acil fikri olan var mı

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
Mrb arkadaslar yarın sabah inşallah aşılama yaptırıyorum dün aksam ovitelle iğnesi oldum...bu arada dr çok az polistik over var demişti.iki saat önce alışveriş yaptım elimde 5kg yük tasıdım son kata..cok az kanamam var acık renk..damla damla.çok korkuyorum fikri olan var mı özellikle Sol kasıgım acayip ağrıyor

Birde asılama tedavisine baslamadan adetimden bir gün önce cinsel ilişki oldu adet oldum dicem olurya o tarihte hamile kaldım dr daima muayene etti ortaya cıkardı değil mi bir ümit işte kanama acayip kafama takıldı

Kimse yok mu arkadaşlar fikri olan gerçekten çok üzgünüm şuan dr a sordum cok kanama olursa yarın asılama yapmayız dedi

canım transfer sonrasında dikkat eder ağır kaldırmazssın öncesinde çok seni etkileyen bir şey olmaz yani henüz işlem gerçekleşmediğinden risk oluşturacak durumun yok. ama kendinide bu dönemde çok yorma işlem sonrası zaten dikkat etmen gerekenleri doktorun söyleyecektir. hayırlısı olsun.

Sagol canım Allah razı olsun cvb yazdığın için...şükür transfer oldu dr cok güzel geçti spermde gayet sagliklı dedi...progestan kullanıyorum nasipte varsa olur inşallah rabbim herkese nasip etsin içindede bana.

hayırlısı olsun bakalım.... kısmet umarım güzel haberlerinide alırım buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…