- 26 Eylül 2015
- 1
- 0
- 86
- Konu Sahibi Selene0607
Merhaba iyi bayramlar hepinize. Ben 20 yaşında ailemden ayri baska sehirde üniversite okuyorum. Babamla iyi bir iliskim vardir normalde. Yarim senelik bir iliskim var. Kisa olduğuna bakmayın o kadar zorluklar atlattik ki beraber bu konu acil olmasa anlatirdim. Cok zorluk atlattik ve bunlar bizi bu kısa surede aşırı bağladı birbirimize. Ben onsuz duramiyorum o da aynı şekilde. Onun ailesi beni istemiyor. Biz gizlice eve çıktık bu sene. Babamla dertlesiriz arada bana guvendirdi kendini ve anlattım bu olayı. Su an beni yollamiyor ankaraya. Mevzuda sadece eve çıkmam değil onun ailesi beni istemedigi ve ailesiyle sorunları olmasi. Kendi kararlarimi bana hicbir zaman verdirtmiyorlar. Nezaman ne yapacağım iki senedir üniversiteokumama ragmen hala ben veremiyorum. Neyse diyeceğim o ki ben yarin aksam babamdan habersiz biletimi alicam yarinda çıkıp karsisina ben gidiyorum diyicem. Annemi hic sormayın, onla hic duzgun bir iliskim olmadı. Biliyorum pek çokkisi aile daha önemli diyecek ama zor bir ise giristim ve ben boyle mutlu olucam. Destege ihtiyacım var. Onun dışında herhangi bir oneriniz var mi?