikam aldınız hem de gerçeği söylettiniz?
Ne konuşacağımı bilmiyorum derken bir den gözü kara olmuşsunuz.

iğrenç yaa. resmen midem bulandı. sen onun çocuğunu taşıyorsun o seni aldatmayı düşünüyor öylemi. boşan gitsin böyle bir adamla zaman geçmez

canım son gelişmeleri aktarıyorum. adam özür diledi sadece şaka yapmış püripak bir melaikeymiş kocişi
Okudum canım ama konu sahibi demiş ya intikam aldım gerçeği söylettim diye.
Ne yapmış çok merak ettim sırrını açıklasın da örnek olsun kk hatunlarına.

Back
X