- 26 Eylül 2015
- 1
- 0
- 86
- Konu Sahibi Selene0607
-
Baban yine olgun ve sakin bir adammis kusura bakma da 2 sene üniversite okudun 6 ay iliski yasadin diye bu hayati yalayip yutmus triplerinden cikmazsan cok canin yanar haberin olsun...Merhaba iyi bayramlar hepinize. Ben 20 yaşında ailemden ayri baska sehirde üniversite okuyorum. Babamla iyi bir iliskim vardir normalde. Yarim senelik bir iliskim var. Kisa olduğuna bakmayın o kadar zorluklar atlattik ki beraber bu konu acil olmasa anlatirdim. Cok zorluk atlattik ve bunlar bizi bu kısa surede aşırı bağladı birbirimize. Ben onsuz duramiyorum o da aynı şekilde. Onun ailesi beni istemiyor. Biz gizlice eve çıktık bu sene. Babamla dertlesiriz arada bana guvendirdi kendini ve anlattım bu olayı. Su an beni yollamiyor ankaraya. Mevzuda sadece eve çıkmam değil onun ailesi beni istemedigi ve ailesiyle sorunları olmasi. Kendi kararlarimi bana hicbir zaman verdirtmiyorlar. Nezaman ne yapacağım iki senedir üniversiteokumama ragmen hala ben veremiyorum. Neyse diyeceğim o ki ben yarin aksam babamdan habersiz biletimi alicam yarinda çıkıp karsisina ben gidiyorum diyicem. Annemi hic sormayın, onla hic duzgun bir iliskim olmadı. Biliyorum pek çokkisi aile daha önemli diyecek ama zor bir ise giristim ve ben boyle mutlu olucam. Destege ihtiyacım var. Onun dışında herhangi bir oneriniz var mi?
aileni büyük hayal kırıklığına uğratmışsın değer miydiMerhaba iyi bayramlar hepinize. Ben 20 yaşında ailemden ayri baska sehirde üniversite okuyorum. Babamla iyi bir iliskim vardir normalde. Yarim senelik bir iliskim var. Kisa olduğuna bakmayın o kadar zorluklar atlattik ki beraber bu konu acil olmasa anlatirdim. Cok zorluk atlattik ve bunlar bizi bu kısa surede aşırı bağladı birbirimize. Ben onsuz duramiyorum o da aynı şekilde. Onun ailesi beni istemiyor. Biz gizlice eve çıktık bu sene. Babamla dertlesiriz arada bana guvendirdi kendini ve anlattım bu olayı. Su an beni yollamiyor ankaraya. Mevzuda sadece eve çıkmam değil onun ailesi beni istemedigi ve ailesiyle sorunları olmasi. Kendi kararlarimi bana hicbir zaman verdirtmiyorlar. Nezaman ne yapacağım iki senedir üniversiteokumama ragmen hala ben veremiyorum. Neyse diyeceğim o ki ben yarin aksam babamdan habersiz biletimi alicam yarinda çıkıp karsisina ben gidiyorum diyicem. Annemi hic sormayın, onla hic duzgun bir iliskim olmadı. Biliyorum pek çokkisi aile daha önemli diyecek ama zor bir ise giristim ve ben boyle mutlu olucam. Destege ihtiyacım var. Onun dışında herhangi bir oneriniz var mi?
Bende buna sinir oluyorum işte.Son zamanlarda iyice çoğaldı bunu yapanlar.Olumsuz yorum gelince tak siliniyor hemen konu.Madem eleştirilmek istemiyorlar açmasınlar konu yani.Sanki herkes aynı fikirde olmak zorunda konu sahipleriyle,hayret bir şey.Niye konunu silip sadece nokta işareti koydun? İnsanların vaktini çalmış oluyorsun konuyu okumak için girenlere. Yasak diye biliyorum ayrıca.
Mune
Aynen öyle.Bende buna sinir oluyorum işte.Son zamanlarda iyice çoğaldı bunu yapanlar.Olumsuz yorum gelince tak siliniyor hemen konu.Madem eleştirilmek istemiyorlar açmasınlar konu yani.Sanki herkes aynı fikirde olmak zorunda konu sahipleriyle,hayret bir şey.
ayy srmayın valla gecenlerde biri de 5 senelik ilişkisine ömrümü verdim diyodu6 ayda hangi zorlukları aştında çok bağlandın büyük aşk olduğunu anladında aynı eve çıktında ailesiyle yüz göz oldunda geldin babana anlatıın. vuhuuu ne hayat ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?