• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikre ihtiyacım var

Selene0607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
1
0
86
Merhaba iyi bayramlar hepinize. Ben 20 yaşında ailemden ayri baska sehirde üniversite okuyorum. Babamla iyi bir iliskim vardir normalde. Yarim senelik bir iliskim var. Kisa olduğuna bakmayın o kadar zorluklar atlattik ki beraber bu konu acil olmasa anlatirdim. Cok zorluk atlattik ve bunlar bizi bu kısa surede aşırı bağladı birbirimize. Ben onsuz duramiyorum o da aynı şekilde. Onun ailesi beni istemiyor. Biz gizlice eve çıktık bu sene. Babamla dertlesiriz arada bana guvendirdi kendini ve anlattım bu olayı. Su an beni yollamiyor ankaraya. Mevzuda sadece eve çıkmam değil onun ailesi beni istemedigi ve ailesiyle sorunları olmasi. Kendi kararlarimi bana hicbir zaman verdirtmiyorlar. Nezaman ne yapacağım iki senedir üniversiteokumama ragmen hala ben veremiyorum. Neyse diyeceğim o ki ben yarin aksam babamdan habersiz biletimi alicam yarinda çıkıp karsisina ben gidiyorum diyicem. Annemi hic sormayın, onla hic duzgun bir iliskim olmadı. Biliyorum pek çokkisi aile daha önemli diyecek ama zor bir ise giristim ve ben boyle mutlu olucam. Destege ihtiyacım var. Onun dışında herhangi bir oneriniz var mi?

Okula mutlaka devam et tabi.

Ama biraz da baban tarafından bak olaya. Büyüttüğün emek verdiğin kızının el cadalozları hor görüyor ister miydin?

Yurda geri taşın derim, babanın gönlünü yap.

Son düzenleme:
babanız sevgılınızle gızlıce ayrı eve çıkmanıza degıl de aılesının sızı ıstememesıne mı takılıyor anlamadım

Merhaba iyi bayramlar hepinize. Ben 20 yaşında ailemden ayri baska sehirde üniversite okuyorum. Babamla iyi bir iliskim vardir normalde. Yarim senelik bir iliskim var. Kisa olduğuna bakmayın o kadar zorluklar atlattik ki beraber bu konu acil olmasa anlatirdim. Cok zorluk atlattik ve bunlar bizi bu kısa surede aşırı bağladı birbirimize. Ben onsuz duramiyorum o da aynı şekilde. Onun ailesi beni istemiyor. Biz gizlice eve çıktık bu sene. Babamla dertlesiriz arada bana guvendirdi kendini ve anlattım bu olayı. Su an beni yollamiyor ankaraya. Mevzuda sadece eve çıkmam değil onun ailesi beni istemedigi ve ailesiyle sorunları olmasi. Kendi kararlarimi bana hicbir zaman verdirtmiyorlar. Nezaman ne yapacağım iki senedir üniversiteokumama ragmen hala ben veremiyorum. Neyse diyeceğim o ki ben yarin aksam babamdan habersiz biletimi alicam yarinda çıkıp karsisina ben gidiyorum diyicem. Annemi hic sormayın, onla hic duzgun bir iliskim olmadı. Biliyorum pek çokkisi aile daha önemli diyecek ama zor bir ise giristim ve ben boyle mutlu olucam. Destege ihtiyacım var. Onun dışında herhangi bir oneriniz var mi?
Baban yine olgun ve sakin bir adammis kusura bakma da 2 sene üniversite okudun 6 ay iliski yasadin diye bu hayati yalayip yutmus triplerinden cikmazsan cok canin yanar haberin olsun...

canım ne çabuk karar almışsın.
daha çok gençsin aynı evde yaşamanın ne kadar önemli bir karar olduğunun farkında mısın
6 ayda doğru dürüst tanımadığın birine çok güveniyorsun
üstelik onun ailesi de istemiyormuş.
senin habersizce evden kaçman büyük hata olur
aklını başına topla

aileni büyük hayal kırıklığına uğratmışsın değer miydi

gönüllerini nasıl alırım diye düşüneceğine hala neyin peşindesin

Babanız sevgilinile ayrı eve çıktığınızı öğrendiğinde sizi ankara ya göndermek le az bile yapmış dua edin buna bnce
20 yaşındaki bi kızın okulu mesleği olması lazmken bizim genç kızlarımz sevgili evlilik dertlerinden muzdariplar malesef

yarim sene 6 ay oluyor ,
oyle bi yazilmis ki ,okuyunca "yarim asir " gibi izlenim veriyor :KK53:

Aslında tam yazamadım ne demek istediğimi.

Ben ilk cinsel deneyimimi ünv.de yaşadım, kızım olursa onun da ünv.de yaşamasını isterim. Gönlünün dilediğiyle de gidip yaşasın, istediği kararı özgürce versin.

Ben tam anlamıyla özgür bir birey yetiştirmek isterim.

AMA benim özgürlük anlayışım senin yazdığın şey değil. İstenmediğini bildiği yerde kalmak bence gurursuzluktur. Ben asla nefsimi, onurumu çiğnetmem. Kendi kızım çiğnetirse ona da kızarım, yaptırmam. Birey olmak dimdirek başın dik durmak demek, ağız eğmek demek değil.

Sen nasıl seni yetiştiren adama hem arkandan iş çevirdim hem de aşağılanıyorum dedin? Çocuğum arkamdan iş çevirse affederim ama aşağılanmasını hazmedemem.

Sen ne yapıyorsan kendine güvenerek yap, sevgiline ya da başkasına güvenme. Çok seviyor fedakar vs vs dediğin herife hiç güvenme, 3 gün sonra annem istemiorrrr der gider sen de kalakalırsın. Erkekler kaypak. Yarın öbür gün adam gittiğinde sen ben neden boşuna aşağılanmışım dersin. Babanı hiçbir erkek için üzme derim. Sevgilin adam olsaydı sen ezilmezdin zaten.

Bana ne yaptığını bilen, kendi kararlarının arkasında duran bir birey gibi gelmedin pek. Aksine sen , 3 gün sonra bu çocuk gittiğinde yıktıklarının altında kalacaksın. Hemen şimdi git babandan özür dile, sonra da evini ayır.

Son düzenleme:
Niye konunu silip sadece nokta işareti koydun? İnsanların vaktini çalmış oluyorsun konuyu okumak için girenlere. Yasak diye biliyorum ayrıca.

Mune Mune

Son düzenleme:
Niye konunu silip sadece nokta işareti koydun? İnsanların vaktini çalmış oluyorsun konuyu okumak için girenlere. Yasak diye biliyorum ayrıca.

Mune Mune
Bende buna sinir oluyorum işte.Son zamanlarda iyice çoğaldı bunu yapanlar.Olumsuz yorum gelince tak siliniyor hemen konu.Madem eleştirilmek istemiyorlar açmasınlar konu yani.Sanki herkes aynı fikirde olmak zorunda konu sahipleriyle,hayret bir şey.

Bende buna sinir oluyorum işte.Son zamanlarda iyice çoğaldı bunu yapanlar.Olumsuz yorum gelince tak siliniyor hemen konu.Madem eleştirilmek istemiyorlar açmasınlar konu yani.Sanki herkes aynı fikirde olmak zorunda konu sahipleriyle,hayret bir şey.
Aynen öyle.
Hatta moderatörümüze de bildirelim.

@Margarikotin

iyiki birisi alıntı yapmış da konuyu okuyabildim :D sevgilisiyle aynı evde yaşayan arkadaşlarım vardı ünide. he evlendiler mi? ayrılanları biliyorum ama evleneni bilmiyorum. önemli olan evlenmek değil zaten 20 yaşındasın bişeyler öğreneceksin ama bunun için sırtını birine değil kendine yasla. he bak aynı eve çıkarsan hizmetçiliğni yapma sakın. ben arkadaşıma çok kızardım. salak mısın kızım sen derdim hatta salaksın sen derdim :D neyse. yarın bi gün evlendik şimdi boşancam diye konu açmaya mahal verme tamam mı? unutma önce sen. yani benim görüşüm olarak önce kadındır..

Konuyu neden sildin? Bu burada ki insanlara saygısızlık olmuyor mu? İstemediğin sözleri duyunca böyle mi yapmak lazım?
Konu ile ilgili yorumuma gelince erkek arkadaşınla birlikte yaşamak için erken karar almışsın gibi. Ailesinin seni istememesi ayrı bir olay neye güvenip böyle bir karar aldın ki? Babandan özür dilemelisin bence. Erkek arkadaşın da öğrenci sanırım o da ailesine bağımlı bir süre sonra seni terk ederse ne yapacaksın?

6 ayda hangi zorlukları aştında çok bağlandın büyük aşk olduğunu anladında aynı eve çıktında ailesiyle yüz göz oldunda geldin babana anlatıın. vuhuuu ne hayat ama:KK14:
ayy srmayın valla gecenlerde biri de 5 senelik ilişkisine ömrümü verdim diyodu :D 5 yasında mısın diye sormuştum ben de :)

Back
X